PE 26.1.2024 | Tappara - Ilves

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 574
Väkevä esitys. Hyvää puolustamista, alivoima hyvää ja ainoasta omasta ylivoimasta game over.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 687
Ensimmäisen erän jälkeen ihan huikea jääkiekkomatsi, jossa Ilves oli todella vahva.

Jos aikaisempien vuosien paikallisten voitot ovat perustuneet puolustuspeliin ja tehokkuuteen, niin nyt nähtiin eri homma. Ilves oli pelillisesti kuskin paikalla toisen erän vitosesta eteenpäin. Nautin Ipan fyysisyydestä, ja taistelusta, hiton hienon näköistä.

Onnistujia oli monia, Malek ei pomputellut, ja Palve oli ihan päällikkö.

Ratiselle ihan hiton iso hatunnosto. Ollut jo pitkään parempi ja tänään ihan jäätävän hyvä. Jatkuvasti voitti kaksinkamppailuja ja edisti peliä.

Tänään muuten nähtiin ratkaisu nelosketjun sentterin ongelmaan. Nelonenkin toimi kun pelattiin kolmella sentterillä. Xd
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 922
Hienosti joukkue kasasi itsensä ekan erän jälkeen. Joukkue on hyvä, jos vaan uskaltaa pelata omaa peliään. Tokassa erässä ei enää katseltu vierestä vaan alettiin pelaamaan. Hieno aikalisä Pennaselta, muutti koko pelin suunnan. Tässä kohtaa kautta paikallispelin voitto maistuu kyllä. Oula oli kentän kuningas ja Nikukin pelasi hienon pelin.

Mäntykivi puolusti huonosti kaksi tilannetta, toisesta tuli maali ja toisestakin oli lähellä. Ottelun tuomarit olivat kyllä kaikkien mittareiden alapuolella, kertakaikkiaan nolo suoritus. Virtasen loukit jatkuu ja aloistustaitoista sentteriä kehiin.
 

julli65

Luottopelaaja
Viestejä
1 927
1706295547674.png
 

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 811
Ei ollut TBK:n farmista tänäänkään vastusta, vaikka tuomarit yrittivät kaikkensa tasoittaakseen peliä!

Loistavaa Ilves, kaikin puolin hieno ottelu, pl. Virtasen loukkaantuminen.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 546
Ensimmäinen erä varsin uninen puolin ja toisin, mutta kahdessa jälkimmäisessä erässä kaukalossa nähtiin helkkarin hyvä Ilves. Tappara paikoin aivan helisemässä. Täysin ansaittu voitto.

Palveen johdolla homma haltuun ja tshekkikaksikko oli hyvässä iskussa, vaikkakin Kodylle pari turhaa kakkosta. Erittäin hyvin puolustettiin tänään. Malek toki hyvä myös.

Huomenna uutta latausta vaasalaisia vastaan. Täytyy saada hommaa raiteille kotipeleissäkin ja jatkoa viime lauantain HIFK-pelille.

Kiitos Ilves! Maistuvat on nämä pisteet.
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
640
Olipas hieno esitys. Pendolta hyvä herättely ja kaksi erää kentällä oli kyllä selkeä leederi.

Plussia on tänään helppo jakaa:
+++Pendon toiminta
+++Pelaajien herääminen
+++Palven maalijyvä
+++Tsekkien vääntö
+++Hienoa vääntämistä ja paineistamista kaksi erää ja erityisesti kolmas
+++++Alivoima, on muuten ollut jämäkkää ja aktiivista
++Osasto
++Päkkilä
++Malek

Pari miinustakin voi löytää
--- Tuomarit, edes paitsioita ei saatu oikein
--- Vastustajan sääntöjen rajamaa
- Eka erä

Kaiken kaikkiaan hieno voitto ja mainio peli. Ei jäänyt vastustajalle mitään. Otettiin pisteet, kannustus, taistelu, maalivahtipeli, pistepörssi, valmennus.....
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 386
On se vaan aina nannaa voittaa paikallinen!

Ilves sai yhden ylivoiman ja värkkäs siitä pussin. Tapparalle tarjottiin kyllä ylivoimaa jopa siinä määrin, että olis voinut kääntää tämän matsin, mutta meitin alivoima on kyllä timanttista tällä hetkellä.

Röönpori on vinkunut siihen malliin tuomaritoiminnasta, että tänään sen huomasi, ei vihelletty kyllä sitten mistään naapurille.

Hienoa ILVES!
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 860
En muista mihin ketjuun sanoin, kun Ilveksellä oli huonompi jakso, että kotipeli Hifkiä vastaan ja tämä paikallinen on aikamoiset vedenjakajat henkisen puolen kautta runkosarjaan.

No mitenkäs kävikään; molemmista täydet pisteet ja molemmissa samankaltainen tarina, että aluksi vähän jaloissa, tässä pelissä myös maalin takaa-ajossa, ja silti noustiin voittoon.

On se vaan tunne viedä paikallispelit. Piste per ottelussakin nyt sarjakärki.
 

Lintu

Luottopelaaja
Viestejä
2 237
Päällimmäisenä jäi mieleen hieno voitto jota naapuri ei ollut loppujen lopuksi lähelläkään haastaa, Pendon aikalisä, Supin nätti passi, Oulan hattu, uskomattoman huonot tuomarit, onssien selänkääntö joukkueelle, Osaston hieno meno ja lähetyksen välityksellä hyvin toimineelta vaikuttanut järjestely yläkatsomossa.

Parikalle kunniamaininta hyvästä maalipaikasta, ei vaan uponnut.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 068
En ole vuosikymmeniin nähnyt noin kohtaloonsa alistuvaa Tapparaa. Voittamaan tottunut joukkue on tottunut jo häviämään.
Julistin Tapparan jo runkosarjan voittajaksi, mutta Jukurit ja Pelicans laittoi jo vilkun päälle kakkospaikkaakin ajatellen. Minun virheeni.
Tappara - HIFK pelissä huomenna panosta.
 
Viestejä
1 902
1. erä paskaa. Aikalisän jälkeen suurin osa loppupelistä samanlaista kuin aiemmat paikalliset eli Ilves dominoi. Tää parantelee isosti edellisen pelin jättäneitä traumoja.

En yleensä jaksa itkeä tuomareista, mutta olihan tämäniltainen ihan luokaton esitys. Kahvara tuli takaisin kuin pahimpina Tukkajukan aikoina, ja seeprat antaa meille jotain hipaisu luistimeen -jäähyjä. Vitun spedet.
 
Ylös