Yahoo Fantasy Hockey

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 161
Karhun Kaatajat kaudelle 2019-2020 näyttää lähtökohtaisesti seuraavanlaiselta:

M. Tkachuk - Crosby - Hoffman
Galchenyuk - Dupois - Ehlers
Schmaltz - Kopitar - DeBrusk
Drouin - Hischier - Backlund

Carlson - Klingberg
Chabot - Werenski
Keith - Lindholm

Bobrovsky
Rinne
Schneider

On suoraviivaisuutta, on taitoa, on kokemusta, on nuorta voimaa, on yllätysvalmiutta, on floppivaaraa. Me ollaan hävitty tää kausi.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 782
Suharit lähtee kannujahtiin seuraavalla rosterilla:

Kreider-Stamkos-Kessel
Keller-Barkov-Nylander
Hintz-Aho-Reinhart
Ferland-Duchene-Konecny

Letang-Ristolainen
Heiskanen-Petry
Girard-Miller

Andersen
Dubnyk
Markström

Tyytyväinen pitää olla. Vähän tuli liikaa kukkakeppiosastoa mutta taitoa jengissä on ja loistavat sentterit. Kolme paljon pelaavaa maalivahtia antaa turvaa.

Kausi on hyvä aloittaa näillä ja siirtoruletti alkaa takuuvarmasti ekasta viikosta alkaen.
 

Bettman

Rivipelaaja
Viestejä
17
Aamuherätys oli aikainen, joten ei pystyny.

Siihen nähden onkin käsittämätöntä, että sain sekä Bergeronin että Marchandin joukkueeseen. Bruinsin miehelle nää on ei-järki juttuja.

Keskusta on hyvällä mallilla, mutta varsinkin vasemmalta laidalta uupuu syvyyttä. Puolustus näyttää oikein mallikkaalta, kun taas molariosasto on "hienoinen" kysymysmerkki. Sentteristöstä joku saattaakin olla lähtökuopissa, jos sopiva veräjänvartija on tarjolla.

Team Mammanpojat

Brad Marhand-Patrice Bergeron-Mark Stone
James van Riemsdyk-John Tavares-Elias Lindholm
Frank Vatrano-Claude Giroux-T.J Oshie
Dustin Brown-Nazem Kadri- Eric Staal

Seth Jones- Matt Dumba
Rasmus Dahlin-Josh Morrissey
Justin Schultz-Dustin Byfuglien (suspended)

Henrik Lundqvist
Darcy Kuemper
 

Epilänharjun Huuhkaja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
113
Mitä tästä nyt taas sanoisi. Draftin aikana on aina olevinaan joku systeemi ja näkemys. Sitten kun joukkue on tuossa paperilla, niin sitä taas miettii, että miten tässä näin kävi.

Mutta ei kai sitä mitään tähtipelaajia tartte, joukkueena pelataan ja silleen. Vaihtoja suunnitellessa.

Repen Ilves 2019-20

Jaden Schwartz - Ryan O'Reilly - Evgenii Dadonov

Teuvo Teravainen - Jonathan Toews - Tomas Tatar

Mikael Granlund - Brock Nelson - Reilly Smith

Pavel Buchnevich - Jack Hughes - Andrew Shaw

Victor Hedman - Justin Faulk

Morgan Rielly - Jacob Trouba

Alexander Edler - Devon Toews

Andrei Vasilevskiy
Ben Bishop
Juuse Saros

 

Bettman

Rivipelaaja
Viestejä
17
Team Mammanpojat is happy to announce that Ondrej Palat has signed an what-ever-trade-is-possible contract. "Our left wing was in pain, and "Onsku" is just what the doctor recommended.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 782
Neljä kierrosta läpsytelty ja vasta nyt Suhareille ensimmäinen voitto. Alkuun niukka tappio Pojille, sitten tasuri Ankkalinnan kanssa, pinnan tappio Tammelan puliukoille ja sitten murskavoitto Tunnelmapojista. Sarjassa neljäs sija, ja joukkueessa armoton siirtoruletti. Liikaa oli neppailijoita kerääntynyt samaan jengiin, kuten vähän arvelinkin, eikä se ihan lähtenyt. Nyt on kohtuu tasapainoinen nippu.

David Perron 15. 7+8=15 - Alexander Barkov 14. 2+15=17 - Travis Konecny 13. 6+8=14

Perron oli haku vapailta markkinoilta. Pelasi Suhareissa uransa tehokkaimman kauden 2017-18, ja on nyt aloittanut todella hyvin. Ei paljon taklaile enää, mutta tehoja tulee. Barkov on Barkov, pikkuvammojen läpi pelaten pikkuhiljaa huippuiskussa. Konecnysta on kuoriutunut Flyersille oikea tehomies, ei enää paljon taklaile hänkään, mutta muuten homma toimii.

Steven Stamkos 13. 5+8=13 - Matt Duchene 13. 2+9=11 - Sam Reinhart 15. 5+6=11

Stamkos on siirtynyt enemmän laituriksi, mutta ottaa edelleen myös aloituksia välillä. Takuuvarma suorittaja, kun vaan ehjänä pysyy. Duchene aloitti Predatorsissa aivan huikeasti kauden, mutta on vähän hyytynyt pikkuvaivoihin. Reinhart tuskaillut viime kierroksilla Sabresinsa kanssa. Koko ketju hiukan miinuksella.

Roope Hintz 16. 9+2=11 - Ryan Strome 11. 4+7=11 - Phil Kessel 13. 3+6=9

Hintz on lyömässä läpi isosti, pelaa elämänsä peliä ja johtaa Starsin pörssiä. Strome pelaa elämänsä peliä Rangersin ykkössentterinä, katsotaan jatkuuko lentokelit. Otin sisään vasta eilen vahvistamaan aloitussaldoja. Kessel hakenut itseään koko alkukauden, mutta nyt näyttänyt paremmalta. Ketjukaverinsa Kellerin pistin jo pihalle, Kesseliin on enemmän luottoa.

William Nylander 15. 3+6=9 - Sebastian Aho 14. 5+5=10 - Zack Kassian 15. 3+6=9

Nylander ollut tehojen osalta vaisu ja muutahan häneltä on turha odottaa. Jonkin verran aloituksia ja hyvä tehosaldo plussaa. Aholla hidas startti, mutta viime peleissä ollut loistava. Noussee hierarkkiassa pian ylemmäs. Kassian on sarjan ahkerimpia taklaajia, erinomainen tehosaldo ja kohtuu kivat tehot. No Oilersin ykkösessä niitä tulee vahingossakin. Kassian tuli myös vapailta markkinoilta.

Kris Letang 14. 4+7=11 - Kevin Shattenkirk 13. 4+6=10

Shattenkirk on palaamassa Liigan parhaiden hyökkäävien pakkien joukkoon Tampassa, otin ekalla viikolla vapailta markkinoilta kokoonpanoon. Letang pelaa erinomaisesti.

Miro Heiskanen 16. 4+5=9 - Neal Pionk 15. 2+7=9

Heiskanen jatkaa kehitystään, blokkisaldo on iloinen yllätys. Pionkista on kehittynyt tähän peliin varsin kokonaisvaltainen pelaaja, Ok tehot, hyvä tehosaldo, tasaisesti taklauksia ja blokkeja. Vapailta markkinoilta hänkin.

Jeff Petry 14. 2+6=8 - Rasmus Ristolainen 15. 0+5=5

Petry tekee vähän kaikkea, Ristolainen huolehtii taklauksista ja blokeista, etenkin taklauksista.

Fredrik Andersen 11-7-3,00-310-0
Jakob Markström 9-5-2,51-254-0
Devan Dubnyk 9-2-3,68-218-0


Tämä osasto on ollut aikalailla odotusten mukainen. Andersen selkeä ykkönen, Markström hyvä kakkonen ja Dubnyk aika seula paskassa Minnesotassa.

Poistuneet: Kreider, Keller, Ferland, Miller, Girard. Siirtoruletin keskellä harmittaa James Nealin päästäminen jatkamaan matkaansa eteenpäin. Otin heti ekoilla kierroksilla sisään, mutta ajattelin että hyytyy pian. Eipä ole hyytynyt. Muita ei ole ikävä. Joel Armia kävi meillä kanssa hetken, mutta vaihdoin pois kun tarvitsimme enemmän aloitustaitoja. Nyt kun tuota katsoo, niin toimisi ehkä paremmin kuin Nylander.
 
Viimeksi muokattu:

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 782
Suharit iskussa. Syksyn pimeinä päivinä noustu jo sarjassa toiseksi Saastaisten Kanojen perään. Piikkipaikka syötöissä, tehopisteissä ja plus-/miinussaldossa. Blokeisssa ollaan koko sarjan huonoin, jäähyjäkään nämä ei osaa ottaa. Jengi on kyllä kovassa liidossa tällä hetkellä, hieman sellaista Ilvesmäistä meininkiä.

David Perron 31. 12+17, -2 - Alexander Barkov 29. 10+26, +3 - Travis Konecny 30. 11+17, +-0

- Ykkösketjuksi on muodostunut tämä tasapainoinen koostumus. Barkov vetää taas kerran kovaa kautta sentterinä, Perron on tasaisen varma ja Konecny pelaa elämänsä kautta. Tosin nyt saikulla. Perronilla ja Konecnylla molemmilla taklausmäärät vähentyneet tasaisesti uran aikana, nykyisin lähinnä pistelinkoja.

Steven Stamkos 24. 9+16, -9 - Sebastian Aho 30. 16+11, +10 - Sam Reinhart 31. 11+12, -3

- Kakkosessa Aho on petrannut tehojaan todella paljon. Suomalaiset miehittääkin meillä tällä hetkellä kaksi tärkeintä sentterin paikkaa. Aho tekee alivoimapisteitä, voittomaaleja, tehoja. Aloittajana ei mikään ihmeellinen, kun Barkoviin ja Stamkosiin vertaa. Oikeasti Stamkoskin pelaa paljon sentterinä, mutta välillä laidassa. Ottaa kovalla prosentilla aloitukset silloin kun keskellä pelaa (59%). Jonkun verran on Stamkos saikuttanut, pinna per peli -tahtia pelatut pelit. Reinhart on sellainen tasaisen varma suorittaja. Sentteristatus on ihan turhaan, koska käytännössä pelaa kokoajan laidassa. Saa paljon minuutteja Sabresissa. Tässä ketjussa kukaan ei taklaa ei blokkaa.

Joonas Donskoi 29. 12+13, +5 - Ryan Strome 29. 6+20, +9 - William Nylander 31. 11+12, -1

- Kolmosessa uutena miehenä Joonas Donskoi. Näitä suomalaisia meillä on niin paljon, että piti Hintz potkia pois. Ei sentään liikaa yhteen jengiin. Ei vaan oikeasti Roopen tehot hyydähtivät loukkaantumisen jälkeen. Donskoi pelaa hienoa kautta, päässyt suureen rooliin Coloradossa ja tehoja tulee. Ryan Strome pelaa vakuuttavasti Rangersissa, mitään notkahduksia ei ole tullut. Omaa hyvän aloitussaldon. Nylander on samanlainen kuin Reinhart, elää tehoistaan ja niitä tulee melko tasaisesti. Bonuksena ottaa jonkin verran aloituksia ihan kohtuu prosenteilla. Näistäkään kukaan ei taklaa, ei blokkaa. Sama tarina.

Bryan Rust 16. 9+8, +12 - Matt Duchene 27. 7+13, -2 - Zack Kassian 29. 9+10, +8, 87 Hits

- Rust otettiin mukaan jengiin tuomaan hiekkapaperia. Tällä hetkellä toki myös iso rooli Pengseissä muutenkin. Duchene nelosen keskellä kertoo joukkueen tasosta. Pisteitä tulee, aloituksia tulee. Kassian on huikea veijari. Liigan top 10 taklaaja.


Miro Heiskanen 31. 7+14, +8 - Kevin Shattenkirk 27. 5+16, +11

- Ykköspari on vetänyt hienosti. Shattenkirk otta melkeinpä pelissä kuin pelissä yhden tehopisteen, Heiskanen vähän epätasaisemmin, mutta sitten sieltä tulee noita 1+1, 1+2 tyyppisiä vetoja. Heiskanen on joukkueen paras blokkaaja, mikä on hiukan outoa.

Kris Letang 22. 7+11, +9 - Jeff Petry 30. 3+12, -5

- Erittäin kokonaisvaltainen pari. Letang on oikeasti joukkueen tehokkain, mutta pelimäärä jäänyt vähäiseksi. Petry ottaa taklauksia paljon, tehoja saisi tulla vähän enemmänkin. Mutta on erittäin tasapainoinen pari tämä.

Rasmus Ristolainen 31. 2+12, +5, 95 Hits - Nate Schmidt 20. 2+9, -3

- Ristolainen hoitaa kolmestaan Kassianin ja Petryn kanssa joukkueen taklaukset. Nyt on saanut myös ylivoimavastuuta ja alkanut tehojakin tulemaan. Schmidt oli alkukauden saikulla, on erinomainen pakki. Nousee kohta blokkiykköseksi, suhteellisella saldolla on sitä jo. Vaihdoin Neal Pionkiin, toistaiseksi vaihto on ihan fifty-fifty, ei ollut mitään valittamista Pionkistakaan. Kokonaisuutena pakisto on erinomainen.


Frederik Andersen 24-14-2,54-683-1
Jacob Markström 18-8-2,70-516-0
Tristan Jarry 9-7-1,81-297-2
(Devan Dubnyk 13-4-3,35-350-0)


Andersen on sarjan parhaita vahteja, Markströmillä oli perhehuolia, muuten pelannut hyvin, Jarry tuli tuuraamaan Dubnykia, joka myöskin on poissa henkilökohtaisten syiden takia. Jos Jarry saa jatkossakin peliaikaa Pengseissä, niin ei todellakaan tarvitse miettiä kumpi meillä jatkossa pelaa. Tämä on sellainen sarjan keskikastia parempi osasto.

Hyvin kulkee, mutta kulkekoon.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 782
Suharit siirtyi kärkeen. Jengi on hyvässä liidossa, saa nähdä missä vaiheessa katkeaa. Viime viikolla oli jo hiukan orastavaa hyytymistä nähtävissä, esimerkiksi Barkov pelailee moneen kauteen pisimmässä tehottomassa putkessaan.

Steven Stamkos 38. 16+23=39, -4 - Aleksander Barkov 42. 13+32=45, +7 - David Perron 43. 17+26=43, 0

- Stamkos on ollut saikuttelunsa jälkeen vahvassa vireessä, Barkovila ei paras vaiheensa menossa. Ei tule tehoja, eikä aloituksiakaan tuttuun malliin. Perronilla menossa erittäin hyvä vaihe, tehoja tulee erittäin tasaisesti ja hiukan on väläytellyt myös taklaustaitojaan. On Liigan kärkipaikalla voittomaaleissa.

Bryan Rust 28. 17+17=34, +18 - Sebastian Aho 42. 23+14=37, +10 - Travis Konecny 39. 12+24=36, -2

- Rust on Suhareiden timantti. Piti olla nelosketjun duunarilaituri, mutta tehoja vaan tulee. Nyt jo reilusti yli pinna per peli -tahdissa, taklailee ja blokkailee myös kohtuullisesti. Aho ei ole viime aikoina ollut aivan parhaimmillaan, varsinkin aloitusympyrässä takkuaa. Maaleja tekee aika kivasti. Konecny myös aavistuksen hiipunut, toki ei liene realististakaan odottaa häneltä 80 pisteen kautta.

Anthony Duclair 41. 21+11=32, -2 - Ryan Strome 41. 11+26=37, +9 - Sam Reinhart 43. 14+20=34, -6

- Kolmosketju on ollut vahva viime kierroksilla. Duclair on aika uusi pelaaja meillä. Viimeisen viikon oli saikulla, muuten on ollut hyvä. Maalipörssin kärkimiehiä. Strome tekee tasaisesti tehoja Panarinin kanssa, ottaa aloituksia hyvällä prosentilla ja jonkin verran jäähyjä, mikä on tässä pelissä hyvä asia. Reinhartilla menossa myös hyvä vaihe.

Erik Haula 23. 11+6=17, +1 - Matt Duchene 38. 9+19=28, -3 - Zack Kassian 42. 13+15=28, +6

- Erik Haula on meillä uusi mies, toivottavasti pystyy säilyttämään pistetahtinsa täälläkin. Aloitussaldo on vakuuttava kolmosketjun sentterille. Duchenissa tökkii jokin. Pitäisi olla eväitä parempaankin, mutta ei ole ekojen kymmenen kierroksen jälkeen oikein lähtenyt. No nelossentteriksi toki suhteellisen tehokas. Kassianin pistetahti on odotettavasti hiipunut, mutta taklauksia tulee ja tehojakin jonkin verran. Joukkueen jäähykuningas.

Iso moka taidettiin tehdä, kun päästettiin William Nylander pois. Heti kun pääsi Suhareista pois, piristyi. Olisi tällä hetkellä kakkosketjun mies meillä. Joonas Donskoita ei ole tullut ikävä, Duclair on ollut tehokkaampi. Mutta Haulalla on isot saappaat täytettävänä Nylanderin suhteen.

Kris Letang 34. 10+16=26, +6 - Jeff Petry 43. 6+19=25, -8

- Letang nousi odotetusti pakkien sisäiseen pörssikärkeen saikkunsa jälkeen, mutta viime pelit on ollut liian hiljaisia. Petry taas on ollut viimeisen kuukauden ajan erinomainen. Taklaa, tekee pisteitä, ainoastaan tehosaldo on heikko.

Miro Heiskanen 42. 7+15=22, +9 - Sami Vatanen 37. 5+17=22, -5

- Heiskanen hyytynyt täysin, muttei tätä nyt oikein poiskaan voi laskea. Viimeiseen kymmeneen peliin yksi syöttöpiste. Herääs nyt Miro. Vatanen uutenä värväyksenä meillä, monipuolisuutensa vuoksi on erittäin käyttökelpoinen. On herännyt tekemään myös pisteitä mukavasti, blokkaileekin suht paljon.

Samuel Girard 43. 1+21=22, -5 - Rasmus Ristolainen 43. 4+15=19, 0

- Girard aloitti kauden meillä, otin takaisin, koska on ollut viime aikoina liekeissä. Toivottavasti jatkuu näin. Viimeiseen kymmeneen peliin yhtä monta syöttöpinnaa, meillä ei tosin vielä yhtään. Ristolainen on joukkueen taklausykkönen ja Liigan top 10. Tehotkin ok.

Pois Kevin Shattenkirk ja Nate Schmidt. Shattenkirk on tehnyt hienot tehot, mutta hiukan hyytynyt ja halusin kokonaisvaltaisempia pakkeja. Hetken meillä oli myös Ben Chiarot, mutta päästin kuitenkin pois. Otti kyllä hienosti taklauksia ja blokkseja. Blokkitilasto on meillä ollut aneeminen, mutta näitä Vatanen ja Girard jonkin verran tekevät.

Fredrik Andersen 34-21-2,73-977-1
Jacob Markström 29-15-2,66-872-1
Tristan Jarry 18-13-1,99-547-3


Tämä osasto ei petä ja tuskin tulee pettämäänkään. Jarry oli huikea löytö vapaista kuukausi sitten.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 782
Suhareiden kaudessa on ollut hiukan samaa kuin Ilveksellä. Alku nihkeä, sitten pitkän aikaa lentoa ja nyt melkoista palleihin puhaltelua. Edelliset kaksi peliä otettu pataan, loukkaantumisrintamalla isoja huolia ja sarjasijoitus pudonnut kolmanneksi. Pelaajavaihtoja on tehty aivan perkeleesti vaikkei pitänyt.

David Perron 67. 25+35=60, +2 - Sebastian Aho 64. 36+26=62, +10 - Travis Konecny 63. 24+37=61, -2

- Aho on noussut ykkössentteriksi, pelaa jälleen loistavaa kautta. Maaleissa ihan Liigan kärkipäätä, varsinkin jos katsotaan tämän vuoden puolella tehtyjä. Perron ja Konecny pelaavat uransa tehokkaimmat kaudet, joten ei heidän osaltaan mitään valittamista.

Bryan Rust 531. 27+26=53, +18 - Aleksander Barkov 63. 20+42=62, +3 - Sam Reinhart 66. 22+28=50, -13

- Rust on hyytynyt pikkuhiljaa, mutta eipä ole yllätys. Edelleen huikea tahti hänen perustasoonsa nähden. Barkov on hyytynyt, se on pettymys, toki ok tehot edelleen. Aloituksissa tultu alaspäin viime kaudesta. Reinhart on hyytynyt Sabresin kauden hiipuessa auringonlaskuun. Tässä ehkä kiteytyy joukkueenkin alakulo. Reinhartia pitää roikottaa kakkosessa, koska muita ei ole. Joukkueen tehokkaimmaksi pelaajaksi noussut Steven Stamkos loukkaantui koko loppurunkosarjan ajaksi, ja nyt sitten pitää pärjätä heikommilla miehillä.

Tyler Toffoli 65. 23+18=41, -4 - Ryan Strome 66. 18+41=59, +19 - Matt Duchene 63. 12+28=40, -4

- Toffoli on meidän uusia sainauksia. Pelannut loistavasti vaihtaessaan Canucksiin. Katsotaan nyt jatkuuko vire. Strome on meidän tasaisimpia suorittajia, on noussut tämän kauden aikana sarjan kärkisenttereiden joukkoon. Ehdoton yllätys ollut kyllä. Duchene siirtyy laitaan, hiukan on vaisu hänen kautensa ollut, enemmän odotettiin.

Zach Hyman 48. 21+16=37, +14 - Logan Couture 49. 16+23=39, +3 - Kailer Yamamoto 23. 10+13=23, +17

- Koko ketju mennyt uusiksi. Hyman on varsin tasainen suorittaja, ukot on vaihtuneet tiuhaan tahtiin, mutta tämä on säilynyt jo ihmeen pitkään. Couture on meikäläisen suosikkipelaajia, oli pakkosainaus sairaslistalta. Roikotin pari kolme viikkoa IR:listalla, mutta nyt mies on pelikuntoinen. Voi vaikka voittaa mestaruuden meille. Yamamoto nauttii McDavidin ja Draisaitlin tarjoilusta. Ollut huimassa vedossa, ei kun samaa vaan jatkoonkin.

Poissa ovat: Steven Stamkos koko runkosarjan loukin takia, Zack Kassian idioottimaisuutensa vuoksi, Anthony Duclair ja Eric Haula ihan vaan tehottomuuden vuoksi. On nuo alaketjut nyt ainakin vähän parempia kuin joitain viikkoja sitten. Joku likaisen työn tekijä kyllä sopisi tuonne.


Kris Letang 57. 14+28=42, +3 - Jeff Petry 68. 11+29=40, -11

- Luottopari. Letang tekisi kovat tehot, jos pysyisi joskus koko kauden ehjänä. Petry on pisteiden ohella tärkeä mies taklauksissa.

Miro Heiskanen 65. 8+25=33, +16 - Oscar Klefbom 59. 5+28=33, -20

- Heiskanen on välillä ollut meiltä poiskin, mutta poimin takaisin kun tehot paranivat. Klefbomin joku heitti yli laidan, Suharit poimi mielellään talteen koko sarjan blokkiykkösen. Ei ole vielä pelannut täällä peliäkään, palaa saikulta kehiin tällä viikolla. Veikkaan, että on meille todella tärkeä palanen.

Rasmus Ristolainen 66. 6+26=32, +2 - Damon Severson 66. 8+20=28, -22

Ristolainen vaan vetää tasaisen kovaa kautta, vaikka Sabres on syvältä. Hoitaa Petryn kanssa meidän joukkueen taklaukset. Severson on yllätysveto vapailta markkinoilta. Tasainen suorittaja, en tiennyt pelaajasta mitään ennenkuin noukin kyytiin.


Frederik Andersen 50-28-2,96-1372-2
Tristan Jarry 30-20-2,31-877-3
Alex Stalock 34-19-2,59-917-4


Maalivahdeista Andersen ei ole ollut odotetun hyvä, Jarryn lento on pysähtynyt ja luottosoturi Markström meni loukkaantumaan. Nyt on uusi hevonen Stalock kehissä. Ihan hirveästi ei ole tämä osasto tuonut viime aikoina pisteitä, kun alkukaudesta maalivahdit niitä vielä kärräsivät paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Sumatra Sliders päätti jättää taktikoimatta viimeisillä kierroksilla ja pyrki rohkeasti parhaaseen mahdolliseen runkosarjasijoitukseen. Loppukiri tuottikin tulokseksi kolmannen sijan tasapisteisiin päätyneitä Sohon Suhareita paremman voittoprosentin turvin. Näin vastaan kannujahdin ensimmäisellä kierroksella asettuu Saastaisten Kanojen siasta (sic) FC Pojat. Pelottavan hyvin sujui Poikien maalivahtien viimeinen runkosarjaviikko (6GS, 5W ja GAA 1.00), mutta molempien runkosarjakohtaamisten voittaminen valaa rohkeutta Sumatran sotureihin. Kenttäpelaajien pistetehtailuun olisikin sitten pystynyt vastaamaan vain Nekala-Hervanta Sens, mutta he eivät onneksi yltäneet pudotuspeleihin.

Edmontonin poikien McDavidin (96p koko kaudella) ja Nugent-Hopkinsin (7p viime viikolla) johdolla lähdetään mitalipelejä tavoittelemaan.
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Onko oletuksena noin vai erikseen laitettuna? Bettmanin nukkumaanmenoajat tiedetään, mutta itsellä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia osallistua livedraftiin tuohon aikaan. Tunnilla vähintään eteenpäin, silloinkin ekat kierrokset menisi automaatilla. Mieluiten 1,5-2 tuntia myöhemmin.
 
Ylös