PE 26.1.2024 | Tappara - Ilves

Lintu

Luottopelaaja
Viestejä
2 232
En yleensä jaksa itkeä tuomareista, mutta olihan tämäniltainen ihan luokaton esitys. Kahvara tuli takaisin kuin pahimpina Tukkajukan aikoina, ja seeprat antaa meille jotain hipaisu luistimeen -jäähyjä. Vitun spedet.
Valitan tuomareista usein ja tänään oli itseltäni koko kauden suolaisin peli heitä kohtaan, hirvittävän surkeaa työskentelyä. Ohimenneistä jäähyistä olisi voinut tehdä noin tunnin mittaisen koosteen, samalla syövät naapurin filmiä ja antavat heppoisia. Jos ei oltais voitettu tätä ois mynttonit lentäny.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Tappara ei ole enää pelillisesti entisensä. Hieno voitto Ilvekseltä. Ilveksen pelillien alakulohan käytännössä alkoi viime paikallispelin aikana 3-0 tilanteesta ja nyt kurssi näyttää ainakin hetkellisesti korjatulta.

Olen aistivinani (hetkittäin) Rautakorpimaisen kahvakiekon paluun naapurin sapluunaan. Tänään sai roikkua aivan järkyttävän määrän sääntöjen rajamailla, mutta pilli pysyi taskussa. Tämä ei todellakaan ole hyvä suuntaus jatkoa ajatellen jos halutaan nähdä viihdyttävää jääkiekkoa.
 

Rautakorven haamu

Luottopelaaja
Viestejä
1 143
Semmoinen peli sitten. Tappara on parantanut taas melkoisesti, mutta Ilves oli taas sen ratkaisevan napsun edellä. Tapparalle tuli aivan liikaa yksilövirheitä, vaikka vauhtia oli taas pelissä entiseen malliin. Kyllä tämä tästä lähtee. Ihan luottavaisin mielin lähden loppukauteen.

Onnea Ilvekselle, ihan täysin ansaittu voitto.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 577
1 erä oli molemmila melkoista nysväämistä, Ilves teki typerän virheen ja naapuri hyödynsi -> siitä yksi nolla. Toiseen erään sitten Ilves paransikin aikalisän jälkeen ja oikeasti voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä kun Ilves pääsi johtoon. Tappara oli kyllä aika paska suoraan sanottuna. Tai sitten Ilves teki heidä aseettomiksi, mene ja tiedä.

Ylivoimaa olisi Ilvekselle kuulunut tulla pari jäähyä enemmän, tämä oli näillä pudotuspelisäännöillä jossa annetaan poikien "pelata". Eli kahvata saa niin paljon kuin ikinä kehtaa, näyttävät kaatumiset sekä korkeat mailat otetaan. Ilveksen pitää vain vastata samalla kahvaamisella, sitä Liiga nääs haluaa.

Nämä voitot runkosarjan kakkossijalla olevasta ovat erityisen tärkeitä jotta saadaan eroa venytetyksi. Päkkilältä hyvä väistö Oulan toisessa maalissa, joku puupökkelö olisi varmaan tuonkin torjunut.

Ja ai niin, Kake Randelin olisi pitänyt nollat.
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 349
Mikä itku?

Tv-lähetykseen näkyi vain joku selkä kentälle päin hyppely. Miksi ne tekevät noin? Aivovamma?
Joo se "selän kääntäminen" (mitä btw esim. Celtic tekee sillon kun oma joukkue on JOHDOSSA, ei häviöllä arkkivihollista vastaan) oli jo tarpeekss koomista, mutta kättelyissä kuului aika useita vihellyksiä ja buuauksia, ja siitähän ne naapurin pelaajat luikki suoraan koppiin fanikatsomoa kiittämättä. Jotain ylimääräsiä kromosomeja siellä kyllä pakko on olla, ei noin räkänokkaisesti muuten voi käyttäytyä :D
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 349
Kristallipallo näyttää että viimeinen paikallinen tapparalle ja runkosarjan voitto
Joo joo, tuli selväks. Hyppää nyt sen traktoris kyytiin ja suksi vittuun täältä itkemästä, kukaan täällä ei arvosta sun mielipidettäs. Meillä on täällä jo tarpeeksi tapparalaisia, jotka kaikki ovat sua älykkäämpiä. Terveisiä Mouhijärvelle vai mistä vitun Juupajoelta te juntit sikiättekään.
 
Ylös