• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Positiivisuusketju

Jallu

Guest
Palstan luettavuus nousi moninkertaisesti kun piilotin muutaman satoja viestejä ilman mitään perusteluita kirjoittaneita itkijöitä.

Asiallista kritiikkiä kirjoittavat jätin näkyviin.
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
241
Koskapa et ole ymmärtänyt, mikä on mielipidesivusto ja sen tarkoitus!
Huutoäänestys?

Tänään on pelipäivä. Se on aina positiivista - jokainen peli on mahdollisuus. Tätä ei hukata!

Samoin positiivista on se, että siirtoikkuna on vielä auki. Sekin on mahdollisuus. Toivottavasti se käytetään järkevästi tai sitten jätetään käyttämättä kokonaan.
 
Viestejä
1 049
Patrik Laine viimeiseen 30 peliin 4 maalia,Ilves viimeiseen 30 peliin 81 maalia ja viimeiseen yhteen peliin se 4 maalia.
Odotinkin/toivoinkin, että joku tarttuisi tuohon lähiaikoina foorumilla. Ilves saisi julkaista tuon viestisi somessa, paikkauksena siihen edelliseen Ilves vs. Laine -vertailuun. Ai niin, mutta Jussi Kankaanpäähän on sillä opintovapaalla nyt.;) Ja ainakin Ilveksen some-tiimin toisen jäsenen väitteen mukaan sen idean isä ei ollut Kankaanpää.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 159
Odotinkin/toivoinkin, että joku tarttuisi tuohon lähiaikoina foorumilla. Ilves saisi julkaista tuon viestisi somessa, paikkauksena siihen edelliseen Ilves vs. Laine -vertailuun.
Tällä kertaa viestin kirjoittajana pitäisi olla Patrik Laineen, jotta yllettäisiin samalle lennokkaalle ja oivaltavalle itseironian tasolle.
 
Tykkää tästä: Serve

AQ21

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
122
10 peliä jäljellä ja kaikki mahdollista, vieläpä niin että vuosikymmenen paras sijoitus on huomattavan paljon lähempänä kuin tuo tutumpi 11. sija. Näin vähän nuoremman polven ilvesläisenä tämä on kirjaimellisesti paras kausi, mitä muistan. Tilastojen perusteella olin 9-vuotias, kun viimeksi oli edes tuo säälien kotietu.

Kärsivällisyyttä kaikille palstaveljille, kyllä se sieltä vielä tulee kunhan tämä suunta jatkuu. Nautitaan matkasta sinne kuten myös tästäkin kaudesta, vaikka ei kannua vielä huhtikuussa varmaankaan nostella. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä, mutta kohta voi jo sanoa, että Forumin suo on kuivattu (Rooman Forumin, ei tämän).

Ja kaikki on pleijareissa mahdollista, vaikka tuon hokeminen taitaakin olla meille lähinnä vahingollista.

Hyvää pleijarikevään odotusta kaikille!
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
241
Neljän pisteen päässä on vuosituhannen - ei pelkästään vuosikymmenen tai edes vuosisadan - paras runkosarjasijoitus. Sijaan 11 on yhdeksän pistettä.

Puolivälierien kotietuun vaadittaisiin kyllä aivan posketon pistetahti (2,5p/ottelu)*, mutta sekin mahdollisuus on enemmän kuin teoreettinen. Suora paikka puolivälieriin on realistisempi, vaikka sekin vaatii erittäin tuloksellista (1,8p/ottelu) loppurutistusta eikä taida olla enää täysin omissa käsissä.

1. pudotuspelikierroksen kotietuun on historiallisesti riittänyt pistetahti, jossa Ilves seilaa tällä hetkellä (1,5p/ottelu), mutta tänä vuonna saattaa joutua hieman kirimään tuohonkin päästäkseen. Mutta eihän me toki siihen tyydytä, kun taivas on auki.

Todetaan nyt sellainenkin kuriositeetti, että todennäköisemmin vasta alle 0,8 pisteen ottelukohtaisella kertymällä tupsukorvat tippuisivat pudotuspeleistä kokonaan pois.

* Eihän sen pistetahdin nyt ihan posketon tarvitse olla: tuossahan saa hävitä peräti kaksi ottelua, kunhan toisen venyttää jatkoille eikä menetä pistettäkään muissa peleissä ;)
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
356
Onneksi on tämä foorumi. Sen verran paljon patoumia tuntuu osalla olevan, että tänne purkamisen on pakko tehä hyvää heidän terveydelleen.

Vähän ehkä kaikki tämä nega vaikuttaa omaan fiilikseen, mutta se on helposti korjattu myös.

Jaksetaan kaverit, ei Roomaakaan päivässä rakennettu. Ainoa tapa, jolla Ipa tästä mene eteenpäin on maltti ja pitkäjänteisyys. Niin sinulla, minulla kuin Jalolla ja valmennuksellakin pitää olla nyt kärsivällisyyttä, mikäli halutaan saada nostaa viirejä uudenkin hallin kattoon. Tuetaan ja kannustetaan, se on meiän rooli tämän Rooman rakentamisessa.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 664
Dostal oli se puuttuva palanen... hitto, kun on hienoa olla välillä positiivinen.

Tunne on nyt se, että Ilves menee pitkälle, jopa päätyyn saakka.

Sitä hurmiota ei sitten ihan heti lopeteta.
 
Ylös