Adam Clendening

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 818
Clenny on tosissaan. Mahtava haastattelu herralta. Ei tarvitse enää miettiä, että onko tämä kaveri kaikella sydämellään pelissä. All in.
Ja selkeästi haastattelussa kertoi, että Kalpa on hyvä joukkue, mutta rivien välistä luettavissa että me ollaan parempi. Fokus on jo Kuopiossa, eikä liikaa jääty tähän iltaiseen, vaikka hyvältä tuntuukin
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 378
Clennyn veto on kyllä hyvä, joko maali tai ripari. Harvemmin vaan enää laukoo.
Tais olla tää jatkoaika ripari ihan tarkotuksellinen takapatja. Jokatapaukses Kodyn olis pitäny siitä syötöstä osua maaliin.
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
640
Hienoa, hienoa ja vielä kerran hienoa. Pilke silmäkulmassa vinoilee Kuopion säästä ja toi puolen kentän huuto Eemelin maalin jälkeen. Oli siellä Jampan kanssa ensimmäiset (kasan alimmaiset) Suomen ympärillä.

Selkeesti paras sarjan peleistä miehellä ja tuntuu että nyt alkaa taas kulkea. Ei enää hätäillyt, vaan jakoi vaikka pakkikaverille, jos paine iski.
 

Nestori

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
125
Mussukat. Olen alusta saakka kertonut teille, että The Clendening on yksi parhaista ja vaikuttavimmista pakeista Ilveksen historiassa. Kentän näkeminen, syötöt, rauha, pelin ohjaus, 100% preesens ja joukkueen eteen kaikkensa antaminen.

Jos joku ei vieläkään ymmärrä The Cleen merkitystä tämän kauden joukkueelle, vaan tulee tänne vinkumaan satunnaisesta pitkästä kiekosta tai ohisyötöstä, niin kohtalo on julma. Nestorin viha manifestoituu korvaotteeksi ja virheen tekijä saatellaan ulos Areenasta, .comista ja Adamin valtakunnasta. Capiche?
IMG_7787.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
940
Naurattaa vieläkin tuo 3. erän jälkeinen kalabaliikki Lantan (Lanttu oikeasti). Ensin Adam venyttää mailaansa tätä alimittaista Tapiiria kohden ja jatkaa tuijottamista ukkoa kohtaan. No tietysti kansainvälinen metropoliitti Lanttu höpöttelee suomeksi. Saattoi viesti mennä osittain ohi Clennyltä:)
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Piti katsella vielä uusilla silmillä tuo eilisen pelin jälkeinen haastattelu. Itsekin vähän jo miettinyt, että onko tämä vaan pelailemassa täällä, mutta ei tuon eilisen jälkeen voi kuin hehkuttaa.

Näitä pitäisi olla rosterissa vielä enemmän. Näkee, että ei ole ihan ensimmäisiä pelejä pelailemassa tiukoissa paikoissa. Ihan huikea olemus Clennylla. Aivan kaikki on pelissä. Nöyrä, mutta todella kova.
 

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 760
Kuka siellä rääkyy, että mulla on sopimus ens kaudesta, ei mulla oo mitään hätää? :D

Erittäin kovaa tekstiä. Itsekin Pariisin nakkikioskia vastaavalla aina suomeksi möyhyän, että "mulla onkin S-etukortti." Siinä tutisee puntit kaikilla.

Edit: ylimääräinen "aina"
 
Viimeksi muokattu:

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 668
Eikös se Lantta ollu joka suomea vääntää..
Yllättäen Kalpa, helvetin junttimainen pelaajan nimi ja kielitaidon puute. Vaikka Könönen meillä nyt onkin katsomossa, niin tuntuu, että Kalpa kyllä kerää kaikki Lantat, töttöset, möttöset ynnämuut.
 
Ylös