Tampereen Tappara

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 522
Hassu peli. Hyökkäyspäässä oli kaikki kunnossa, mutta puolustuksessa miesvartionti oli todella luokatonta. Sport oli tehokas ja hyödynsi kaikki paikkansa tehokkaasti, oli siinä muutama onnekaskin maali joukossa. Näitä sattuu ja eteenpäin.

Mutta taas se maailman tärkein eli maaliodottama tuli hienosti kotiin reippaalla erolla!

Alun löysä (tai oikeastaan olematon) tuomarilinja auttoi kaksi ensimmäistä erää Sportia, lopun reilusti tiukempi linja takaa ajavaa Tapparaa. Aivan älytöntä tällainen ottelun tulokseen reagoiminen tuomaritoiminnassa.
Mikä se parran pärinää aiheuttanut verkkomaali oli?
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 522
Osa pelaajista luuli kiekon osuneen muikkuverkkoihin, mutta ilmeisesti osuma tuli pleksin yläreunaan. Kiekko tuli hassun kimmokkeen kautta Sportin pelaajan lapaan. Kai se ihan reilu maali oli.
Okei, ei tullut jostain kumman syystä tullut seurailtua peliä. Kemiläinen tuppasi saamaan myös teidän foorumilla aivan rekkalastillisen verran palautetta.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 565
Spora teki eilen 6, Ässät tänään 4. Huh huh. Kuulostaa semmoselta reenijumilta, että kohta muut saa pelätä. Heljanko on kovan reenin lisäksi vielä pelannut koko ajan.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 302
Ei Tapparan puolustus oikein vakuuttanut. Aina, kun Ässät tajusi tulla omista kiekotellen karvauksen ohi, oli ylivoimahyökkäys. Ässät pääsi suhteellisen helposti pitkiin hyökkäyksiin.

Heljankokin tuntuu kuolevaiselta, vaikka toki otti pari hyvää torjuntaa ratkaisuhetkillä. Ripareita tulee paljon.

Hyökkäyspelihän Tapoaralla tuntuu toimivan ja ylivoimatehokkuus on hyvää tasoa. Granath on nousemassa joukkueen ykköstykiksi.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 579
Jooh. En sinänsä jaksa suurempia johtopäätöksiä vetää ennen paikallispeliä. Eiköhän siellä tiedetä että tuo peli ei riitä oikein ketään vastaan mitä tänään esittivät, kolme pistettä oli liikaa mutta koska maalit ratkaisee niin näinse menee. Heljanko oli mies paikallaan silloin kun asioita ratkaistiin joka riittänee yleensä pitkälle. Katsellaan sitten miten asiat on paikallispelissä :)
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 302
Konna ei vakuuttanut liikkeellään ja näytti ajoittain jotenkin vaivaiselta. Kyllä konkari silti edelleen on ylivoimalla erinomainen ja osaa lukea peliä.
 
Ylös