Positiivisuusketju

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 558
Haa, piilotan sinut, Jallu. Koskapa et ole ymmärtänyt, mikä on mielipidesivusto ja sen tarkoitus!
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Koskapa et ole ymmärtänyt, mikä on mielipidesivusto ja sen tarkoitus!

Huutoäänestys?

Tänään on pelipäivä. Se on aina positiivista - jokainen peli on mahdollisuus. Tätä ei hukata!

Samoin positiivista on se, että siirtoikkuna on vielä auki. Sekin on mahdollisuus. Toivottavasti se käytetään järkevästi tai sitten jätetään käyttämättä kokonaan.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 324
Patrik Laine viimeiseen 30 peliin 4 maalia,Ilves viimeiseen 30 peliin 81 maalia ja viimeiseen yhteen peliin se 4 maalia.

Odotinkin/toivoinkin, että joku tarttuisi tuohon lähiaikoina foorumilla. Ilves saisi julkaista tuon viestisi somessa, paikkauksena siihen edelliseen Ilves vs. Laine -vertailuun. Ai niin, mutta Jussi Kankaanpäähän on sillä opintovapaalla nyt.;) Ja ainakin Ilveksen some-tiimin toisen jäsenen väitteen mukaan sen idean isä ei ollut Kankaanpää.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Odotinkin/toivoinkin, että joku tarttuisi tuohon lähiaikoina foorumilla. Ilves saisi julkaista tuon viestisi somessa, paikkauksena siihen edelliseen Ilves vs. Laine -vertailuun.

Tällä kertaa viestin kirjoittajana pitäisi olla Patrik Laineen, jotta yllettäisiin samalle lennokkaalle ja oivaltavalle itseironian tasolle.
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
977
Runkosarjan neljäs sija tähtäimessä.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 680
10 peliä jäljellä ja kaikki mahdollista, vieläpä niin että vuosikymmenen paras sijoitus on huomattavan paljon lähempänä kuin tuo tutumpi 11. sija. Näin vähän nuoremman polven ilvesläisenä tämä on kirjaimellisesti paras kausi, mitä muistan. Tilastojen perusteella olin 9-vuotias, kun viimeksi oli edes tuo säälien kotietu.

Kärsivällisyyttä kaikille palstaveljille, kyllä se sieltä vielä tulee kunhan tämä suunta jatkuu. Nautitaan matkasta sinne kuten myös tästäkin kaudesta, vaikka ei kannua vielä huhtikuussa varmaankaan nostella. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä, mutta kohta voi jo sanoa, että Forumin suo on kuivattu (Rooman Forumin, ei tämän).

Ja kaikki on pleijareissa mahdollista, vaikka tuon hokeminen taitaakin olla meille lähinnä vahingollista.

Hyvää pleijarikevään odotusta kaikille!
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Neljän pisteen päässä on vuosituhannen - ei pelkästään vuosikymmenen tai edes vuosisadan - paras runkosarjasijoitus. Sijaan 11 on yhdeksän pistettä.

Puolivälierien kotietuun vaadittaisiin kyllä aivan posketon pistetahti (2,5p/ottelu)*, mutta sekin mahdollisuus on enemmän kuin teoreettinen. Suora paikka puolivälieriin on realistisempi, vaikka sekin vaatii erittäin tuloksellista (1,8p/ottelu) loppurutistusta eikä taida olla enää täysin omissa käsissä.

1. pudotuspelikierroksen kotietuun on historiallisesti riittänyt pistetahti, jossa Ilves seilaa tällä hetkellä (1,5p/ottelu), mutta tänä vuonna saattaa joutua hieman kirimään tuohonkin päästäkseen. Mutta eihän me toki siihen tyydytä, kun taivas on auki.

Todetaan nyt sellainenkin kuriositeetti, että todennäköisemmin vasta alle 0,8 pisteen ottelukohtaisella kertymällä tupsukorvat tippuisivat pudotuspeleistä kokonaan pois.

* Eihän sen pistetahdin nyt ihan posketon tarvitse olla: tuossahan saa hävitä peräti kaksi ottelua, kunhan toisen venyttää jatkoille eikä menetä pistettäkään muissa peleissä ;)
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 937
Onneksi on tämä foorumi. Sen verran paljon patoumia tuntuu osalla olevan, että tänne purkamisen on pakko tehä hyvää heidän terveydelleen.

Vähän ehkä kaikki tämä nega vaikuttaa omaan fiilikseen, mutta se on helposti korjattu myös.

Jaksetaan kaverit, ei Roomaakaan päivässä rakennettu. Ainoa tapa, jolla Ipa tästä mene eteenpäin on maltti ja pitkäjänteisyys. Niin sinulla, minulla kuin Jalolla ja valmennuksellakin pitää olla nyt kärsivällisyyttä, mikäli halutaan saada nostaa viirejä uudenkin hallin kattoon. Tuetaan ja kannustetaan, se on meiän rooli tämän Rooman rakentamisessa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 746
Dostal oli se puuttuva palanen... hitto, kun on hienoa olla välillä positiivinen.

Tunne on nyt se, että Ilves menee pitkälle, jopa päätyyn saakka.

Sitä hurmiota ei sitten ihan heti lopeteta.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 212
Hieno esitys tänään. Ennakolta kova vastus ajettiin pyrstösulat edellä turbiiniin. Tästä on hyvä jatkaa, Pussinokat ja Päiväkerho tulee perävalot edellä vastaan.
 

Kotikatsomo

Guest
Tuon tärkeämpiä pisteitä ei juuri enää voi ottaa, mutta siltikin pisteiden ohella oli huiman tärkeää saada näin isosta pelistä puristettua voitto lauantai-iltana kotihallissa yli 6 000 katsojan edessä.

Tässähän on jopa mahdollisuus vielä päästä yleisötavoitteeseen.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 453
On palattava vielä eiliseen hienoon voittoon. Tykkäsin eilisestä peli-ilmeestä todella paljon. Oli sitä iloisen raikasta Ilvestä mitä alkukaudesta nähtiin ja avauserässä jaettiin myös paljon taklauksia, joilla yleisö saatiin syttymään. Yli 6000 silmäparia lehtereillä ja tunnelma kauden parhaimpia.

Siihen päälle vielä, että eilenkin omat kasvatit toimivat ratkaisijoina. Maalintekijöistä 4/5 oman junnutuotannon tuotoksia. Suomi, Lepaus, Ikonen, Haapanen, Laaksonen... Upeita pelimiehiä.

Perjantaina runkosarjan viimeinen paikallispeli. Voitolla Ilves olisi Tampereen herra ensimmäisen kerran sitten kauden 2009-2010. Olen paikalla!
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 666
Se on pelipäivä.
Ja se on positiivista.

Jatkaakohan Dostal maalilla mahtavia otteitaan?
Jatkaako Suomi mahtivirettään?
Jatkaako Gene-Matti viimepelien tapaan liigatason otteitaan?
Jatkaako Lepi kevätvirettään?

Ja ennenkaikkea: onko Karrilla monttuauki ja Kookoon kaatoon vaadittava pelisuunnitelma taskussa?

Kaikki selviää 12 tunnin aikana. Paljon positiivista odotettavaa!
 
Ylös