• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Ilves ja Media

Viestejä
19
Pakko tähän twiittiin sen verran palata, että tänään sattumalta töissä kahvipöydässä itsestäni riippumattomista syistä nousi esiin tämä täälläkin puhuttanut twiitti, joka oli työkavereiltani saanut aika hyvän vastaanoton. Ilveksen itseironiaa kehuttiin. Tämä siis Tappara- ja Kärppä-faneilta. Lisäksi kyseinen Tappara-fani (oikea anti-Ilves) alkoi kännykästään etsimään ja näyttämään muitakin Ilveksen hyviä ja hauskoja twiittejä. Kovin yritin väliin sanoa, että ovat väärässä ja Ilveksen some-tekeminen on todella ammattitaidotonta, kuten täältä olen kuullut, mutta jäin väittelyssä toiseksi.
Itseironia on hyvä huumorimuoto ja pidän kyllä. Mietityttää vain miten tämä näyttäytyy sponsori / yhteistyö kumppaneille? Jos se on jatkuvaa, niin saattaa jotkut yritykset pitää enemmän ns asia linjasta. Monesti ei osata otetaan huomioon kokonaisuutta, kun yksittäinen kuluttaja tätä arvioi. Vaikka ei sponsorit näitä lukisikaan, niin kuin todettiin juttu etenee pikaiseen myös kähvipöydissä
 
Viimeksi muokattu:

S_Kuusisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
104
Itseironia on hyvä huumorimuoto ja pidän kyllä. Mietityttää vain miten tämä näyttäytyy sponsori / yhteistyö kumppaneille? Jos se on jatkuvaa, niin saattaa jotkut yritykset pitää enemmän ns asia linjasta. Monesti ei osata otetaan huomioon kokonaisuutta, kun yksittäinen kuluttaja tätä arvioi.
Mulle ei ihan aukea, miten itseironia voisi näyttäytyä negatiivisena asiana nimenomaan sponsorien suuntaan. Eiköhän ne ole ennemminkin tavalliset fanit, jotka saattavat tuollaisesta pahastua kun tarjotaan naapurille ammuksia. Selvästi tämä kyseinen twiitti jakoi faneja, mutta en kyllä usko että nimenomaan sponsorit olisivat tällaisesta hetkahtaneet.
 
Viestejä
19
Mulle ei ihan aukea, miten itseironia voisi näyttäytyä negatiivisena asiana nimenomaan sponsorien suuntaan. Eiköhän ne ole ennemminkin tavalliset fanit, jotka saattavat tuollaisesta pahastua kun tarjotaan naapurille ammuksia. Selvästi tämä kyseinen twiitti jakoi faneja, mutta en kyllä usko että nimenomaan sponsorit olisivat tällaisesta hetkahtaneet.
Puhun siis mikäli asia on jatkuvaa. Mikäli olet laittanut ison summan rahaa vaikkapa paita mainokseen. Jos jatkuvasti erilaisista lähteistä tulee negatiivistä juttua, vaikka se olisikin ironiaa, niin joku saattaa ajatella, että tämä ei edusta heidän tavoittelemaansa brändiä. Kaikilla ei ole minkäänlaisia siteitä Ilveksen puolesta/vastaan. Osa ajattelee vain saavutettua mainonnallista etuutta, ja omaa brändiään tässä suhteessa
 

vilho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
241
Onko tämä sponsoroiva yritys jotenkin irrallinen osa koko muusta yhteiskunnasta? Mitäpä jos siellä olevat työntekijät, siis ihmiset, pitivät myös tätä twiittiä hyvänä?

Monesti puhutaan vain yritysmarkkinoinnista eli B2B-markkinoinnista ja kuluttajamarkkinoinnista eli B2C-markkinoinnista. Pitäisikö puhua myös ihmisille suunnatusta markkinoinnista?
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
1 297
Määkin hukkasin aikaani ja koitin selvitellä mitä kauheuksia nyt on tapahtunut, ja sit se on tollanen skandaali.

Ipa vois taas tehdä pari maalia kyllä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 337
Viestejä
9 171
Voi että kun olisikin. Mahtavia juttuja olivat tietenkin myös Ruotsalaisen, Lepauksen ja Antosen jatkot, mutta kyllä Laaksonen olisi vieläkin herkullisempi. Saattaisi tulla pieni ilopissa...

Edit: Ja tätä kirjoittaessa helähtää kaksivuotinen lappu! JES, JES!
 
Viestejä
2 305
Niin... Lunde toi mestaruuden, Derkatch on ylivoimanen pisterohmu, Larson viimeisen huippuaikakauden tähti, Kariya ja Murphy liigatasolle kovia, Stefan änärilockout pelaajana oletetusti kovalla tasolla... toisaalta yksittäisen pelaajan vaikutus koko joukkueeseen arvostuksella Nemirovsky oli kova... tän tason pelaajien saminen uuden ajan KHL aikakaudella on vaikeeta. Toisalta Strömwall pelaa KooKoossa...
 

Ake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
226
Kuka on kovista kovin ? Lunde oli sen aikaiseen sarjaan kokonaisvaltaisesti täysin suvereeni. Derkatch oli aivan huikee karvaava terrieri , joka ei koskaan luovuttanut ja mieletön laukaus. Larsson omasta mielestä paras ruotsalainen sarjassa ikinä ja Raipen kanssa ei olis paremmin synkata. Jospa Stefan olisi pelannut pitempään ja lakko olis kestänyt toisenkin kauden . Kariyaan samat sanat , pitempään olis saannu olla. Murphy ja Ivan on parhaat puolustajat ulkomailta meillä. Nemirovsky oli huima luistelia, jota olis kanssa pitempään kattellu.
 

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
301
Derkatchin ja Larssonin pisteet on huikeet. Lisäksi pelejä tuli Ipassa ihan hyvin kasaan. Jompikumpi näistä. Sanotaan Larsson. AL:n listalta esim Burakovskyn pelit jäi Ilveksessä vain 11 otteluun.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
2 886
Älyllisesti epärehellistä puhua Burakowskyn pelanneen Ilveksessä 11 ottelua kun kuitenkin jäi mieleen niistä lisäksi pelatusta 9:stä pudotuspeliottelusta (tai puolivälieristä ja välieristä,finaalisarjassahan Ilves ei tehnyt kuin kaksi maalia) joilla pokkasi pudotuspelien maalipörssin voiton.

Varsinkin siitä Robert ja Nollakulma-maalista joka varmaan painunut pysyvästi kaikkien meidän paikalla olleiden verkkokalvolle.Muita maaleja en mieheltä oikeastaan muistakaan vaikka kausikortti tuolloin olikin ja yhteensä 12 kertaa Robert vastustajan verkkoa heilutti.

Mutta toki liian lyhyt aika Ilveksessä tuo 20 otteluakin,että voisi edes harkita tällaisessa äänestyksessä.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös