Ilveksen nykytilanne

alakkriP

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
192
Oma näkemykseni nykytilasta:

Ilvestä seuratessa sai aiemmin tottua siihen, että "lehtivuoret", "hintzit" ja "raskit" pelaavat läpimurtonsa jälkeen mieluummin toisessa liigaseurassa. Junnurinkien ulkopuolelta saapuneet, aina maajoukkue-edustuksiin Ilveksen kautta yltäneet pelaajat kuten Vittasmäki ja Kivistö jatkoivat myös mielellään uraansa muualla.

Monikäyttöisestä Ville Korhosesta olisi voinut muodostua vaikka Ilveksen oma "villekoho" eli harvoja kasvattiseuralleen täysin lojaaleja pelaajia 2010-luvulla, mutta toisin kävi. Kokonaan oma lukunsa on myös esimerkiksi Michael Keränen, joka ensin "tarttui HIFK:n haaviin" (vaikkei lopulta pelannutkaan punaisissa), kääntyi myöhemmin Ilveksessä jättämässä komean laskun puolikkaasta kaudesta ja sen jälkeen siirtyi mieluummin Kouvolaan jatkamaan uraansa.

Omasta mielestäni jatkuvuuden osalta ollaankin tehty nykyään todella hienoa työtä. Jatkosopimuksia on saatu joukkueen tärkeimmille pelaajille ja omille huippulupauksille, minkä lisäksi näitä tiedotuksia tehdään jo lokakuusta alkaen kesken kauden. Muistutetaan, että jatkosopimuksia ns. uuden Ilveksen aikana on sorvattu Suomelle, Ruotsalaiselle, Rautiaiselle, Heleniukselle, Laaksoselle, Lepaukselle, Antoselle, Ikoselle, Haapaselle, Parikalle, Vainiolle, Tammiselle ja koko valmennustiimille. Jatkosopparit ehdittiin julkistaa myös Meskaselle ja Thomsonille ennen kuin suuntasivat rapakon taakse.

Kuluneiden kahden viime kauden aikana ainoa todellinen pelaajamenetys on vastaavasti ollut Joe Piskula. Koivulan, Koppasen ja Meskasen NHL-sopimuksia ei voi pitää pelkkinä menetyksinä, vaan lähinnä upeina näyttöinä siitä miten nyky-Ilveksestä voi ponnistaa Pohjois-Amerikkaan. Omien junioreiden otteita taalakaukaloissa myös seurataan ja kunnioitetaan hienosti Ilveksen someissa. Jos asiat olisi hoidettu päin persettä esimerkiksi Meskasen suhteen, mahtaisiko hän olla samanlaisessa vuorovaikutuksessa Ilveksen kanssa edelleen sosiaalisessa mediassa kuin on ollut.

Sami Sandellin osalta kaikki tiesivät, että hänen Sveitsin siirrossaan ei ollut kyse siitä etteikö olisi halunnut edustaa Ilvestä, vaan pahoista loukkaantumisista kärsineen tähden viimeisiä saumoja tienata Suomen kaukaloita enemmän. Kuten tiedämme, sauma saattoikin olla jopa SE viimeinen. Toivottavasti ei. Tapio Laakson osalta hinta-/laatusuhde ei kohdannut Ilveksessä. Jopa Laaksoa on kuitenkin entisenä kapteenina muistettu Ilveksen taholta Lukko-aikanaan. Tällaisesta kulttuurista olen ylpeä. Muita muualle lähteneitä pelaajia en tältä ajanjaksolta näe menetyksinä.

Pelaajahankintojen osalta huteja on tullut. Toki ei onnistumisiltakaan voi silmiään sulkea: yhtä Generousta kohtaan on hankittu Piskula, yhtä Espelandia kohtaan Ruotsalainen, yhtä Pullia kohtaan Mieho jne. jne. jne. Sitten on tapauksia kuten Cam Barker, joka ei vastannut odotuksia kovista meriiteistään huolimatta, mutta jolle juuri tästä syystä oli tehty try-out. Eli aika +-0 -kategorian hankinta / riski. Näissä hankinnoissa kaltaiseni normaali fani ei voi tietää milloin sopimukset tehty omistusvaihdoksen aikoihin eli kenen piikkiin mikäkin kuuluu, joten kirjoitan julkisten tietojen varassa.

Ilveksen pelaajia vilahtelee nykyään enemmän myös maajoukkuetehtävissä, mikä toki jakaa mielipiteitä loukkaantumisriskeineen. Imagollisesti kuitenkin hieno asia.

Urheilullisen menestyksen osalta viime kausi ei täyttänyt odotuksia. Tämän kauden osalta kaikki on vielä auki.

Kaukalon ulkopuolella Ilveksen viestintä ja some on ollut aiemminkin hyvää (kiitos Ilves Media Groupin porukan), nyt se on ollut vieläkin parempaa. Entistä luovemmat ideat, viestinnässä aiempaa tunnistettavampi sävynsä, ajan hermolla olevian kanavien sekä niiden uusien apuvälineiden hyödyntäminen, kulissien takaisen materiaalin tarjoaminen, videoista / graafisesta ilmeestä vastaavien henkilöiden panostus materiaalien eteen, Spotifyn haltuunotto yms.

Faneja on mielestäni kuunneltu aiempaa tarkemmin hallin musavalinnoista peliasuihin lähtien. Meillä on aivan mielettömän hienoja kannattajia, joita on myös osallistettu toimintaan eri tavoin. Yhtenä esimerkkinä Jari Vainion ja kumppaneiden valtavan tietopankin hyödyntäminen ilveshistoria.com-sivustoksi. Faniristeilyn ajankohdassa on selkeästi kuunneltu kannattajia. Hyvin pieniä, mutta tärkeitä asioita, jotka viestivät aidosta välittämisestä.

Fanien kanssa toimimisesta ei voi tietenkään lähellekään täysiä pisteitä antaa. Tästä esimerkkinä jännitteet alkusyksystä, ensin Red Bull -tifon ja sen jälkeen katsomokäyttäytymisen myötä. Näistäkin on kuitenkin selkeästi opittu ja selvitty, elämä jatkuu.

Toimistotilat järkevöitettiin ja samalla karisteltiin Takojankadun pölyt monellakin tapaa jaloista. Yhteistyö yli lajirajojen ei ole jäänyt pelkäksi puheeksi. Ei aiemmin olisi voinut kuvitellakaan, että Ilveksen futispuoli julkistaa kovan pelaajasopimuksen kesken jääkiekkojengin matsin. Nyt Ilveksen pelaajia esiintyy samoilla markkinointivideoillakin lajista riippumatta. Kausikortit on visuaalisesti synkassa jne.

Ilveksen fanituotteiden perässä ei tarvitse lähteä pyörimään toimistolle, käyttää erätaukoja hallin fanikaupassa luuhaamiseen tai arvuuttelemaan mikähän urheilukauppa niitä myy, vaan nyt sekin on omanaan ja sekin yli lajirajojen. Teemapäivissä on enemmän yritystä kuin ennen: Halloweenista 80's Nightiin, Suomi 100 -ottelusta Särkänniemeen.

Mestis-yhteistyön kannalta ei tarvitse enää vääntää LeKi/Tappara -akselin kanssa kompromisseja, vaan voidaan toimia rauhassa perinteikkään KOOVEEn kanssa. Toivottavasti pysyy sarjassa...

Ilveksen maine on parantunut harppauksin eikä tarvitse enää taivastella julkisia esiintuloja samaan tyyliin kuin ennen. Käsitykseni mukaan talouden osalta on tehty hyvin vaikeassa tilanteessa hyvää työtä, mutta tämä perustuu lähinnä mielikuviin eikä itselläni ole tällä saralla kompetenssia kommentoida enempää. Kuten ei esimerkiksi pelitavallisissakaan asioissa, tällaisia keskusteluja tyydyn ihastelemaan osaavampien kirjoittajien toimesta vierestä.

Omat kokemukseni Ilveksen myyntipuolesta ovat olleet positiivisia. Mainoksen ostaminen screeneiltä oli vaivaton prosessi, josta jäi tyytyväinen fiilis. Viimeisin kanssakäyminen on koskenut aitioita. Sähköpostiini vastattiin valehtelematta 4 minuutin päästä oman viestini lähetyksestä ja käytännössä jo tuolla yhdellä vastauksella asia hoitui maaliin.
Lainaan koko tekstin, koska tää on hyvä ja ennenkaikkea hyvä pitää mielessä.

Tekstin kirjoittaja on mies jonka on nöyrä, lähtisin jopa vertaamaan Raipeen! Siinä on asenne, josta moni meistä voisi ottaa mallia! Kiitos Luda!

Ilves on pystynyt nostamaan tasoaan lähes kaikessa, mutta iso tekeminen viä Junnu-puolella. Oy:n pitäisi pystyä auttamaan ry:tä enemmän. Voisiko Oy palkata juniori puolelle erilliset valmentajat: luisteluun, fysiikkaan, mailankäsittelyyn sekä laukaukseen. Lisäksi olisi hyvä jos junnuille olisi oma videovalmentaja, joka tekisi pelitavallisia klippejä dvd-levylle, joita voitaisiin jakaa junioreille. Näin ollen voitaisiin alkaa pelaamaan nopeaa suunnanmuutos kiekkoa jo junioreista asti, näin ollen voitaisiin yhtenäistää Ilveksen pelikirja, joka takaisi pelaajien helpomman liikkumisen yli ikäluokkien aina edustukseen asti.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 341
Voisiko Oy palkata juniori puolelle erilliset valmentajat: luisteluun, fysiikkaan, mailankäsittelyyn sekä laukaukseen. Lisäksi olisi hyvä jos junnuille olisi oma videovalmentaja, joka tekisi pelitavallisia klippejä dvd-levylle, joita voitaisiin jakaa junioreille. Näin ollen voitaisiin alkaa pelaamaan nopeaa suunnanmuutos kiekkoa jo junioreista asti, näin ollen voitaisiin yhtenäistää Ilveksen pelikirja, joka takaisi pelaajien helpomman liikkumisen yli ikäluokkien aina edustukseen asti.
Niin.. tähän ei kyllä riitä mikään valmentajan palkkaaminen, vaan organisaatiotason rakenteen luominen, jossa UTJ:n valvonnassa toteutetaan peli-identiteettistrategiaa yhteistyössä ry.n kanssa. Valmentajien koulutus ja yhteiset tiimitapahtumat jne. jne.


Ensin rakenteet, sitten katsotaan millaisia tyyppejä, valmentajia tms. tarvitaan.
 

alakkriP

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
192
Niin.. tähän ei kyllä riitä mikään valmentajan palkkaaminen, vaan organisaatiotason rakenteen luominen, jossa UTJ:n valvonnassa toteutetaan peli-identiteettistrategiaa yhteistyössä ry.n kanssa. Valmentajien koulutus ja yhteiset tiimitapahtumat jne. jne.


Ensin rakenteet, sitten katsotaan millaisia tyyppejä, valmentajia tms. tarvitaan.
Olet kyllä oikeassa. Huonoille perustuksille huono talo ja hyville hyvä jne. Mutta yhtä mieltä ollaan siittä, että junnuihin pitää panostaa?

Kuinka nuoriin tämä yhteneväinen pelitapa pitäisi ulottaa?

Onko meillä tarpeeksi junioreja joista ammentaa?

Mitä Oy voisi tehdä että kausimaksuja saataisiin alemmaksi?
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
1 379
Olet kyllä oikeassa. Huonoille perustuksille huono talo ja hyville hyvä jne. Mutta yhtä mieltä ollaan siittä, että junnuihin pitää panostaa?

Kuinka nuoriin tämä yhteneväinen pelitapa pitäisi ulottaa?

Onko meillä tarpeeksi junioreja joista ammentaa?

Mitä Oy voisi tehdä että kausimaksuja saataisiin alemmaksi?
Kannattaisi vilkaista mitä muualla on tehty, esim suunnassa U. S. A.

Karkeasti 12v asti opetellaan harjoittelemaan ja pidetään hauskuus mukana. Sitten vähitellen kohti ammattimaisempaa, vuosi vuodelta tätä puolta lisäillen.
Nyt meiltä tulee huippuja, mutta mielestäni sen kustannuksella, että kärki on kapea.
Expelurien muksut iseineen jyrää ja jälki ei ole kaunista. Liian nuorena liian tosissaan.
Ok, rajoittunut otanta, mutta tältä se omaan silmään näyttää.
 
Viestejä
1 631
Turhauttaa isosti nykytilanne. Kotietukin puolivälieriin olisi saatavilla mun mielestä helpommin kun tällä vuosituhannilla ikinä. Kumminkin ollaan jotenkuten taistossa mukana vieläkin, mutta toi rosteri ei vaan riitä millään. Veskaria, sentteriä ja pakkia huutaa.

Omaan silmään tän kauden joukkue näyttää paljon halvemmalta, kuin viime kauden joukkue, vaikka pelaajabudjetin piti nousta. Tietty nykytilanne mahdollisine palkankorotuksineen jatkosopimuksien myötä on voinut muuttaa tilannetta.

Mutta kyllä syö miestä huolella, ku hävitään jollekkin sporteille ja jukureille todella tärkeissä peleissä plus rosteri on mitä on näissä todella tärkeissä peleissä ja ruuhkaviikoissa.

Jollakin tasolla ajattelen, että ihan oikein, ku häviää, ku tommosella rosterilla pelaa kerran tässä liigassa.
 
Viimeksi muokattu:

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
1 253
Mutta kyllä syö miestä huolella ku hävitään jollekkin sporteille ja jukureille todella tärkeissä peleissä plus rosteri on mitä on näissä todella tärkeissä peleissä ja ruuhkaviikoissa.
Jälleen rosterin kapeudesta ja riittämättömyydestä samaa mieltä, mutta lainatun vastapainoksi on sanottava että tässä on kaatunut tepsiä, tapparaa, saipaa ja kärpiltä otettu raksilassa piste (ei sinänsä saavutus kun ottelu hävittiin mutta kuitenkin). Että kyllä se kuuluisa potentiaali siellä on, mutta valmennuksen on kaivettava se alkukauden raikas peli-ilme takaisin. Ja Jalon tuotava leveyttä ainakin pakistoon.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 167
Kaukalon ulkopuolella Ilveksen viestintä ja some on ollut aiemminkin hyvää (kiitos Ilves Media Groupin porukan), nyt se on ollut vieläkin parempaa. Entistä luovemmat ideat, viestinnässä aiempaa tunnistettavampi sävynsä, ajan hermolla olevian kanavien sekä niiden uusien apuvälineiden hyödyntäminen, kulissien takaisen materiaalin tarjoaminen, videoista / graafisesta ilmeestä vastaavien henkilöiden panostus materiaalien eteen, Spotifyn haltuunotto yms.
Samaa mieltä muuten koko hyvästä viestistä, mutta Spotifysta sen verran, että jos oikein muistan, niin alkukaudesta Ilveksen Facebook-sivulla sanottiin, että jatkossa tämän kauden aikana jokaisena Ilveksen kotiottelupäivänä Spotifyihin tulee uuden Ilves-pelaajan soittolista. Ei oo tullut muita, kuin Laaksosen (ja sitä ennen Kiven lista uudelleenpäivitettynä viime kaudesta). Ei oo iso juttu, mutta ihmetyttää, että miksi jotain "luvataan", jos siitä ei sitten pidetäkään kiinni. Tällä kaudella ylipäätään Ilveksen mediatiimi on viime kautta vähemmän nostanut Spotifyta esiin, ainakin Facebookissa.
 

Ilveksenmiäs

Luottopelaaja
Viestejä
4 911
Hifkin kannattaja kysyi töissä, että mitä seuraa kannattaisin, jos Ilves lakkaisi olemasta.
En mitään. Jos Ilves pelaa Suomi-sarjaa, seuraan sitä sitten. Jos Ilves lakkaa olemasta kokonaan jääkiekossa, niin seuraan Ilvestä jalkapallossa. Liigassa en silloin kannata mitään.. vanhoja videoita ehkä katselen. En edes tsemppaa silloin mitään seuraa.. Liigasta tulee yhdentekevää.
Tapahtuu mitä on tapahtuakseen. Sijoilla 8-15 pysyvästi pelaaminen ei myöskään sytytä. Pelkkä osallistuminen ei riitä jatkossa.
Olen antanut aikaa, koska sitä on pyydetty. Ymmärrän lähtökohdat, mutta ensikaudella pitää jo jotain tapahtua. Aikaa on annettu.
Uusi halli onneksi meidät armahtaa. Se antaa nousun, tai takaa paikan Tesomalla. Muutos on kuitenkin väistämätön.. näillä rostereilla ei uudessa hallissa pelata. Siellä ei enää riitä osallistuminen, nuori Suomi ja kaikki pelaa.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
1 007
Nyt kun näyttää siltä että tämä kausi kaikista puheista huolimatta on yhtä selviytymis taistelua niin voisi kysyä että onko oikeasti menty eteenpäin?

Mitä hyötyä on ollut KooVee yhteistyöstä kun näyttää että KooVee jää jumboksi ja Ilveksen rinki ei ole ollut niin laaja että oltais voitu paljon auttaa.
Mitähän tämäkin maksaa?

Jos ei edes sääleihin päästä niin pelkään että turskaa tulee...
Jo kun joukkuetta koottiin moni näki pahoja puutteita mutta niihin ei millään lailla ole reagoitu ja joukkuetta vahvistettu. Väitän että esim. AHL:stä löytyisi pelaajia jotka Ilvestä vahvistaisi ja olisi mahdollisuus saada. Ei monikaan esim. Justin Danforth:ia tuntenut ennen tätä kautta mutta niin hän vaan tulosta tekee.

Ilveksen pitäisi saada skouttaus sille tasolle että ei enään yhtään "eilisen kovaa" nimeä hommata vaan pelaajia jotka lyövät itsensä läpi.

Heikkilä/Jalo/Kivi menivät joukkuetta rakentaessaan siittä missä on aita matalimmalla ja toivoivat että tutut nimet vielä kerran nousevat huipulle.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 167
Ihan alkukaudesta, kun Ilveksellä meni lujaa, niin se oli vielä jossain määrin perusteltua, ettei Ilveksen ollut tarvetta hommata lisävahvistuksia (jos oikein muistan, niin Jalokin jossain tähän vetosi?), mutta mitä pidemmälle kausi on mennyt, niin puutteet ovat viimeistään alkaneet paljastumaan, ja useammallekin pelipaikalle tarvisi nyt kipeästi vahvistusta. Ilves, kun hommasi Barkerin niin Telialla asiantuntijat sanoivat, että hieno peliliike ja viesti Ilvekseltä hommata Barker, vaikkei olisi ollut tarvetta, kun peli oli niin hyvin kuosissa jo muutenkin. Minäkin, kun luin, että Barker Ilvekseen, niin kun nimi oli minulle tuttu NHL:stä, niin olin ihmeissäni, että jopas on, kun Ilves sai vetovoimallansa tollaisen nimen. No ainoa hyvä muisto, mitä Barkerista jäi, oli Barkerin ilmeet, kun hän oli Mauno Ahosen ja Vanajan haastattelussa.:D

Kuten jo aiemminkin, niin jälleen ihmettelen sitä, kuinka vässyköitä suomalainen jääkiekkomedia on. Ainakin Liigassa toimittajat esittävät erittäin vähän kriittisiä kysymyksiä pelaajille, valmentajille ja seurajohdoille. Ollaan olevinaan, kuin pelaajien kavereita. Tuntuu, että Aamulehdessä tuo kritiikittömyys oikein korostuu. Okei, jossain kolumnissa saatetaan kritisoida, mutta suoraan ei uskalleta kysyä kiperiä kysymyksiä pelaajilta, valmentajilta ja seurajohdolta. Esimerkiksi Jalo voitaisiin nyt todella laittaa kysymysten piinapenkkiin hyvillä, perustelluilla kysymyksillä, että miksei vahvistuksia kuulu, ja jos tulee tyyliin vastauksia, että rahaa ei ole tai että markkinat ovat kuivat, niin tiukkoja vastakysymyksiä.
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 305
Simuloin Ilves-Hockey Oy;n tulosta ottaen huomioon NHL-korvausten ja Teliarahan nousun viime kauteen verrattuna. Oletuksena oli yritydmyynnin kasvu 10% ja pelaajabudjetin jääminen samat 200k vajaaksi kuin viime vuonna.

Ennusteeksi tuli noin 250k voitto tältä kaudelta, mikäli kausi päättyy runkosarjaan. On siis hyvin mahdollista, että ns. näillä mennään kauden loppuun.
Siirrän vastaukseni tähän ketjuun talouden osalta, niin on oikeassa osoitteessa. Samalla ei ärsytä niitä, jotka eivät halua lukea talouspuolen asioita.

Mihin liikevaihtoon päädyit simuloinnissasi? Jääkiekkolehden ennakossa Ilveksen menoiksi oli budjetoitu noin 6 miljoonaa euroa. Eli päädyitkö menoissa siis 5,8 miljoonaan ja tulot siten 6,05 m€?

Tämän hetken katsojaluvuilla jäätäisiin runkosarjassa 6000 katsojan päähän tavoitteesta. Irtolipputulot + ruoka/juoma + mahdolliset fanituoteostokset. Tämän laskin tiputtavan tuloja yli satatuhatta. Toiveessa tietenkin olisi, että Ilves pysyisi loppuun saakka pudotuspelijoukkueiden mukana ja tätä kautta yleisömäärät saataisiin lähemmäksi tavoitetta. Jäljellä vielä yksi paikallismatsi.

Kilpailukyvyssä oleellista on tietenkin seurata kehitystä suhteessa muihin. Tällä hetkellä Liigassa yleisökeskiarvot ovat keskimäärin 2,7%:n laskussa viime kauteen verrattuna. Ilves tällä hetkellä plussalla vastaavan luvun eli 2,7%:n verran (Tappara 6,2% laskussa).

Mikäli 250 tuhannen euron voittoon päädyttäisiin Ilveksen historian parhaimpaan tulokseen. Muistetaan kuitenkin, että aikoinaan tehtiin noin 300 tonnin tappiot, vaikka NHL-korvauksia saatiin enemmän.

Saataisiinko tällä kaudella velkoja pienennettyä jopa 250-300 tonnin verran?
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 990
Menestyähän sitä pitäisi... se niitä tuloja toisi. Tällainen kituuttaminen... no ei ole mistään kotoisin.

Mitenköhän myydä ensi kaudelle kausareita... luvataan vaikka, että vahvistetaan joukkuetta... heh!
 

Mary Mackey

Guest
Mihin liikevaihtoon päädyit simuloinnissasi?
Mielestäni minun simuloinnistani ei kannata alkaa vääntämään, sillä se ei ole tämän keskustelun pointti. Viestini ydin oli, että erittäin todennäköisesti Ilves tekisi plussatuloksen, vaikka pelit päättyisivät runkosarjaan ja pelaajia ei enää hankittaisi.

Viime vuonna johto jätti pelaajabudjettia käyttämättä ja teki sillä plussatuloksen. Olen sitä mieltä, että näin voi käydä myös tänä vuonna. Osan mielestä tämä on hyvää johtamista, osan mielestä ei.

Olisi kuitenkin reilua kertoa, jos pelaajabudjetti on oikeasti 1.8 miljoonaa.
 

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
324
Viime vuonna johto jätti pelaajabudjettia käyttämättä ja teki sillä plussatuloksen. Olen sitä mieltä, että näin voi käydä myös tänä vuonna. Osan mielestä tämä on hyvää johtamista, osan mielestä ei.

Olisi kuitenkin reilua kertoa, jos pelaajabudjetti on oikeasti 1.8 miljoonaa.
Jos näin menetellään (=luovutetaan) tilanteessa, jossa ei edes säälipleikkaripaikka ole varmistunut, niin saman tien vois sitten alkaa yhtä hyvin myymään pelaajia ja todeta selitykseksi, että sarjataso on vaan väärä.
 

JärvisenPera

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
100
Muistakaa nyt, että kaikki nämä puheet täällä ovat pelkkiä mutuiluja. Kukaan organisaatiosta ei ole sanonut, että hankintoja ei olisi tulossa tai, että kausi olisi menetetty. Ei pidä saada paniikkikohtausta täällä heti jos joku nimimerkki ennustaa jotain negatiivista. Siirtotakarajaan on edelleen kuukausi aikaa ja tämä meidän tämän hetkinen "paska" joukkue "paskoilla" kevään hankinkoilla ja "paskalla" valmentajalla on edelleen uskottavasti kiinni taistelussa suorasta playoff paikasta.
 

Isojalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
328
Minun mielestä voi tyhjennysmyynnin aloittaa. Ihan perusteena: Vapailla markkinoilla ei ole näkyvissä budjettiin sopivia vahvistuksia (tämän kuullut toimistolta henkilökohtaisesti). Näillä pelimerkeillä ei siis saada todellisia vahvistuksia puolustuspäähän. Nykyisellä pelitarmolla, joukkueen koostumuksella ja valmennuksen reagoinnilla selvitään tasan 2 peliä säälipleijareissa. Kun siis katsoo tuota räpellystä kentällä, on armeliaampaa päästää pelaajat kesälomalle jota he tuntuvat odottavan.
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
2 410
Minun mielestä voi tyhjennysmyynnin aloittaa. Ihan perusteena: Vapailla markkinoilla ei ole näkyvissä budjettiin sopivia vahvistuksia (tämän kuullut toimistolta henkilökohtaisesti). Näillä pelimerkeillä ei siis saada todellisia vahvistuksia puolustuspäähän. Nykyisellä pelitarmolla, joukkueen koostumuksella ja valmennuksen reagoinnilla selvitään tasan 2 peliä säälipleijareissa. Kun siis katsoo tuota räpellystä kentällä, on armeliaampaa päästää pelaajat kesälomalle jota he tuntuvat odottavan.
Oletko tosissasi? Jos olet, herra mua varjele.
 

Isojalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
328
Oletko tosissasi? Jos olet, herra mua varjele.
No joo. Ottaa päähän eli kirjoitin vähän provosoivasti. Mutta olen selvinpäin. Täydellisen pettynyt joukkueen ilmeeseen kentällä. Mutta peruste ei sinänsä ole tuulesta temmattu. Fakta on, että säälipleijareissa emme pärjää puolustuksella, joka sallii 4 maalia hakattavan sisään maalivahdin edestä. Sport-pelissä. Fakta on, että joukkue ottaa liikaa jäähyjä. Turhautumista vai mikä syy, mutta valmennuksen pitäisi saada joukkue kuriin. Fakta on, että vahvistukseksi luettavia puolustajia kohtuullisella hinnalla ei juurikaan ole saatavilla. Eli ehkä nyt ei aloiteta tyhjennysmyyntiä, mutta en näe meillä millään tavalla pitkää kevättä.
 
Ylös