Positiivisuusketju

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 325
Itse asiassa ei edes vituta Kiven potkut. Jotenkin rauhallinen olo ollut, vaikka ollaan kontattu peleissä. Usko paremmasta huomisesta ei ole kuollut, tosin jos tst olisi samaa häröilyä, mitä aiemmin, niin sitte olisi kasetti menny
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Ehkä tämä oli alkusysäys sille, että jätkät pukukopissa havahtuu tähän päivään. Huomenna se nähdään, toivotaan parasta. Edelleenkin haluaisin nähdä sen hetken, kun tuon porukan potentiaalista aletaan repimään niitä prosentteja kohti sataa ja pleijareissa sitten niitä 100+ prosentteja.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 987
Jos pelit jatkuvat joukkuepelinä, niin Ilves nousee kohinalla. Jos taas pelataan yksilöinä, seinä nousee eteen välittömästi! Myrrä ohjatkoon nuoria oikeaan suuntaan ja joukkuepelin saloihin.

Tänään oli koko joukkueelta positiivinen esitys ja hei Ilves oli JOUKKUE!
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Oli mahtavaa nähdä niitä lukuisia yhtenä rintamana nousuja heti kun kiekko saatiin haltuun. Parhaana esimerkkinä Ruotsalaisen lätty Suomelle joka sijoitti yläkulmaan. Nuo on pahaa myrkkyä vastustajille tulevissa peleissä. Ja peli vaan nopeutuu kun jätkät saa hommasta kiinni pelien edetessä.
 

vivalavili

Luottopelaaja
Viestejä
1 374
Positiivistahan tässä viikossa on se, että valmentajanvaihdos alla saatiin revittyä ainakin 6 pisteen viikko vielä etukäteen kovia vastustajia vastaan. Ensi viikon matsitkin vaikuttavat ainakin tällä hetkeltä siltä, että tempun toistaminen on hyvinkin mahdollista. Kausi etenee mutta hyvä tästä vielä tulee.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Toisaalta hyvään saumaan tuli nämä ihme jämäpeliviikot. Jätkät saa nyt kunnolla reenata niitä lättysyöttöjä suoraan lapaan ja puolustuspelaamista ja motivaatiota yleensäkkin. Pe ja la on kokeet ja sitten taas reenataan ennen seuraavia kokeita. Sopinee noin nuorelle jengille, kun kouluajoistakaan ei vielä kovin kauaa ole aikaa :p
 

Dirty deed

Luottopelaaja
Viestejä
1 255
Pitkävedosta sinkkuvedot tuottaa kivasti kun veikkauksen kerrointen laskijat pitävät Ilvestä vieläkin ennakkosuosikkina monissa otteluissa, tosin nää muutamat kympit kyllä mielellään vaihtaisi pisteisiin.
 

Deleted member 1878

Guest
Mitkä on muuten hallin parhaat paikat?
Lienee subjektiivinen homma, uskoakseni kausikorttipaikkojen haltijat pitävät omiaan kokolailla parhaina. Mun on nyt tyhjänä, ei kiinnosta kusisen vitun vertaa et viitsisin lainata korttejani jollekin, tyhjät paikat lienee paras mitä tässä tilanteessa voi tehdä.
 

Lorppa

Espoon ainut Ilves fani
Viestejä
801
Noh heitellää vähä posia kun kerta lauantai ja voitto alla. Myrrän PV-kautena pelattu nyt 5 matsia ja kyseisen aikajakson kuntopuntari näyttää seuraavaa:

- 6. sija sarjataulukossa
- AV 81.5% joka nyt edes sentään alkaa kasilla
- YV 29.4%
- Maaliero +9 (22/13). Tuo tekee n. 2.5 päästettyä maalia per peli ja 4.4 tehtyä per peli.
- P/O 1.8

Kyllä tästä saattaa vielä ihan hyvä tulla.
 
Ylös