Ilveksen nykytilanne

Hupsukorva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
205
Tyytymättömyyttä tj-toimintaan selvästi joillain tahoilla on, kuten asioissa yleensä kai aina (pl. P-Korea ja itänaapuri). Omaa ymmärtämystä kasvattaakseni itseäni kiinnostaisikin nyt asioiden perspektiivi näiden kriittisimpien arvostelijoiden osalta.

Eli jos toimitusjohtajan onnistumista arvioitaisiin asteikolla 0-10 (0 = täydellinen roisto ja epäonnistuminen; 10 = unelma-tj jota ei ole välttämättä edes olemassa) ,
mikä olisi nykyisen tj:n saama arviolukema?

Samalla asteikolla, mikä olisi arvio edelliselle tj:lle?

Itselläni on ollut valitettavan vähän sisäpiiritietoa, joten olen muiden tietojen ja julkisuuskuvien varassa. Siksipä antaisin itse nykyiselle tj:lle arvosanaksi 6-8 ja edelliselle 0-1. Jos teillä nämä kovasti ovat erilaisia, olisi kiva kuulla millaisista asioista / painotuksista on kyse arvioissanne.

Ymmärtänette kritisoijat kaikella ystävyydellä, että tätä suhteellisuustaustaa vasten meteli nykyisen tj:n mahdollisesta huonosta sitoutumisesta yms voi vaikuttaa ehkä monelle vähäpätöisemmältä asialta kuin teille. Silti se ei välttämättä meille muille tarkoita, että tuollainen asteikon 6-7 suoritus olisi pitkässä juoksussa ok. Se on kuitenkin jo jotain, jonka kanssa voi elää, paljon parempi kuin aiemmin ja suunta vaikuttaa ihan ok:lta.

Ymmärrän myös sen, että jo Ilveksen jalkeille noston yhteydessä käydystä savotasta huolimatta toivotte nykyisen tj:n toimivan vielä uutterammin / erilaisella työotteella kuin nyt, esim. tämä otteluissa edustaminen. Hyvä, että vaaditte, vaikka osa meistä on valmis antamaan ehkä vähän löysää tai ylimääräistä ymmärrystä ns suuren kuvan vuoksi.
Voisiko kuitenkin olla hedelmällisempää katsoa Ilveksen sivuilta yhteystiedot ja olla asian tiimoilta yhteyksissä toimitusjohtajaan? Ehkä näin onkin jo tehty. Koska ilmeisesti näitä Team Tyytymättömien jäseniä tunnette, ehkä voisitte toimittaa kyseiset yhteystiedot heillekin ja vihjaista ilmoittamaan toimistolle että soisivat näkevänsä isoherran peleissä nykyistä useammin?
Sen sijaan täällä huutelu, miten ihan kaikki on nykyisellä tj:llä pielessä ja suunnilleen huono kelikin on seurausta tj:n huonosta toiminnasta, tuntuu vähän typerältä.
 
Viimeksi muokattu:

Ilves ykköseksi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
201
Isto hei. Eikös Ripa jossain haastattelussa kertoillut, että hankintoja tehdään, jos euro on ensin tienattu. Toivottavasti velat ja palkat pystytään ensin hoitamaan, ettei käy kun silloin ennen. Luulisin että toimistolla on velat tiedossa ja siksi on puhuttu, että toivottavasti rahaa jäisi vahvistuksiinkin. Onko muuten mielestäsi nämäkin velat "Uuden Ilveksen" aikaan saamia, vai mistä kenkä puristaa? Minä luotan nykymenoon versus edelliseen 100-0
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 491
Eikö Ilves pestannut tapahtumaisäntää ja VIP-emäntiä juuri yritysvieraiden viihdyttämistä varten? Mitä nämä sitten tekevät, jos eivät seurustele asiakkaiden kanssa?
 

Jäähöylä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
246
Eikö Ilves pestannut tapahtumaisäntää ja VIP-emäntiä juuri yritysvieraiden viihdyttämistä varten? Mitä nämä sitten tekevät, jos eivät seurustele asiakkaiden kanssa?
Seurusteleehan ne asiakkaiden kanssa ja katsoo, että kaikki sujuisivat mahdollisimman hyvin. Valitettavasti he eivät ole "ristojaloja", niin eivät kaikille kelpaa.
 

HekeK

Administrator
Viestejä
4 890
Joo, IHOY on nyrkkipaja, pienyritys, mutta jos aiot kasvaa isoiksi yritykseksi, ala käyttäytyä kuten sellainen. Eli TJ on mahdollistaja, visioija ja strategian jalkauttaja, ei mikään myynnin ykköstykki.
Jalon rooli olisi nimenomaan mahdollistaa. Tässä tapauksessa myyntiä. Hän on kova nimi vanhemman polven kiekkoihmisissä, joten rooli icebreakerina ja uusien ovien avaajana olisi luonteva. Myyjät kyllä myyvät. Lehtinen on tekijämies.

Tässä aikakaudessa tyytymättömimpiä ovat osa osakkeenomistajista, jotka kokevat jääneensä paitsioon vaikuttamisessa. Tyytymättömyys kulminoitui Nurmikolun lähtöön ja siihen, että omaa edustusta ei saatu hallitukseen.
Ohi menee niin että pöpelikkö pöllyää. Eikä tuossa ole mitään sellaista tietoa, mitä ei täällä olisi esillä jo ollut. Nyt pöytään on kannettu hippasen tuhdimpaa evästä.

Itse, kun en tiedä Jalon lomapäivien määrästä, niin avaatko meille kuinka paljon hän on lomaillut? Ja oletko varma, että hän ei työskentele ollessaan etelässä? Jaloilla asunto ilmeisesti rakenteilla/valmis Espanjassa.
Hengästyttävän paljon kysymyksiä, jotka kuittaan laiskasti. Jos tieto asiaan puuttumisesta pitää kutinsa, on ulkomaanpäiviä kertynyt liikaa. Asiaan tuskin puututtaisiin, jos sillä ei olisi toimintaan negatiivista vaikutusta.
 
Viimeksi muokattu:

Slite

Rivipelaaja
Viestejä
66
Vanha ystäväni Kunto: siinä vaiheessa kun annetaan ymmärtää että on ihan OK vetää liigaseuraa Espanjasta käsin, ollaan lipsahdettu melko pahasti henkilöpalvonnan puolelle. Maailma on muuttunut, mutta ei ihan noin paljon. Vai mitäpä luulet, olisitko heittänyt vastaavan kommentin jos vaikka Honkkis olisi siirtänyt kirjansa Aurinkorannikolle toimarina ollessaan?

Minulla ei ole mitään tietoa siitä miten Jalo on hommaa hoitanut, mutta myös hänen toimintaansa tulee olla mahdollista kritisoida, jos jollakulla aihetta siihen on.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 502
Jalo on ihan tyhmä ja pöydällä on isoja perunoita..ruvetaan oleen jo lähes Kummeli-sketsien tasolla:)

Onneks huomenna on peli joten luvassa on muutakin luettavaa kuin Heken paasausta..

Voitolla ollaan kahden pisteen päässä kuudennesta sijasta, vittu meillä menee kyllä umpisurkeesti!
 

VarmaMaali

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
185
Omasta mielestäni kritisoida saa ja pitääkin, mutta kyllä jotain konkretiaakin pitäisi olla kirjoituksissa. Nyt lähinnä tietyt tahot mustamaalaavat ja vihjailevat, mutta kun pyydetään tarkennusta asiaan niin vaietaan. Vaikuttaa siis lähinnä katkeralta paskanjauhannalta.
 

näsinneula

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
803
Kannattaa käydä peleissä, löysätkää ruuveja. Kuten todettu kohta kevätaurinko lämmittää. Laitetaan Ripa hirsipuuhun kauden jälkeen, jos aihetta todella on.
Arvuuttaja seikkailee muilla areenoilla, totuus ei täältä palstalta löydy.... ainakaan tuotetun tekstin perusteella.
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 305
Mistä moisen väitteen sait tällä kertaa päähäsi?

Tiedät varmaankin, että tilillä pitää olla rahaa lainan maksamisen lisäksi normaaleihin juokseviin kuluihin ja loppukauden luvattuihin hankintoihin. Maalaisjärjellä päättelen, että tällaisen puskurin kerääminen puolessa vuodessa on mahdottomuus. Joko laina jää maksamatta tai sitten joku vippaa rahat lainan maksua varten tai sitten luvattuja hankintoja ei tule tai sitten palkkojen maksamiseen tulee tauko.
No tässä yrittää parhaan mukaan tulkita sun poliittisia ympäripyöreitä kirjoituksia. Tietäjäksi olet esittäytynyt ja kirjoituksissasi esität tietoa, mutta sitten peräännyt, kun pyytää perusteluja. Mainitsit, että tilillä ei ole rahaa tätä maksua varten. Oletko varma, ettei Ilves ollut jo hyvissä ajoin etukäteen vipannut rahaa näitä mainitsemiasi tilipyörteitä varten?

Ja syytit näistä maksuista Risto Jalon perseilyä. Miten hän perseili ja tarkoitatko, että ilman Jalon panosta Ilveksen ei olisi täytynyt missään vaiheessa maksaa tätä "tilipyörteen" aiheuttanutta maksua.

Nimiä on turha nostaa esille.
Muilta odotat miehekkyyttä, rassukaksikin nimitellyt. Kuten olet kirjoittanut sinä tunnet minut ja minä tunnen sinut, niin voit hyvin viedä viestisi loppuun ja kertoa, että keneen minut yhdistätte.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 990
Kyllä se vaan niin menee, että TJ on yrityksen keulakuva, niin hyvässä kuin pahassakin. Hän on se kaiken keskiössä, mitä tapahtuu, halusipa tai ei. Valta/vastuu kulkevat käsikädessä.

Toivotaan, että kaikki on hyvin. Ilves menestyy ja nousee jo tällä kaudella Top 6 joukkueeksi, kuten meille on kerrottu.
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 305
Vanha ystäväni Kunto: siinä vaiheessa kun annetaan ymmärtää että on ihan OK vetää liigaseuraa Espanjasta käsin, ollaan lipsahdettu melko pahasti henkilöpalvonnan puolelle. Maailma on muuttunut, mutta ei ihan noin paljon. Vai mitäpä luulet, olisitko heittänyt vastaavan kommentin jos vaikka Honkkis olisi siirtänyt kirjansa Aurinkorannikolle toimarina ollessaan?

Minulla ei ole mitään tietoa siitä miten Jalo on hommaa hoitanut, mutta myös hänen toimintaansa tulee olla mahdollista kritisoida, jos jollakulla aihetta siihen on.
Avaan tilanteen sinulle yksityisviestissä. Minulla ei ole tiedossa kuinka paljon Jalo on ollut Espanjassa, mutta sen tiedän, että töiden ei tarvitse kärsiä, mikäli ne hoitaa ammattimaisesti. Minulla on tiedossa parin sidosryhmän, joita ei ennen kovinkaan arvostettu, kertomukset siitä, että olivat vaikuttaneita, kun Jalo antoi heille paljon aikaa ja tapaaminen jatkui pitkälle yli toimistoaikojen.

Toisaalta minulla on urheilupuolelta vain tyytyväisiä kertomuksia. Enää ei ole omille kasvateille soiteltu hv-puheluita useaan kertaan.

Ennen olin oppositiossa varsinkin, kun itselläni oli erittäin vahva visio siitä, että asiat menevät päin sitä itseään. Aluksi olin oppositiossa melko yksin, kuten varmaan muistat, mutta uskoni asiaani vahvistui matkan varrella. Ikää on kertynyt parikymmentä vuotta lisää ja on varsin hyvin mahdollista, että minä olen sokeutunut toiminnalta. Eli olen nyt väärässä.

Minun on sinänsä helppo seisoa nykyisen johdon takana. Konkurssista ollaan noustu minusta jopa nopeammin kuin itse ennakoin sen tapahtuvan. Joukkueen rakentamisessa nojataan omavaraisuuteen, joka oli tässä tilanteessa ainoa mahdollinen tapa edetä. Jalolla oli oikea visio myös ekalla visiitillään, kun hänet potkittiin pois omien parhaiden ikäluokkien marssiessa esiin.

En poissulje sitä, että vuodet olisivat tehneet tehtävänsä ja minun kirjoitukseni pohjautuisivat henkilöpalvontaan. Oma lähestymistapani olisi yhdistää joukkoja ja siksi harmittaa, että Ilves ei ole yhtenäinen. Ehkä tuo on hieman utopistinen ajatus, kun minulle hiljan eräs tapparalainen totesi, että luulenko, ettei Leinosella ole ollut koko ajan vastustajia. Tappara on luottanut pitkäjänteiseen työskentelyyn.
 

Ist0

Guest
No tässä yrittää parhaan mukaan tulkita sun poliittisia ympäripyöreitä kirjoituksia. Tietäjäksi olet esittäytynyt ja kirjoituksissasi esität tietoa, mutta sitten peräännyt, kun pyytää perusteluja. Mainitsit, että tilillä ei ole rahaa tätä maksua varten. Oletko varma, ettei Ilves ollut jo hyvissä ajoin etukäteen vipannut rahaa näitä mainitsemiasi tilipyörteitä varten?
Totta tosiaan. Onhan se vippiraha voinut yrityksen tilillä käydä, kunnes se ohjataan uuden omistajan taskuun.

Ja syytit näistä maksuista Risto Jalon perseilyä.
Kyllä syytän.

Muilta odotat miehekkyyttä, rassukaksikin nimitellyt. Kuten olet kirjoittanut sinä tunnet minut ja minä tunnen sinut, niin voit hyvin viedä viestisi loppuun ja kertoa, että keneen minut yhdistätte.
Emme tunne. Tämä selvisi vähän nololla tavalla. Olin siinä käsityksessä, että vaikutit "kesähallituksessa". Sekoitin sinut erääseen toiseen henkilöön.
 

Mary Mackey

Guest
Missään isommassa firmassa ei johtaja ole substanssitekemisen kärjessä. Jos on, firma pysynee pienenä/keskiuurena yrityksenä ja nousee tai kaatuu yrittäjänsä mukana.
En tiedä, onko Sinulla kokemusta yritysten johtamisesta tai suurten asiakkuuksien hoidosta. KAIKKI suuret diilit perustuvat siihen, että ns. ylätason suhteet ovat kunnossa. Jos johtaja ei tunne ja hoida tärkeitä asiakkuuksia, silloin kaadutaan.

Tämä toimii niin pienissä kuin isoissa yrityksissä. Aikanaan mm. Nokian Rajeev Suri totesi, että hänen tavoitteenaan on saavuttaa hyvät henkilökohtaiset suhteet tärkeimpien asiakkaidensa ylimpään johtoon.
 

Jallu

Guest
Mikään media ei ole saanut vihiä perseilyistä tai talousongelmista. Mutta meillä on muutama nimimerkki, jotka tätä agendaa osin yhdessä julistavat.

Kuten valitettavasti on tapana on henkilöllisyyksiä jostain vuotanut ja uskonkin keskustelun keskiössä olevien tietävän aika pitkälle keitä kirjoittajat ovat.

Kun nämä kaksi asiaa yhdistää saa hyvän arvauksen siitä mistä kenkä puristaa.
 

Mary Mackey

Guest
Mikään media ei ole saanut vihiä perseilyistä tai talousongelmista
Asiat ovat siis hyvin. Jatketaan silmät kirkkaana kohti loistavaa tulevaisuutta.

Omasta mielestäsi, mitä annettavaa äskeisellä kirjoituksellasi on tälle keskustelulle? Ymmärrän toki, että jos asiaan ei ole kommentoitavaa, on helppoa siirtyä metakeskusteluun eli keskustella keskustelijoista.
 

Jallu

Guest
Kirjoituksen ydin oli, että tietyillä nimimerkeillä on omaa tarkoitushakuisuutta viesteissään.

Jos halutaan parempaa keskustelua niin tarvitaan selkeitä väitteitä. Nyt Jaloa mustamaalataan perustelemattomilla heitoilla.
 

HekeK

Administrator
Viestejä
4 890
Kun nämä kaksi asiaa yhdistää saa hyvän arvauksen siitä mistä kenkä puristaa.
Tämä voi vaikuttaa ylimieliseltä, mutta en usko sinun saavan aikaiseksi edes sitä hyvää arvausta. Tiedän sen siitä, että yrität hahmottaa ongelmaa tänne kirjoittavien nimimerkkien kautta. Vituiksihan se menee heti kättelyssä.
 

Jallu

Guest
Tällä hetkellä siis yhtä paljon kuin vihjailijoilla. Mitä jos jatkossa lisää konkretiaa ja vähemmän vihjailua?
 

Mary Mackey

Guest
Jos halutaan parempaa keskustelua niin tarvitaan selkeitä väitteitä. Nyt Jaloa mustamaalataan perustelemattomilla heitoilla.
Tästä olen samaa mieltä. Ongelma tässä on aina se, mitä voi ja mitä ei voi sanoa julkisesti. Olen itsekin saanut kritiikkiä epämääräisyydestä, mutta tarkemmat argumentit eivät aina valitettavasti ole mahdollisia. Ehkä pitäisi siis olla vaiti ja uskoa hurmahenkisesti loistavaan tulevaisuuteen.

Mainittakoon, että tunnen Heken hyvin vuosien takaa, mutta @Kunto :n ja Sinun väittämäsi mukaista koordinaatiota ei välillämme ole. Ja @Ist0 :n identiteetistä minulla ei ole hajuakaan.

Nostatko vielä muuten esille jonkun tekemäni "perusteettoman heiton"? Korjaan mielelläni, jos löydät sellaisen.
 
Ylös