• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Tuure Siira

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495


Wikipedia sanoi:
Tuure Siira (s. 25. lokakuuta 1994 Oulu) on suomalainen jalkapalloilija, joka edustaa Veikkausliigassa pelaavaa Tampereen Ilvestä. Pelipaikaltaan Siira on keskikenttäpelaaja.

Siira debytoi aikuisten tasolla AC Oulun paidassa pelaten kaudella 2011 Ykkösessä 12 ottelua. Kaudella 2015 hän toimi seuran kapteenina. Yhteensä Siira pelasi Oulun paidassa Ykkösessä 108 ottelua viimeistellen yhden maalin vuosina 2011–2015. Joulukuussa 2015 Siira teki kaksivuotisen pelaajasopimuksen Veikkausliigan Tampereen Ilveksen kanssa.

Siira on pelannut yhden ottelun Suomen alle 19-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueessa vuonna 2013. Hänen isoveljensä Arttu Siira on pelannut Veikkausliigassa ja poikamaajoukkueissa.
Tuure Siira Transfermarktissa
Tuure Siira Elitefootballissa
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Vs: Tuure Siira

https://ilvesedustus.fi/tuure-siiralle-jatkosopimus/

Siiralle kahden vuoden jatkosopimus. Erinomainen uutinen, Tuure on kova taistelija ja tärkeä pala tulevien kausien kotimaisen rungon rakentamisessa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Vs: Tuure Siira

Pisteetön reissu Sonskille (tai mikä se nyt onkaan...), mutta onnittelut Tuurelle kauden avausmaalista. Kaveri ottaa tällä kaudella ison roolin ja askeleen kohti Veikkausliigan tähtikategoriaa. Saa ottaa talteen.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 600
Vs: Tuure Siira

Hieno mies myös kentän ulkopuolella.
 
Ylös