• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

NHL

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 486
Vs: NHL

Jarno Saarinen sanoi:
El Reino, tarkoitatko että LVK ottaa 20 sopimuksenalaista pelaajaa kysymättä pelaajalta yhtään mitään?
Kyllä se tätä käytännössä tarkoittaa. NHL:n kylmässä maailmassa sopimuksenalaisia pelaajia ilman myynnin estävää pykälää kohdellaan koko ajan kuin karjaa, eikä myynneistä kaudenkaan aikana hiiskuta pelaajalle välttämättä mitään etukäteen. Ei Las Vegasin etu ole myöskään sekään, että se tällaisilla etukäteisneuvotteluilla paljastaisi muille seuroille korttinsa, kun se nyt tiettävästi on saamassa erittäin arvokkaita korvauksia esim. kolmesta lisäsuojauksesta.
 

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 014
Vs: NHL

Jarno Saarinen sanoi:
Keskiviikkona se sit kuullaan ketä listoilta on poimittu, lopettaako esim jagr uransa mielummin kuin lähtee vegasiin?
Eikös tästä ollut uutista, että Jagr ei tee sopimusta ennen heinäkuuta? Tällöin hän on sopimukseton pelaaja, eikä Vegas voi varata häntä. Heinäkuun ensimmäisenä on sitten hyvä tehdä jatkot Floridaan, kun ei ilmeisesti sieltä lähteäkään halua, ja näin on kulkenut vapaiden pelaajien listan kautta, jolloin "periaatteessa" olisi ollut kaikkien otettavissa. Tällaisiakin taktikointeja kaiketi nähdään sopimusneuvotteluissa.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 274
Vs: NHL

toskala sanoi:
Fuck you vaan kaikki seurapomot. Ilveksen mestaruuden jälkeen suurin unelma olisi Suomen voittama olympiakulta ja nyt se ei ainakaan Pyenchangissa ole mahdollista. Tai siis on, mutta eihän sillä ole paljon arvoa kun parhaat ei ole mukana.
Suomen maajoukkueen mahdollisuudet paranevat huomattavasti, kun NHL-pelaajat eivät ole mukana. Suomihan lähtee kisoihin melkeinpä ennakkosuosikkina.
 

bxl-man

Share Ilves #18
Viestejä
45
Vs: NHL

bxl-man sanoi:
El Reino sanoi:
.....lisäksi taustalla käydään neuvotteluja siitä, että mitä eri seurat maksavat LVK:lle, etteivät nämä ota tiettyjä pelaajia tai varaavat juuri jonkun sellaisen pelaajan, josta seura haluaa kalliin sopimuksen perusteella eroon.
Tätä olenkin miettinyt, että miten "virallisia" tällaiset diilit ovat? Eikö kuitenkin aina pitäisi siirtyä tavaraa, tai varausvuoroja molempiin suuntiin? Ovatko nämä diilit NHL:n varmentamia ja ovatko ne toimistolla kirjallisina?
Vielä yritän udella, kun en ole asiaan selvennystä löytänyt.

Michael Russo‏Varmennettu tili@Russostrib
SOURCES: #mnwild's Erik Haula signs with Vegas Golden Knights, Alex Tuch likely bound for Vegas by day's end

http://www.startribune.com/wild-s-erik-haula-alex-tuch-bound-for-vegas-by-day-s-end/429898333/

"In exchange for the Golden Knights choosing Haula in expansion and steering clear of, among others, defensemen Matt Dumba and Marco Scandella and center Eric Staal, the Wild has agreed to trade prospect Alex Tuch and a conditional future draft pick to Vegas, sources say."


Eli antaako VGK vastineeksi Wildille Tuch;ista ja varausvuorosta jotain?
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 486
Vs: NHL

VGK:n varaukset olivat monelta osin odotettuja, mutta joukossa oli paljon myös selkeästi tietoisesti hukkaan heitettyjä valintoja, kun sopivaa pelaajaa ei ollut saatavilla. Kärkipelaajina ovat Fleury, Neal, Perron, Marchessault ja Methot. Lightningista tuli lisäsuojauksesta vastineena oikeudet SKA:n Nikita Guseviin, joka voi olla tulevaisuudessa kova nimi, jos koskaan NHL:n puolelle tulee.

Ihan isoa vonkaletta ei tullut ja etenkin kärkisentteri puuttuu, ellei aiemmin hankittua Shipatshjovia tällaiseen rooliin suunnitella, vaikka tämä NHL:n osalta on vielä katsomaton kortti. VGK:lla on siis kova työ hankkia tällaisia (mielestäni ainakin yksi sentteri) joko kauppojen kautta tai UFA-markkinoilta, koska kovia senttereitä on harvoin tarjolla ja konkarit eivät rakennusvaiheessa olevaan joukkueeseen halua lähteä rämpimään.

Kaikkiaan VGK:n tulevaisuus näyttää kuitenkin hyvältä, kun varaustilaisuus tuotti lisäksi kaksi ykkös- ja neljä kakkoskierroksen varausta. Etenkin CBJ, NYI ja TBL maksoivat kovan hinnan pelaajiensa pitämisestä. Siitä voidaan toki olla montaa mieltä, että olisiko VGK:n kannattanut jättää jokunen lisäsuojauskauppa tekemättä ja rakentaa menestystä nopeammalla aikataululla.

McPheella lienee suunnitelma takataskussa siitä, miten nyt varattuja pelaajia laitetaan lihoiksi ja mille pelipaikoille haetaan vahvistuksia. Kokonaisuuden arvioinnin paikka on siis vasta lokakuussa.

Aiemmin värvätty Reid Duke pelannee ensi kauden farmissa.
 

4ever1

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
972
Vs: NHL

Avalance - Devils 20min 0-1.
Kesän ykkösvaraus 18-vuotias Sveitsin Hischier paineli kentällä energisen näköisesti elämänsä ensimmäisessä Nhl -matsissa.
 
Ylös