NHL

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
7 739
Kun nyt olisi kaikki kaukalot edes saman kokoisia, kumma juttu, että näissäkin pitää olla heittoja.
 
Viestejä
2 242
Suomessa kokeiltiin kapeampia kaukaloita 2000 luvun alussa, Hakametsäkin oli metrin nykyistä kapeampi. Mihin se johti? Kahvakiekkoon ja laitapainiin. NHL:ssä kapea kaukalo toimii, koska pelaajien henkilökohtainen taitotaso on niin korkea, että syötöt ja harhautukset onnistuvat ahtaassa tilassa (sekä erittäin tiukka maila harinnan kitkeminen tuomareiden toimesta).


Suomalaisten pelaajien keskimääräisellä taitotasolla palattaisiin vanhaan kahvakorpilaiseen laitapainikiekkoon.. ei kiitos
 

sämpylä

Luottopelaaja
Viestejä
3 045
En pitäisi kauheaa kiirettä kaukaloiden kaventamisen kanssa, ainakin Ilveksen peli on hyvinkin viihdyttävää tämä kokoisessa kaukalossa.
Ois se pörrääminen viihdyttävää pienessäkin kaukalossa, jos tuomarit ottas mailahäirinnän pois. Taitoohan Ilves
joukkueessa on paljon. Yv:tä pelattas ainaki paljon ja sen pitäs kyl sit toimia.
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 024
Ketään muita kiekkoilijoita tuossa casessa ei ainakaan (toistaiseksi) ole syytettynä, joten ei nuo päätekijän ”hengailut” urheilijoiden kanssa merkitse todennäköisesti mitään.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
3 997
Poliisi oli kuitenkin kysellyt useista huippukiekkoilijoista, joihin "päätekijä" oli ollut yhteydessä. Ei savua ilman tulta, joku voisi sanoa.

Taannoin nyt syytettynä olevan nyrkkeilijä-portsarin huumebisnekset yhdistettiin erääseen toiseen NHL-kiekkoilijaan, jota ei kuitenkaan silloin syytetty oikeudessa.

Syyttäjä arveli, että Lehterän osuus irrotetaan nyt käynnissä olevasta oikeudenkäynnistä, koska tälle ei ole saatu toimitettua syytettä. Tosin juuri vuoden alusta käytäntö muuttuu niin, että Lehterän ei tarvitse tulla itse paikalle, vaan asiamies voi edustaa häntä.
 

Hepulina16

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
108
Eikö se ollut kahvaran kopissa eikä Ilveksen? En tuota juttua saa auki mutta luin jostain muualta.
Ikävä kyllä Ilveksen, Tyrväisen luukun kohdalla. Mutta tämä ei liity enää NHL:n mitenkään, joten jääköön tämä tähän. Todettakoon vielä kerran että Lehterän nimi on ainoa kiekkoilija tuolla syytettyjen listalla. Aika helposti tämän tarinan ja epäiltyjen nimet löytyi netistä, kun muutaman minuutin jaksoi googlettaa. Surullista, miten moni tamperelainen urheilija on "heilastellu" tämän tyypin kanssa.
 
Ylös