PE 2.11.18 | Ilves - Ässät

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
405
Harmi homma. Rupee rosterin ylisuorittaminen loppumaan.

Mutta eniten mennyt maku tohon liigaan, se harmittaa kaikkein eniten. Ei jaksa kiinnostaa mitä sielä tapahtuu kun toi suosiminen on niin räikeetä. Ei oo viihdyttävää enää. Ei huvita mennä kattoon, ei maksaa eikä käyttää aikaansa tollaseen sontaan. Tänäänki jaksoin sivusilmällä käydä telkkua vilkasemassa silloin tällöin. Liiga on kyllä Hiusjärvineen ja Rönneineen varastanu multa paljon. Ipa pelais varmaan ihan viihdyttävästi joo, mutta tuo muu vie siitä viihdearvon silti.

Ilveksen taivaallinen suklaakakku on ny kuorrutettu sellasella paskalla että syömättä taitaa jäädä, valitettavasti.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 491
Ilves saa syyttää tappiosta vain itseään.

Ehkä nopea avausmaali tuuditti tupsukorvat vääränlaiseen mukavuudentunteeseen, sillä toinen erä oli joukkueelta aivan kamala ja vasta kolmannessa erässä luistin alkoi liikkua.

Joukkueen pelissä oli liikaa edelliskausilta tuttuja pelinluku- ja kurittomuusilmiöitä. Nähtiin esimerkiksi useampikin tilanne, jossa paineettoman puolen pakki ei pitänyt omaa miestään.

Ottelun lopussa ja jatkoajalla tekeminen kohdistui vääriin asioihin. Valmennusjohdon olisi siinä tilanteessa pitänyt rauhoittaa pelaajia.

Kaiken huipuksi Kivi laittoi läpällä jatkoajan alivoimatilanteeseen puolustajiksi Generousin ja Barkerin. Ehkä tarkoitus oli provosoida tai pelotella porilaisia, mutta lopputuloshan oli hyvin ennalta arvattavissa. Mahtoi Salminen pelätä, kun Barker kävi hänelle juttelemassa ennen aloitusta.
 

Tupsukorva35

Luottopelaaja
Viestejä
9 352
Joo, ei kyllä sitten lähtenyt homma käyntiin missään vaiheessa. Odotin, että tappio Kärppiä vastaan olisi sisuunnuttanut joukkueen ja kotiyleisön eteen olisi tultu kunnon raivolla.

Seitsemästä viimeisestä ottelusta seitsemän pistettä. Mielenkiintoista nähdä, että mihin suuntaan homma alkaa menemään, kun tauon jälkeen peleihin palataan. Tauko tuli ihan hyvään paikkaan.
 

Ilveksenmiäs

Luottopelaaja
Viestejä
4 911
Ei ole helppoja pelejä, eikä helppoja pisteitä.
Hyvät asetelmat mistä jatkaa...
Paljon on parannettavaa, mutta sija 4 kuitenkin ja häntäpää jätetty jo hyvän matkan päähän.
Pitää muistaa, että Ilvestä povattiin sinne häntäpäähän.
Ilkeää maalitykkiä kaipaisi, mutta Suomi on sentään palaamassa.
Nyt lepoa ja uuteen nousuun, sovitaan että heikoin jakso on jo takanapäin...
 

Merkkari

Guest
Niin ehkä se Suomen puuttuminen on iso asia tuossa. Joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Toivottavasti tauolta palaa Ilves!
 
  • Tykkää
Reactions: M_M

Ratto

Rivipelaaja
Viestejä
48
Tuomarien arvostelu tuntuu olevan monille tabu....olihan tuo ihan luokaton esitys tuomareilta - Ässille tarjottiin voittoa ja se teki sen.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 990
Olisin toivonut parempaa asennetta Ilvekseltä. Homma jäi useasti piippuun, huono syöttö tai heikko vastaanotto. Lisäksi maalintekotaito on kadonnut... toivottavasti kuitenkin vaan väliaikaisesti.

Pakko kyllä kehua Ässiä, hyvä puolustuspeli heiltä ja lisäksi osasivat pelata sääntöjen harmaalla alueella. Lisäksi Kiviaho oli maalissa todella hyvä.

Ilveksestä nostaisin plussalle Liuksialan, Heleniuksen, Ahtolan ja Miehon. Kaikilta muilta enemmän tahi vähemmän negatiivinen ilta.

Tuomarit... no ratkaisevassa asemassa, tietty.

Positiivista oli tietty hyvä yleisömäärä.

Onneksi tauon jälkeen saamme kapteenimme askiin, se lisää Ilveksen hyökkäyspään variaatioita mukavasti.
 

raipe jyrää

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
103
Mike Halmo törmäsi ottelun kiihkeinä loppuhetkinä, ainakin osittain vahingossa päätuomariin, onneksi siitä ei tullut jäähyä ja toivottavasti ei tule jatkoseuraamuksia.
Toki Ässät ratkaisi pelin kohta muutenkin ylivoimalla.
 

Beef Tenderloin

Guest
60 minuuttia on aikaa esittää parasta osaamista..näin ei tänään käynyt.
Luuleminen on myrkkyä, joka elämän osa-alueella.
Joka päivä pitää ansaita "asiakkaan" luottamus yhä uudelleen..
oli ne sitten liike-elämässä, tahi tässä tapauksessa urheilussa.. fanit, sponsorit..etc. hyvää oppia pojille, vähän ei riitä.
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 593
Tämä ei ollut tuomarifarssi, vaan Ilveksen kurittomuusfarssi. Laaksosen kiekottoman pelaajan taklaaminen jatkoajalla kuvasti hyvin joukkueen kurinalaisuutta.

Kaiken kaikkiaan on todettava, että Helenius on liigan parhaita maalivahteja ja otti tänäänkin loistavia koppeja. Ilves rakentaa myös erinomaisesti maalipaikkoja, mutta on edelleen tehoton näissä. Ylivoimapeli on aivan luokattoman huonoa.

Tuttaa suuresti tällainen sössiminen.

Eteenpäin.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 502
Minkään asian taakse ei voi liikaa mennä mutta alkaahan tämä olemaan jo tragikoomista touhua vihellysten osalta. Olihan tuo vika vitonen ja jatko-aika sellaista puhaltelua pillipiipareilta (siis Salminen), että heikompia itkettää.

Itse pelistä ei juurikaan kerrottavaa, varovaista neppailua ilman lopullista tahtoa ja ratkaisut jäi usein täysin puolitiehen. Niin ja ylivoima oli kyllä surkuhupaisaa nyhjäysta jälleen kerran.

Toivotaan, että Suomi tuo tullessaan uuden draivin ylivoimaan ja sitä kautta pistetili karttuu nykyistä paremmin. Ei vielä huolissaan mutta pientä taantumusta on havaittavissa joka toki ennustettavissakin. Yleisömäärä yli 5 kiloa kuitenkin!
 

Hupsukorva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
205
Harvoin on ottanut kupoliin näin paljon kotiin tulon jälkeenkin. Ketutuksen määrän huomaa siitä, että joidenkin palstaveljien viestit suoraan sanoen meinaavat nekin v*tuttaa.

Tuomareista.

Jotenkin käy mielessä että se, joka sanoo, ettei tuomaritoiminnalla ollut mitään roolia vaan ihan itse hävittiin, ei liene itse pelannut joukkuelajeja. Ajatus siitä, miten joukkue on zen, kun jokaikinen vihellys - laukaus vastustajan lavasta yli laidan, oman pelaajan törmäys, vastustajan törmäys - tulee sinua vastaan, tiukassa pelissä ja kaiketi jonkinlaisessa pakkovoittotilanteessa, on sinänsä aika utopistinen. Se syö miestä. Joillakin pelaajilla onnistuu päästä siitä irti, joillakin vain ei. Kaikki ihmiset eivät ole robotteja - ja toisaalta taas on aistittavissa osasta viestejä, että joukkueen pelissä olisi pitänyt olla "enemmän tunnetta", jotta voitto olisi otettu.

Oli muuten niin päin, että tuomari törmäsi Halmoon. Ehkä oli se sama raitakaveri, joka aiemmin kynti jäätä ja sitä sen jälkeen ihmetellessään unohti viheltää estämisjäähyn Ässille toisessa päädyssä, jos oli vielä vähän pää sekaisin. Jos vaikka laskeskeli samalla, paljonko tulosvedossa oli tulossa tilille, niin ei huomannut että tulee törmäys.
Ehdottoman samaa mieltä siitä, että jos Liigan tuomaritoiminnan taso on tätä (itsellä nähty nyt Veinin estämispeli ja tämä), on turha ihmetellä jos väki jää mieluummin kotiin. En taida itse viitsiä lähteä taas hetkeen hallille, kun pystyn hankkimaan jorman otsaan ja kokemaan epäoikeudenmukaisuutta ihan kotimiljöössäkin. Pari väärää vihellystä ymmärtää, mutta...

Ja juu juu, olisi pitänyt pelata paremmin. Mutta ei ne ammattitaitoiset tuomaritkaan haitaksi olisi tällä sarjatasolla.
Ties vaikka Laaksonenkin lopussa ajatteli, että eipä näitä törmäilyjä ole tässä tänään aiemminkaan vihelletty. Varmaan antavat vielä pelikieltoa moisesta - paitsi sille Liuksialaa päin vetäneelle ässäläiselle.

Eteenpäin ja uudet seeprat alttarille. Kiitos, anteeksi ja hyvää yötä.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
1 240
Ilves pelasi kyllä todella huonosti. Huonommin kuin kertaakaan tällä kaudella, ainakin näkemäni mukaan.

Mikä ihme on tuhonnut syöttöpelin laadun lähes täydellisesti. Ja mikä on saanut laukaukset muuttumaan toivottomiksi tussahduksiksi ja vielä aivan satunnaisiin suuntiin.

Olivathan tuomaritkin täysin tuuliajolla ja paikalla oli nyt aivan varmasti koko Pohjolan surkeimmat pillimiehet. Ilmeisesti Ilvekseltä on jäänyt maksamatta kynnysrahat tuomarien virkistys- ja sivistysrahastoon. Kerrotaan, että vain noiden maksujen säännönmukaisella suorittamisella voi pysyä ns. tasapuolisen tuomaroinnin joukkueena.

Jotenkin tästä nyt pitäisi selvitä eteenpäin. Neljästä viime pelistä yhteensä kolme pistettä. Se on huono tulos. Ellei tahti taas muutu, voi loppujen lopuksi käydä niin, että Tapparakin vielä sinnittelee maaliskuulle mentäessä ohitsemme.
 

Ilvesfani69

Tulokas
Viestejä
4
Maalinteko on tosiaan ollut huonoa ja sarjataulukossa tullaan jo kohta perästä, ellei ryhdistäydytä. Ei se syöttöpeli nyt mitään surkeaa ollut mutta laukaukset maalille oli aika toivotonta touhua.
 
Ylös