Yahoo Fantasy Hockey

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
165
Jos siellä näkyy offline draft, se tarkoittanee sitä ettei ole parillista määrää joukkueita. Tuo siis on pakko olla.
Samat 12 joukkuetta liigassa näyttäisi olevan kuin viime kaudellakin. Eikö sinulla sitten näy tuo offline-draft-viesti? Tai näkyykö jollakulla tuo draftin ajankohta siellä?
 

lake79

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
125
Samat 12 joukkuetta liigassa näyttäisi olevan kuin viime kaudellakin. Eikö sinulla sitten näy tuo offline-draft-viesti? Tai näkyykö jollakulla tuo draftin ajankohta siellä?
En ole ehtinyt vilkuilla mitään drafteja Yahoosta. Mutta huutelen Bettmannin suuntaan että laittaa sinne draftin ajankohdan.
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
165
Näkyy hienosti! Mitä mieltä porukka on, jos aloitettaisiin draft viime vuoden tapaan klo 21:00? Ainakin @Epilänharjun Huuhkaja ja @vilperi taisivat viime vuonna olla myöhäisemmän aloituksen kannalla ja myös itselleni tuo 21:00 olisi paljon passelimpi kuin 20:00. Puoli tuntiakin myöhemmin olisi taisteluvoitto.
 

vilperi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
545
Ja niin on vuosi vierähtänyt aikaa, sekä drafti pidetty. Vittuilu, uhkailu, katteettomat lupaukset unohtamatta tietenkään lahjontaa toimi tällä kertaa ja Bettman oli arponut vihodoin Karhun Kaatajille varausvuoron puolivälin tuntumaan, kahdeksanneksi. Se oli iloinen yllätys monin ja taas monien top/bottom 3 varausvuoron sijaan. Tietysti Kaatajien manageri sysää tämän epäonnistumiseksi, sillä niin yllättävä varausvuoro oli.

Järjen kanssa ei varauksia tehty vaan pääasiassa mutulla ja kävipä niinkin että yli viisi pelaajaa vietiin juuri nokan edestä.

Kaatajat kaudella 2018-19 seuraavalta:
Ehlers - Seguin - Simmonds
Konecky - Scheifele - Stone
Max Domi - Dubois - Silfverberg
Schmaltz - Koivu - Smith

P.K. Subban - Dumba
Pietrangelo - Lindholm
Klefbom - Trouba

Bobrovsky
Bishop
Lundqvist

Joukkue on kasattu mahdollisimman tasapaksuksi, parilta ensimmäiseltä kentältä toivotaan tehoja heti tai viimeistään välittömästi. Kolmoskentässä on tulevaisuuden toivoja, nelosessa puolestaan kokemusta ja lisää toivotaan-toivotaan -hakuja.

Peräpäässä pakistosta ei sieltäkään äärimmäisiä superstaroja löydy, vaikka entinen Norris-voittaja Subban siten käyttäytyykin. Toivoa sopii, että jokainen onnistuu ylittämään edes viime kauden tehot. Maalista löytyy kolme joukkueensa selvää ykköstä. Bobrovsky voi pelata Vezina-tasolla tai sitten lahota puoleksi kaudeksi. Bishop lienee tasaisin, muttei vältämättä vedä tätä kautta nappiin. Lundqvist alkaa olla menneen talven lumia, mutta toivotaan King Henrikin vielä venyvän urotekoihin Manhattanilla.

Me ollaan hävitty tääkin kausi.
 

Soho

Rivipelaaja
Viestejä
95
Suharit sai ykkösvuoron. Ei oikein lämmittänyt, mutta nyt kun tuota rosteria katsoo, niin ihan hyvät vibat. Tällä kertaa mentiin sentterit edellä taktiikalla ja kyllähän se näkyy. Maalivahtiosasto on aika iso kysymysmerkki.

Jonathan Marchessault - Connor McDavid - Jason Zucker
Jake Guentzel - Anze Kopitar - Tyler Johnson
David Perron - Aleksander Barkov - David Krejci
Casey Mittelstadt - Dylan Larkin - Micheal Ferland

Shayne Gostisbehere - Tyson Barrie
Colton Parayko - Will Butcher
Colin Miller - Olli Määttä

John Gibson
Cam Talbot
Jakob Markström

Kolme ykkösveskaria, mutta kaikki aika heikoista joukkueista. Pitää vaan luottaa siihen, että pojat pelaavat paljon.

Joukkueen vahvuus näkyy keskikaistalla, Detroitin ykkössentteri aloittaa Suhareissa nelosketjun keskeltä. C-statuksen miehiä on liikaa, Krejci ja Mittelstadt omaavat vain sen C:n. Tarkoittaa sitä, että toisinaan joku istuu penkillä. Krejci onkin aika potentiaalinen vaihtari johonkin hyvään laituriin.

Laituriosasto on aika kevyt, mutta hyvä taklaamaan. Ykkösketjun laiturit toimivat, mutta paljon tulivoimasta on Guenzelin tasonnoston varassa. Ainakin saa hyvän paikan Crosbyn ketjusta. Ferland todennäköisesti täysi huti.

Pakit perusvarmaa osastoa. Parayko tuli todennäköisesti otettua paniikkiostona liian aikaisin. Katselin sellaista perusvarmaa blokkaajaa ja taklaajaa, joka myös pinnoja tekee. Aika uhkasi loppua ja tuo sitten tuli jo kolmantena pakkina sisään. Muut vetelivät paljon parempia nimiä sen jälkeen.

Kokonaisuutena joukkue on omaan silmään hyvä. Eiköhän tällä ja tulevilla vaihtareilla lähdetä taas kannujahtiin.
 
Viestejä
61
Ihan ihme porukka. Varmaan kännissä kasattu. Ei muuta kun Porin Karhuja valmentamaan.

Eipä tosta pysty mitään sanomaan. En pysty muistamamaan koska olisi viimeksi ollut sellainen joukkue, josta ei oikeastaan kukaan yksilö herätä mitään erityisiä fiiliksiä. Tasaista harmaata massaa kaikki. Veikkaan, että vaihtoja tulee kertymään melkoinen määrä.


Jaden Schwartz - John Tavares - Josh Bailey

Teuvo Teravainen - Nicklas Backstrom - Yanni Gourde

Colton Sissons - J.T. Miller - Tyler Toffoli

Boone Jenner - Erik Haula - Joonas Donskoi

Erik Karlsson - Matt Niskanen
John Carlson - Josh Manson
Jake Muzzin - Michael Del Zotto

Jonathan Quick
Jake Allen
Thomas Greiss​
 
Ylös