Ilves Launch 23.6.

Status
Viestiketju on suljettu.

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 746
JJ on pakko Suomessa pelatessaan kyllä olla Ilveksen mies... en näe muuta vaihtoehtoa. Tää on just sitä mitä "lääkäri" määrää!
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 712
Punakone muistaakseni mainitsi, että jos Lehterä pelaa ensi kaudella Suomessa niin joukkue on Ilves.
Taisi muuten olla punakoneen ainoa, joskin kevyt huti, koska Lehterä ei loppupeleissä ollut neuvotellut Ilveksen kanssa.
Mutta in punakone we trust
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 712
No en usko hetkeäkään, että Jokipakka Tapparaan siirtyisi vaikka miehen ilomielin joukkueeseen ottaisin.
Omassa nokassani haiskahtaa jotenkin Kärpille koska Marjamäki ja raha sekä siellä karkasi Pokka Ruotsiin
 

ipe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
501
Kuuntelin tuossa eilen yhden ”asioista tietävän” tarinointia, niin ymmärtääkseni ainakin Jokipakka (ei nyt suoraan sanonut nimeä, mutta puhui suomalaisesta KHL-puolustajasta..) pyytää 300.000€ Per kausi ja 3vuoden sopimus, jossa ulkomaanoptio joka sallisi milloin vain lähdön ulkomaille. Eihän tuollaisia optioita voi seuran puolelta hyväksyä, mikäli pitää paikkansa.. millä rakennat joukkuetta, jos siellä on kärkipuolustaja kokoajan vaarassa hävitä yhtäkkiä rosterista? Vähän turhan iso riski on seuralle, vaikka Jyrki(?) hyvä pakki olisikin. Mutta näkisikö edes joulua, jos yhtäkkiä saakin jostain Ruotsista/Sveitsistä sopimuksen. Siinähän sitä etsittäisiin taas sitten uutta kärkipuolustajaa kesken kauden.
Jos tämä huhu pitää paikkansa, en kyllä tiedä onko Ilveksen järkevää lyödä tähän kiinni. Tai minkään muunkaan ennakoidun kärkijoukkueen. Riski, että poistuu Sveitsiin, Ruotsiin tai Saksaan vaikkapa siirtorajan kynnyksellä on liian suuri. Kyllähän esimerkiksi Pelicans olisi viime kaudella ollut aivan kusessa ellei Bartosak olisi tullut Larmin tilalle. Tämä muistaakseni tapahtui aivan viimeisinä päivinä siirtorajalla.

Jokipakka, jos ensi kauden pelaisi varmasti Ilveksessä, ja optiot tulisivat voimaan vasta kauden päättyessä, olisi tuon huhutun 300k€ arvoinen.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 335
Eihän ne Kärpät nyt kaikkea voi viedä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös