Ilveksen nykytilanne

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 560
Tällä foorumilla onkin oma merkityksensä kannattajien terapeuttisena, eheyttävänä laitoksena.

Olenkin monesti miettinyt, että hidas eteneminen ja tulosten vähittäinen paraneminen lieneekin parasta Ilveksen kannattajienkin näkökulmasta.

Voisi hyvin kuvitella, mitä saattaisi tapahtua, jos joukkueemme yllättäen alkaisikin menestyä varsin mallikkaasti - jopa kärkisijoilla keikuskellen. Voisi nimittäin käydä niinkin, että joku suuressa innostuksessaan hyppäisi koskeen. hankkisi koiran tai myisi autonsa.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Ilveksen nykytilanne.

Saipa -1
Ilves
Sport +3
---------------
Jyp +7
Kalpa +8
KooKoo +11
Jukurit +15
Ässät.. ei väliä...

Siinä kilpajuoksu sääleihin.


Tähytään nyt kuitenkin sinne tavoitteeseen asti ;)

Hpk -6
Lukko -5
---------------
Hifk -4
Saipa -1
Ilves
Sport +3
---------------
Jyp +7
Kalpa +8
KooKoo +11
Jukurit +15
Ässät.. ei väliä...


Ylemmän viivan päälle on edelleen lyhyempi matka kuin alemman alle. Mutta toki alaspäin on helpompi valua.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Jep, jep. Alaspäin pääsee aika vähälla vaivalla.
Oikeastaan sitä ripeämmin mitä vähemmän näkee vaivaa.

Kyllä Ilveksen edellä olevilla päävastustajilla pelaamisen taso heittelee yhtä lailla, ei Ilves ole mikään erikoistapaus tässä suhteessa. Sieltä tullaan myös perä edellä helpommin vastaan kuin päästään karkuun, oma tekeminen jne. ratkaisee ;)
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 560
Päätavoitteeseen asti tähyäminen on paikallaan vain siinä tapauksessa, että johto on edelleen hankkeen kannalla. Siitäkin saadaan selkoa aivan lähiaikoina.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 117
Mää olen huolestunut erityisesti siitä että ensi kaudellakaan ei ole parempaa näkyvissä. Runko on sama ja pari "vahvistusta" ei ton porukan henkistä vahvuutta nosta mihinkään. On hyviä ja taitavia pelaajia mutta ei yhtään johtavaa pelaajaa. Missä meidän Sandellit ja Jukka Peltolat?
Olen erimieltä, mutta se edellyttää ulkopuolelta tulevien pelaajien tasosta ja onnistumisesta. Hyvän sentteri. löytämisestä kannattaa, ja kannatti lähteä. Jos huhut pitää paikkansa sellainen on löytynyt. Tosin en osaa vielä sanoa onko huhuissa pyörinyt Robert Leino miten hyvä. Mutta pala kerrallaan ja ainakin asioista jotain tietävät ovat vaikuttaneet optimistiselta.
 

alakkriP

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
514
Ennakko odotukset: toimisto top 6. jatkoajassa pääasiassa 15-13 muiden kuin ipa fanien toimesta, ja tässä meidän värilasien tahrimassa seurueessa 15-6. pitäskö tästä nykyisestä 11. sijasta siis olla tyytyväinen?

Tosiasia on että joukkue on useammassa ulospuhalluksessaan kussut tuon top-6 tavoitteen. Jalo joka UTJ.n tonttia hoitaa taasen on mennyt tuohon vipuun että näillä pojilla taisteltaisiin siitä sijoituksesta. Joukkueen vahvistaminen jäi kokeiluun Barkkerista, joka tälleni jälkikäteenkin oli mielestäni hyvä kokeilu, joka nyt valitetavasti ei onnistunut. Ja sitten pakkorako hankinta Peltolaan joka on erittäin onnistunut. sekin kuitenkin ihan liian myöhään kun vajailla pakistoilla mentiin hemmetin monta matsia.

Kuitenkaan mitään todellista sen eteen jotta joukkueessa olisi iskukykyä ei ole tehty. On vain rakennettu 19-20 kauden joukkuetta, niinpä ostetaan ne 19-20 kauden kausikortit.
pleijarit jää väliin, koska toimistokin näin teki. ja mikäli polku on todella jyp, kärpät... niin ennakolta lopputulos on niin lohduton että säästän itseäni ja jätän liput toiveikkaammille. Tullaan sitten kunnon gloorihuntterin tyyliin vasta välieriin hallille.

Kannattaahan noi play off kortit ostaa. Ne toimii Ilveksen osalta vähän niin kun osamaksu.. eli kun pelit loppuu heti alkuunsa, hyvittää Ipa loppupelejä vastaavan summan seuraavan vuoden kausarista...
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 052
Sanasta sanaan täysin samaa mieltä. Oikein ketuttaa, kun heti ollaan Karria pihalle potkimassa tappion jälkeen ja sitten voitto niin jo on taas naama kun Hangon keksi.

Täällä ollaan pystyttämässä Kivelle joko hirttolavaa tai patsasta, se riippuu täysin viimeisimmän pelin lopputuloksesta
 

Börje Börgelsson

Guest
Olen erimieltä, mutta se edellyttää ulkopuolelta tulevien pelaajien tasosta ja onnistumisesta. Hyvän sentteri. löytämisestä kannattaa, ja kannatti lähteä.

Nyt kyllä putosin kärryiltä ja en tajunnut mitä kirjoitit.

Mun viestin ydin on edelleen, että nykyisessä porukassa ei ole ketään sellaista joka ottaa porukan reppuselkään ja on taistelun ytimessä. Suomi, Ruotsalainen ja Laaksonen on toki loistavia pelaajia, mutta johtavia he ei kyllä ainakaan vielä ole. Vaikea uskoa, että vuodessa tapahtuisi jotain sellaista joka muuttaisi tilanteen.
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 566
Osa ihmisistä vielä omistaa ajatusmaailman jossa pitää olla sanojensa mittainen, pitää sanansa, olla rehellinen. Suoraselkäinen.
Kyllä kyllä, mutta pointti olikin siinä mitä jäsen torstikin käsittääkseni yritti sanoa. Miksi se nyt on niin iso ongelma kun ei ollut VM aikaankaan. Ja onhan joukkuetta vahvistettu kauden aikana, Ripa vaan ei maininnut mitään laadusta/määrästä. Ja kyllä, itsekin kaipaisin niitä todellisia vahvistuksia mutta voidaanko tosissaan sanoa ettei lupauksia olla pidetty?
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 213
Miksi se nyt on niin iso ongelma kun ei ollut VM aikaankaan.

Missä maakuopassa porukka oikein elelee? Viimeisinä vuosina tuo sanojen ja tekojen kohtaamattomus oli jatkuvasti esillä. Siksi omistusmuutosta useamman kerran yritettiin, oli boikottia, ulosmarssia, mielenilmaista, foorumit väärällää arvostelua...
 
Viimeksi muokattu:

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 566
Missä maakuopassa porukka oikein elelee? Viimeisinä vuosina tuo sanojen ja tekojen kohtaamattomus oli jatkuvasti esillä. Siksi omistusmuutosta useamman kerran yritettiin, oli boikottia, ulosmarssia, mielenilmaista, foorumit väärällää arvostelua...
Ehkäpä se nyt tuntuu vain sitten siltä, että kritiikki ja arvostelu on kovempaa kuin aiemmin. Aika kultaa muistot jne..

Mielestäni tässä tapauksessa ei kyllä sanoja ole syöty johdon puolelta mitä osa porukasta huutaa naama punasena. Eihän ne hankinnat ole olleet sitä mitä Ilves tarvitsee, tosin Peltola hoitaa tonttinsa ihan ok, mutta onhan niitä hankintoja tehty.

Hyviä arvioita, muttei faktaa Ilveksen rahatilanteesta ole täällä todennäköisesti kellään. Liittyen siihen paljonko siellä kirstussa on pohjalla hankintoja varten vai onko yhtään.
 

Tammi 30

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
480
Nythän tässä olisi oiva tilaisuus Raimo Summaselle tai Ismo Lehkoselle. Summanen saattaisi kyseiseen rooliin olla jopa paras mies Suomessa. Viimeisimmässä haastattelussaan sanoi nauttivansa junioreiden auttamisesta ja niiden kehittämisestä enemmän kuin aikuisten valmentamisesta. Kaikki me tiedämme mikä tietotaito Raadolla on kunhan tunteet pysyy kurissa. Ismo Lehkonen on myös Suomen parhaita työskennellessään junioreiden parissa. Lehkonenhan on maininnut myös Ilveksen kolmen suosikkiseuransa joukkoon. Tuskin siis paljon tarvitsisi Tampereelle houkutella. Yksi nimi voisi myös olla Juha Juujärvi joka on pärjännyt vahvasti junioreiden kuten myös mestis valmennuksen parissa.
 

Börje Börgelsson

Guest
Yksi nimi voisi myös olla Juha Juujärvi joka on pärjännyt vahvasti junioreiden kuten myös

Juujärvi sai kenkää Ipan A-junnujen valmentajan paikalta, kun kapteenisto ilmoitti että joukkue ei enää pelaa Juujärven valmennuksessa.
 
Ylös