Adam Clendening

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 726
Minua ei niinkään haittaa se maaliin johtanut jäähy.

Mutta tuo kiekko katsomoon jatkoajalla oli semmoista ylimielisyyttä, että vastaavaa en ole nähnyt sitten Kontiolan viime kauden. Ja kaikkihan muistamme, miten siinä kävi.

Siellä joukkueen sielupelaaja painaa nyt Saksassa samalla, kun tämä rahaturisti häviää meille matseja.

Ollapa jo Levillä!
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 451
Tulikohan edes hiki tänään? Odotin uudelleensyntynyttä Adamia heikon lopputalven jäljiltä, mutta samaa velttoilua se edelleen oli.

Taitaa olla itseluottamuskin aika nollissa tällä hetkellä, sen verran mielialapelaaja tuntuu olevan että muutama onnistuminen voisi kääntää kelkan. Sen sijaan jos otteet jatkuu nyt nähdyn kaltaisina, niin meillä on erittäin kova kaveri tilalle Pellin muodossa.

Paljoa aikaa ei voi antaa enää, maksaa liikaa joukkueelle tällä hetkellä.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 978
Kansalaisia varoitellaan nigerialaiskirjeiden sun muiden osalta, että ”kaikki mikä kuullostaa liian hyvältä on huonoa”

Samoin kävi tän tämän miehen kanssa.
Kävikö Tillulle nyt Markkaset
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Vaikea nähdä miten Clendeningin kanssa tämän jälkeen voisi jatkaa playoffeissa. Viikkoja ellei kuukausia pelaaminen on ollut täysin välinpitämätöntä ja Kalpan supernopeat hyökkääjät syövät tämän raihnaisen turhakkeen elävältä.

Voit olla huono jääkiekkoilija kovalla asenteella, mutta silti pidetty joukkuekaveri.

Nyt kentällä on meritoitunut pelaaja joka on todennäköisesti menettänyt toiminnallaan muiden pelaajien luottamuksen. Siellä olisi paljon parempi Pelli valmiina ottamaan minuutteja ja Rautanen 7 pakiksi.
 

Viikonloppuisä

Rivipelaaja
Viestejä
36
Hämmentävä, hämmentävä pelaaja.

Hyppäsikö aito Adam pelikiellostaan suivaantuneena Amerikan-koneeseen ja pestasi tilalleen näköisensä hepun Hämeen harrastesarjasta? Alkuaikojen Adam oli NHL-tasoa hätyytellyt yleispuolustaja, joka teki laadukkaita ja röyhkeitä ratkaisuja joka puolella kaukaloa. Parasta sitten Juuso Välimäen.

Vale-Adam muistuttaa kerran Pohjola-leirille päässyttä lupausta, joka luulee osaavansa enemmän kuin osaa ja ajautuu siksi kentällä kerta toisensa jälkeen noloihin tilanteisiin. Pelaaminen on ylimielistä, hidasta rämpimistä, jossa puolustamisen perusasiat ovat sekaisin ja hyökkäyspään kurvailu kiusallista pakottamista.

Haluan oikean Adamin takaisin. Vielä ei ole liian myöhäistä.
 

Hupsukorva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
690
Voisiko tämän ja Frimanin pistää loppukevääksi pyörimään eri pakkiparin kanssa..?

Useamman kerran kaksikko painaa molemmat oman maalin takana ja maalin edessä vastustajalla on... no aika väljää. Klentsu jää virheistään kiinni, mutta olympiavoittaja ei, koska huonoa syöttöä tai hukattua kiekkoa seuraavassa tilanteessa se "mokaaja" on tavallaan aina joku toinen vaikka lähde on sama #3.

Nää on jo jonkin aikaa olleet yhdessä kuin kaksi samanmerkkistä magneettia, jotenkin kummasti ei vaan millään osu oikein mikään kohdalleen.
 

hanhenkaula

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
187
Adamin kohdalla on hyvä ymmärtää se, että Pennasen pelikirja on suurin jumin aiheuttaja. Se söi Lesin, Adamin eikä Nikukaan tee pisteitä kun ylivoimalla kakkossyötöillä. Pennasen pelissä hyökkääjät tekee pisteet ja pakit pitää (tai ainakin yrittää pitää) oman pään tyhjänä.
Yhtäkään kiekollista ja hyökkäävää taikuripakkia ei Pennasen joukkueessa pitäisi mielestäni olla. 2 x Friman, 2 x Latvala ja 2 x Masin riittänee, Rautanen voipi täyttää viimeisen tyhjän lokeron.
 

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
453
Itse kuulun herran isoon fan clubiin mutta kyllä mullakin alkaa heräillä se kysymys että mitä helevettiä sen pelikiellon aikana tapahtui?
Kyllä tässä herää myös aiheellisesti kysymys, miten tämä hiipien luisteleva katastrofi on aikoinaan scoutattu. Kyllä nyt voisi olettaa, että olisi tsekattu edes osaako kaveri luistella.
 
Ylös