Ilves ja Media

Ipan pakki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
239
On kyllä hedelmällistä, kun yhdestä twiitistä irtoaa näin isoa tunneskaalaa. Itse naurahdin ja jatkoin elämääni.

Sama. 99% ihmisistä (niin siellä sponsoreilla kuin ihan tavan kuluttajissa) on jo unohtanut ko twiitin. Siis niistä jotka yleensäkään edes moisesta tiesivät.
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Määkin hukkasin aikaani ja koitin selvitellä mitä kauheuksia nyt on tapahtunut, ja sit se on tollanen skandaali.

Ipa vois taas tehdä pari maalia kyllä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 031

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 031
Ahhhaaa.

 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 327
Niin... Lunde toi mestaruuden, Derkatch on ylivoimanen pisterohmu, Larson viimeisen huippuaikakauden tähti, Kariya ja Murphy liigatasolle kovia, Stefan änärilockout pelaajana oletetusti kovalla tasolla... toisaalta yksittäisen pelaajan vaikutus koko joukkueeseen arvostuksella Nemirovsky oli kova... tän tason pelaajien saminen uuden ajan KHL aikakaudella on vaikeeta. Toisalta Strömwall pelaa KooKoossa...
 

Ake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
570
Kuka on kovista kovin ? Lunde oli sen aikaiseen sarjaan kokonaisvaltaisesti täysin suvereeni. Derkatch oli aivan huikee karvaava terrieri , joka ei koskaan luovuttanut ja mieletön laukaus. Larsson omasta mielestä paras ruotsalainen sarjassa ikinä ja Raipen kanssa ei olis paremmin synkata. Jospa Stefan olisi pelannut pitempään ja lakko olis kestänyt toisenkin kauden . Kariyaan samat sanat , pitempään olis saannu olla. Murphy ja Ivan on parhaat puolustajat ulkomailta meillä. Nemirovsky oli huima luistelia, jota olis kanssa pitempään kattellu.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 399
Derkatchin ja Larssonin pisteet on huikeet. Lisäksi pelejä tuli Ipassa ihan hyvin kasaan. Jompikumpi näistä. Sanotaan Larsson. AL:n listalta esim Burakovskyn pelit jäi Ilveksessä vain 11 otteluun.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Älyllisesti epärehellistä puhua Burakowskyn pelanneen Ilveksessä 11 ottelua kun kuitenkin jäi mieleen niistä lisäksi pelatusta 9:stä pudotuspeliottelusta (tai puolivälieristä ja välieristä,finaalisarjassahan Ilves ei tehnyt kuin kaksi maalia) joilla pokkasi pudotuspelien maalipörssin voiton.

Varsinkin siitä Robert ja Nollakulma-maalista joka varmaan painunut pysyvästi kaikkien meidän paikalla olleiden verkkokalvolle.Muita maaleja en mieheltä oikeastaan muistakaan vaikka kausikortti tuolloin olikin ja yhteensä 12 kertaa Robert vastustajan verkkoa heilutti.

Mutta toki liian lyhyt aika Ilveksessä tuo 20 otteluakin,että voisi edes harkita tällaisessa äänestyksessä.
 
Viimeksi muokattu:

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 010
Syksyllä 1971 kontattiin häviämällä mm Karhu-Kissoillekin. Len Lunde taisi ottaa pelaajavalmentajan paikan, kananpojan keltaiset pelipaidat vaihtuivat mustiin ja keväällä 1972 juhlittiin mestaruutta. Lundelta kova suoritus, vaikka aikakausia on vaikea verrata.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 031

Luchs

Guest
Sellainen yhdentekävä huomio Telian selostajasta(koska tämän päivän pelistä ei ole yhtään mitään sanottavaa), sanoo Leimun pelaavan "kypärä otsalla" . Ei ei, Leimu ei pelaa kypärä otsalla vaan kypärä on enemmänkin takaraivolla.
 
Ylös