• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Positiivisuusketju

Viestejä
9 169
#1
Kai, kun täällä on ketju, jossa puretaan pahaa oloa, niin kai on oltava positiivisuusketjukin.

Loistava nousu jätkiltä Kuopiossa ja kaksi pistettä kotiin! Korhonen on äijä!
 

El Bastardo

Viirejä odotellessa
Viestejä
525
#3
Vs: Positiivisuusketju

Jyppi pelistä marisin ku ei ole tullut kunnon nousuja voittoon mies muistiin. No ny tuli!
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 484
#4
Vs: Positiivisuusketju

Paljon on tullut Kollia arvosteltua vaisujen otteiden vuoksi, mutta kaksi maalia kovan paineen alla tällaisessa ottelussa hiljentää kritiikin taas hetkeksi.

Olipa siinä yhteen otteluun tarjoiltuna penkkiurheilun tunnepuolen koko kirjo.
 

Isojalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
313
#5
Vs: Positiivisuusketju

5 peliä, 9 pinnaa. Ihan huikea alku kaudelle. Pojat on tänään saunakaljansa ansainneet. Taidampa ottaa itsekin yhden Ilveksen tuoman hyvän mielen kunniaksi..
 

HJ27

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
196
#7
Vs: Positiivisuusketju

Siis positiivisintahan on s, että miten veikkauksesta tekee rahaa Ilveksen kertoimilla niinku tänäänkin.

Mölyt sikseen...

Upeasti käännetty peli ottaen huomioon, että eka erässä Ilves ei ollut kentällä.
Niinku Lukko ja Jyp ottelussakin.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
3 544
#9
Vs: Positiivisuusketju

Kirjoitetaan nyt kun kerrankin on tällaiseen ketjuun aihetta.

Perhana, kyllä tällaisella pelillä taas "elää" muutaman laiskavauhtisen nuhjauksen, mitäänsanomattoman arkipelin tai murskatappion.
 

Simma

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
663
#10
Vs: Positiivisuusketju

Pakko mainita täälläkin, että nyt on niin mahtava positiivinen pöhinä joukkueessa. Tämmösten pelien luomalla hyvällä ololla jaksaa pitkälle pimeään syksyyn ja talveen.
 

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 142
#14
Vs: Positiivisuusketju

Olen itse huomannut kanssa, että idiootit ovat olleet hiljaa nytten hetken. Ei ole ollut apinointia ja ylimielisyyttä enään ilmassa. Positiivista myös on, että hpk meni johtoon 2-1 kun aukaisin ruutu+ : )
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
5 005
#15
Vs: Positiivisuusketju

Positiivistä on että ollaan tuolla puolustuskalustolla saatu kaikista paitsi JYP-pelistä pisteitä. Myös JYP-pelissä 3 pistettä oli todella lähellä. Järventie, Kukkonen, Peltola ym. takaisin niin tuskin meno ainakaan huononee.
 

HJ27

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
196
#17
Vs: Positiivisuusketju

Löin kauden alussa vetoa sadasta eurosta, ettei Ilves jää ulos pleijareista....
Näyttää nyt vielä hyvältä.... Ajatelkaa ollaan saatu jo iso osa viimekauden koko pistepotista.

Eihän niitä voittoja voi kokoajan tulla, mutta nyt alkukaudesta pitää saada mahdollisimman paljon pisteitä.
 
Viestejä
9 169
#18
Vs: Positiivisuusketju

Kyllähän se näin on, että ennakkoon ns. heikompien joukkueiden tulee napsia alkukaudesta runsaasti pisteitä. Näin Ilves on tehnyt, kuten toki pari muutakin seuraa. Se on toki ollut positiivista, että Ilves on ollut täysin voiton avaimissa kiinni tappiollisissakin peleissä. HPK-pelissä olisi riittänyt yksi maali ja JYP-pelissä ei tarpeeksi osattu pelata johtoasemassa, mutta toivon mukaan tuo toimi kasvatuksena ja siitä opittiin sen verran ettei vastaavaa tällä kaudella enää käy.

Se on myös hyvä, että onnistumisia on jakaantunut usealle ukolle. 13 maalia ollaan tehty ja 9 eri maalintekijää. Vielä odotellaan ensimmäistä pakin tekemää maalia. Maalivahtipeli on myös hyvissä kantimissa. Molemmat ovat onnistuneet peleissään mainiosti. Kolppanen on kuitenkin asteen verran ollut vakuuttavampi, vaikkei Järvenpää suoranaisesti huono ole ollut. Ilves on harvoja joukkueita, jossa veskaritilanne olisi silti hyvä, vaikka se ykkösveskari ei pystyisi pelaamaan.

Kyllä alkukauden hyvät otteet ovat yllättäneet positiivisesti ja toivottavasti sama meno jatkuu mahdollisimman pitkään. Toki ennemmin tai myöhemmin se huonompi jakso meillekin osuu. Kunhan ei ajauduta armottomaan tappiokierteeseen.

Eihän vielä valmista tuo peli ole. Kuten ei monella muullakakaan seuralla. Toivottavasti saadaan pari pakkia sairastuvalta Espooseen ja täten sinne helpotusta. Parannettavaa tietysti on, kuten ylivoima ja pelien alut. Erityisesti avauserät, jotka oltiin viikon jokaisessa pelissä aika purjeessa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita!
 
Ylös