Positiivisuusketju

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 500
Aamusta asti hieno fiilis.. nyt on tunne, että finaalit kutsuvat.
Ilves parantaa kuin sika juoksua ja Tepsin päälle kasaantuu paineet.. tästä tulee kuulkaa hyvä vielä.
Ai että eletään hienoa aikaa...
Ihannoin positiivisuuttasi. Itseä pelottaa aika pahasti, että pronssipeli kutsuu, mutta tietysti kaikki vielä auki. Luulen kyllä, että jos tänään tulee häviö, niin siitä ei Ilves välttämättä enää nouse.
 

Aikapommi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
276
Tässä tiukassa pelitahdissa on hyvin positiivista se, ettei tarvi jännittää montaa päivää. Kamalaa jos tääkin peli olis vasta huomenna!
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 658
Ollaan yhdessä seurattu karsintasarjaa..
Ollaan seurattu entisen johdon toilailuita..
Ollaan laskettu päiviä konkurssiin...

Nyt seurataan Ilvestä välierissä.
Mielestäni aika positiivista lopputulemasta riippumatta.
Ja myös se, että on olettamus odottaa vähintään vastaavaa jatkossakin. Meillä ei siis ole tässä mikään ilmiö käynnissä, vaan määrätietoinen toiminta, mikä on kesken vieläkin.
 

Valkoinenvieraspaita

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
214
Oikeasti positiivista: Tämä on mun todistamista kausista menestyksekkäin ja kokonaisvaltaisesti hienoin! Ollut paljon muistettavaa: Tampereen herruus, hakametsän hyvästely, uusi areena, vierasreissuja, hienointa tunnelmaa ehkä ikinä Ilveksen peleissä, hienoja pelaaja hakuja, VÄLIERÄT ja vielä on Pelejä jäjellä, pelataan ne kunnialla!
Ilves myös tänä vuonna sai jalan oven väliin matkalla suurseuraksi, se mitä tehdään kesällä näyttää päästäänkö ovesta läpi
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
13 852
Noh jotain positiivista. Perjantaina pelataan ja pääsee taas halliin. Ei sentään välttämättä viimeistä kertaa.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 500
Noh jotain positiivista. Perjantaina pelataan ja pääsee taas halliin. Ei sentään välttämättä viimeistä kertaa.
Ei ole viimeinen kerta. Pronssipeli joka tapauksessa edessä, ja vaikka se paskalta tuntuukin, niin joka ikinen tulee hyvästelemään tämän joukkueen, kiittämään kaudesta ja kenties todistamaan ensimmäisen mitalin voittamista 21 vuoteen.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 952
Kauas on tultu niistä ajoista kun vitutti vain runkosarjassa. Nyt vituttaa jo välierissä. Ehkä seuraavana vuonna vituttaa finaaleissa, ehkä ei, kuka tietää. Kaikesta huolimatta isossa kuvassa mennään eteenpäin, vaikka tässä ja nyt vituttaakin.

Ja juuri siksi. Perjantaina taas halliin. Ja sen jälkeenkin.

Yksi rakkaus, yksi seura.
 

vivalavili

Luottopelaaja
Viestejä
1 357
Kausi tuli ja meni ja jäljellä pronssipeli. Kertaakaan omalla kannattajaurallani en ole odottanut Ilveksen ottelua näin pitkälle kevääseen. Se on itsessään jo selvästi positiivisuusketjun arvoista kontenttia. Kausi oli suuri onnistuminen ja tie vie selvästi meitä kohti niitä kirkkaimpia mitaleita. Ensi kauden joukkue on jo todella hyvällä mallilla ja odotukset korkealla jo huhtikuussa, juuri kuten Liigan kärkijoukkueella tuleekin olla. Harvemmin meillä on pullat tässä vaiheessa olleet näin hyvin uunissa.

Vitutus on tietysti edelleen kova eilisen tappion jäljiltä, mutta kokonaiskuva on positiivinen. Kesä ei ole enää Ilvesfanin parasta aikaa, kevät on. Kiitos Ilves 2021-22 ja kohti kirkkaimpia kaudella 22-23.
 

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 422
Huikea olo. Tunne on iloinen, surullinen, haikea ja kaikkea mitä vaan voi olla. Mutta suurimpana onnellisuus ja ylpeys.

Paljon tulee kuultua varmasti jatkossa ” pronssi on ilveksen mestaruus ”. No aivan sama, jos sellaista kuittia tulee. Paras vastaus siihen on vain sano vastaan ” oon helvetin ylpeä, että saan olla Ilves. Ikinä en vaihtais jengiä”

Tunnelma käsinkosketeltava ja en muista ikinä nähneeni pelaajia pronssia voitettuna noin iloisena mitä Ilveksen jätkät. Jopa ulkomaalaiset pelaajat olivat onnensa kukkuloilla.

Olen onnellinen.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 268
Ei muuta kiitosta niin joukkueelle, taustaryhmälle kuin kannattajille ja koko yhteisölle. Positiivisin kausi itselle ehkä koskaan Ilveksen parissa. Olin sen verta nuori 20 vuotta sitten että ei sitä sillain tajunnut, vaikka mukana silloinkin oltiin. Tämä seura on kokenut ihan omasta syystään lähes sen absoluuttisen pohjan, mutta viime hetkellä pelastui sieltä. Ja nyt ollaan jo kolmen parhaan joukossa.

Tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Tästä on hyvä jatkaa, kunhan kehitytään edelleen. Ja vaikka pelaajistokin oli tyytyväinen saavutettuun pronssimitaliin, kyllä sen myös näki että enemmän haluttiin. Mutta tässä tilanteessa ja tunnelmassa, on hetki oikeus nauttia tästäkin. Sen olemme me kaikki ansainneet.
 
Ylös