Tuure Siira

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Ilvesedustus-17.jpg


Wikipedia sanoi:
Tuure Siira (s. 25. lokakuuta 1994 Oulu) on suomalainen jalkapalloilija, joka edustaa Veikkausliigassa pelaavaa Tampereen Ilvestä. Pelipaikaltaan Siira on keskikenttäpelaaja.

Siira debytoi aikuisten tasolla AC Oulun paidassa pelaten kaudella 2011 Ykkösessä 12 ottelua. Kaudella 2015 hän toimi seuran kapteenina. Yhteensä Siira pelasi Oulun paidassa Ykkösessä 108 ottelua viimeistellen yhden maalin vuosina 2011–2015. Joulukuussa 2015 Siira teki kaksivuotisen pelaajasopimuksen Veikkausliigan Tampereen Ilveksen kanssa.

Siira on pelannut yhden ottelun Suomen alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueessa vuonna 2013. Hänen isoveljensä Arttu Siira on pelannut Veikkausliigassa ja poikamaajoukkueissa.

Tuure Siira Transfermarktissa
Tuure Siira Elitefootballissa
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Vs: Tuure Siira

https://ilvesedustus.fi/tuure-siiralle-jatkosopimus/

Siiralle kahden vuoden jatkosopimus. Erinomainen uutinen, Tuure on kova taistelija ja tärkeä pala tulevien kausien kotimaisen rungon rakentamisessa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Vs: Tuure Siira

Pisteetön reissu Sonskille (tai mikä se nyt onkaan...), mutta onnittelut Tuurelle kauden avausmaalista. Kaveri ottaa tällä kaudella ison roolin ja askeleen kohti Veikkausliigan tähtikategoriaa. Saa ottaa talteen.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 909
Vs: Tuure Siira

Hieno mies myös kentän ulkopuolella.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Viime kauden jälkeen olisin ollut valmis päästämään Thuuresta irti, mutta tällä kaudella osoitti olevansa edelleen käyttökelpoinen paikkaaja. Toivottavasti ei montaa peliä kuitenkaan avaa ensi kaudella, vaan tulee nimenomaan vaihdosta jäädyttämään voittoa/tasuria, kuten Jaakko Juuti aikanaan.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 302
En ymmärrä, miksi meni takaisin kentälle ontumaan, kun ei kuitenkaan juuri mitään pystynyt tekemään. Olisi vain jäänyt hoidettavaksi ja pelattu loppuun vajaalla. Nyt saattoi pahentaa vammaa suotta.

Nimenomaan, ja näytti se pelaaminenkin siltä ettei mitään hyötyä joukkueelle kyllä ollut. Siira on ollut tällä kaudella pelatessaan todella hyvä joten toivottavasti ei iso vamma.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
"Siira tuli Tampereelle jo kaudeksi 2016. Seitsemän kautta ja 171 liigaottelua keltavihreissä antavat perspektiiviä.

– On tämä kausi ollut melkoista vuoristorataa. Oli hyviä ja huonoja hetkiä. Eihän sitä aina voi olla vuodesta toiseen pelkkää tasaista nousukiitoa. Välillä tulee töyssyjä, ja ehkä tämä kausi oli meille sellainen. Hymy huulilla kuitenkin vielä painetaan."

 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
788
Täältä kanssa huutoääni jatkolle.
Tämä kausi on muutoinkin ollut hänelle paras pariin kauteen. Varsinkin alkukausi oli tosi hyvää tekemistä.

Vaikkei Siiralla ns. kuuhun asti mennä, on tärkeä pala keskikenttää ja mieheen voi aina luottaa siinä, että saa mitä tilaa kun kentällä on.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Ylös