Cam Barker

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Puolustajille ei enää riitä se, että tarjoaa maalin edessä makuupaikkoja ja antaa ensimmäisen lyhyen syötön lapaan. Kaikkien puolustajien pitää myös pystyä tukemaan hyökkäyksiä ja sopeutumaan hyökkäysalueella pelipaikattomaan pelaamiseen.

Tässä suhteessa Barker onnistui eilen rapakuntoisenakin paremmin kuin useimmat tupsukorvapakeista. Hänellä on luontaiset hyökkäyspään vaistot, joita muilla ei ole Laaksosta lukuun ottamatta. Barkerin pään yllä roikkuu kuitenkin kaksi isoa kysymysmerkkiä: kunto ja asenne. Löytääkö mies luistelukuntonsa try outin aikana ja jos löytää, onko pelimoraali kohdallaan myös sen jälkeen, kun sopimus loppukaudeksi on plakkarissa. Useimmat keskenkuntoisina Liigaan tulleet ovat olleet sitä loppuun asti.

Laaksonen on Ilveksen pakeista ihan omalla tasollaan, kun puhutaan modernista kokonaisvaltaisuudesta. Puolustuspäässäkin liike riittää toteuttamaan nykyistä pelitapaa, vaikka hoikassa varressa ei voimaa vielä paljoa olekaan. Hyvä pelisilmä auttaa lukemaan tilanteita myös kiekottomana. Enää hänelle ei tule sellaisia nukahduksia kuin vielä alkukaudesta.

Vainiolla ja Parikalla on eväät kokonaisvaltaiseen pelaamiseen, mutta tietyllä tavalla rajallinen pelinäkemys estää suurteot hyökkäyssuuntaan. Ensin mainitulla pelisilmä on niin pahasti hukassa, että hän on riski myös puolustuspäässä. Parikka on jo nyt hyvä yleispuolustaja ja Vainiollakin on siihen yhä valmiudet.

Salmelan suuri vahvuus on pelirohkeus. Puolustuspäässä tulee virheitä, mutta Salmela saattaa nousta vielä tämän kauden aikana isompaan kiekolliseen rooliin.

Generous on hyökkäyssuuntaan täysin hyödytön, eikä Floodissakaan ole hurraamista. Olisiko esimerkiksi jälkimmäisen palkalla saatu Teemu Suhonen? Todennäköisesti olisi.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 266
Salmelan suuri vahvuus on pelirohkeus. Puolustuspäässä tulee virheitä, mutta Salmela saattaa nousta vielä tämän kauden aikana isompaan kiekolliseen rooliin.

Generous on hyökkäyssuuntaan täysin hyödytön, eikä Floodissakaan ole hurraamista.

Floodin kohdalla suitsia syntyy juuri ensin mainitusta syystä. Molemmat pakit eivät voi pelata riskillä ja toisen täytyy varmistaa tai paikata riskejä ottavan virheitä.
 
  • Tykkää
Reactions: M_M

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 350
Cam sai Ässät pelissä kaikki vedot maalia kohti. Ok, yksi veto jäi matkalle, kun erää oli jäljellä pari sekunttia ja veto piti saada aikaan ennen erän loppumista. Eiköhän pelien taas jatkuessa nähdä parempaa tekemistä. Ilveksen YV on tällä hetkellä luokatonta staattista seisoskelua ja onkin ihan sama kuka siellä viivassa seisoo. Toivottavasti tauko tuo parannusta erkoistilanteisiin ja Barker pääseen näyttämää osaamistaan YV:llä.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 598
Olisiko vielä varaluistimet käytössä?
 

Jallu

Guest
On kuin Juha Leimu. Heikko liike ja anti ylivoimassa, jossa Ilves ei pelaa juuri viivan kautta. Vaikea uskoa löytävän riittävää pelitempoa.
 

Paatelainen

Guest
Ekassa erässä ainakin ihan hirvittävä hassi ylivoimalla(?) omassa päässä, mistä Lukko-pelaaja nokikkain Heleniuksen kanssa.

Juu tämä käpäys oli kyllä todella paha. Muutenkin aivan samanlaista pelaamista kuin taukoa ennen. Yhden jäähyn sai vastustajalle, mutta heikoin lenkki niinkuin aikaisemmissakin peleissä. Voisi jo nyt laittaa pihalle, tuo ylivoima varsinkin, kun muutenkaan ei toimi ei kestäisi, että yksi mies yrittää vain selviytyä siellä. Paha hutihankinta, kuuluisi britteinsaarille.
 

Artsi

Luottopelaaja
Viestejä
3 224
Muodosti kuitenkin Generouxin kanssa hyvän av-parin ja heidän ansiotaan paljon on, ettei niissä alivoimissa mennyt yhtään omiin. Katselen ihan rauhassa koeajan loppuun. Minulle on ihan sama kuka ne maalit tekee, kunhan joku tekee ja voittoja tulee
 

551304

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Barker heitti riskillä ylivoimalla (?) omassa päässään karvaajien välistä kovan ilmasyötön jonka Lukkolainen sai ilmasta poikki. Jeps, moka oli, mutta harkittu riski mikä kostautui muttei pahimmalla tavalla. Onnistuessaan tuolla olisi syntynyt selkeä 4-2 ylivoimahyökkäys.
Omassa päässä puolestaan sitä ilkeää peliä millä alivoimalla Helge sai näkyvyyttä kun maskit poistui.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 350
On kuin Juha Leimu. Heikko liike ja anti ylivoimassa, jossa Ilves ei pelaa juuri viivan kautta. Vaikea uskoa löytävän riittävää pelitempoa.

Viimeisissä peleissä kaikki Ilveksen pelaajat ovat olleet tuolla perustelulla YV-turhakkeita. Koska Ilves on tehnyt viimeksi YV-maalin? Olisko ollut Kalpa-peli, jos Ässät pelin siirretyn rangaistuksen aikana tehtyä maalia ei lasketa YV-osumaksi?

Camin peli ei vielä varsinaisesti vahvista joukkuetta. Annetaan nyt kuitenkin armoa muutama peli vasta alla loukkaantumisen jälkeen. Eiköhän valmennus ajattele, että ajetaan ukko sisään ja sitten vasta odotetaan tulosta.
 

Samppatheipafani

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
128
Omaan silmään barker oli kyllä tänään hyvä hyökkäyspäähän koska sai ensinnäkin sen ainakin yhden vedon maalille asti mitä en ainakaan muista nähneeni kuin laaksoselta ipan muista pakeista voin toki olla väärässä. Ja itselle jäi eniten mieleen miten cam piti vastustajan siniviivan kiinni kahta lukko pelaajaa vastaan josta tais tulla muistaakseni vielä pieni pyörityskin. jotenkin se jätti positiivisen kuvan hänen pelistä tänään. Näyttikö muista että se tilanne josta de fazio sai kampitus jäähyn barkerin kaatamisesta oli sen seurausta että barker ärsytti häntä. Jos näin niin sais tehä sitå useemminkin varsinkin porkkanoiden veri-penaa vastaa.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Sillä rahalla, mitä tähän ollaan mälläämässä, olis sen Piskulan saanu pidettyä.

Ilves ei kaipaa Piskulan kaltaista puolustajaa. Tarvitaan kiekollinen puolustaja. Aika näyttää, onko Barkerista sellaiseksi, mutta aika alkaa käydä vähiin.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 624
Siinä mielessä on hieman erikoista, että missä Leimun ollessa yv:ssä kiekkoa melkein väkisin pelattiin hänelle, mutta nyt Barkerin ollessa tuntuu että tuota vaihtoehtoa melkein vältellään. Tämä siinä mielessä outoa, koska hyvin pitkälti hänestä saatava hyöty ainakin tällä hetkellä on tuon laukauksen varassa. Tosin itse näkisin viivassa mieluummin liikkuvamman kaverin vaikkakin sitten hieman heikomman laukauksen kustannuksella.

Onhan tässä toki Marraskuuta vielä jäljellä, mutta tällä hetkellä Barkerin hinta/laatu suhde ei näytä kovin hyvältä.
 
Ylös