Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 598
Mistä tälläinen tieto?
Jatkoajassa ilmeisesti?

1701174330463.png
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Sentteri Tillun verkossa, kilpailijat hommailee oikeita NHL- statuksen miehiä, mielenkiinnolla odotan minkälainen vonkale saadaan veneen pohjalle asti.

Yksi kilpailija hommannut yhden NHL-statuksen miehen.

Me hommasimme sitä ennen Clendeningin.

Ollaan ihan hyvissä tässä kauden aikaisessa vahvistumisessa :)
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 097
Katsellaan nyt hetki rauhassa, ei se valtava yllätys olisi jos sentteri tulisi. Varsinkin jos on mutua, että Virtasen paluu viivästyy vähänkin.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 156
TORI PERUTTU
No voi hemmetti, just kun olin suihkulähteen reunalla valmiina hyppäämään.


JOS sieltä sentteri olisi nyt lähiaikoina tulossa niin mahtaisko olla Pohjois-Amerikasta? Ellei sitten joku (Are) Euroopassa pura sopimustaan ja siirry parempaan seuraan. :)
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 392
Ei toi Tyrsky, ehkä niin huono ole kuin voisi olettaa. Melkein puoli pinnaa per peli Dellissä viime kaudella ja ei nuo Pelsut vuodetkaan älyttömän huonoja ollut. Hidashan se on. Mutta, kyllä uskallan väittää ettei ole tippaakaan sen huonompi pelaaja kuin esimerkiksi Jeremy Gregoire.

En silti tässä tilanteessa todellakaan olisi mitään Tyrskyä tänne raahannut, mutta en olis tehnyt myöskään ainakaan kenttätapahtumien takia Gregoirellekkaan jatkoa.

Tyrväinen muuten putosi vilttiin edellisessä Pelicans-ottelussa, eikä tänäänkään mahdu kokoonpanoon. Voi ehkä ollakin, että hän on tätä nykyä juuri niin huono kuin voisi olettaa.
 
Ylös