Tuomas Ollila

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
20-vuotias laitapuolustaja Tuomas Ollilla siirtyy Ilvekseen kaudet 2021 ja 2022 kattavalla sopimuksella. Ollila on Käpylän Pallon kasvatti, joka kaksoisveljensä Akselin kanssa siirtyi HJK:hon kaudelle 2017. HJK:n organisaatiossa hän pelasi pääasiassa Ykkösen otteluita Klubi04:n riveissä. Kahden Klubi-kauden jälkeen hän siirtyi KTP:hen, josta nyt siis Tampereelle Ilveksen riveihin.

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
Hienosti alkoi tämän kaverin Ilves-ura, eli tosiaan AL:n Wissin haastattelun mukaan joutui polvileikkaukseen ja on kolme kuukautta sivussa.

Vaikka kaverin tasosta nyt ei ole mitään takeita, niin nimenomaan tuonne vasemman laidan puolelle ei ole kamalasti vaihtoehtoja. Mikael Almen olisi toki, mutta riittääkö sitten toppariosaston leveys etenkin, jos Wiss haluaa peluuttaa kolmen linjaa. Tatu on Tatu, mutta Mensahin kondis on kysymysmerkki ja Rautiolan näkisin vielä varavaihtoehtona. Hätäpaikkaajia (Jäntti, Oteng, Mömmö, Gbe) toki löytyy, mutta olisihan se nyt aika tärkeää löytää mahdollisimman toimiva avauskokoonpano jo alkukaudesta.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
Kauden kolmas maali, hyvää tekemistä laidalla ja joukkueen ehkäpä paras keskittäjä.

Ehdottomasti yksi kauden positiivisimpia yllätyksiä ja valmis jatkamaan avauskokoonpanossa myös ensi kaudella.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
Toivottavasti pääsisi kokeilemaan lähitulevaisuudessa jossain maajoukkueen höntsissä. Pelaa sopivalla pelipaikallakin. Voisi veikata hinta-laatusuhteeltaan parhaaksi hankinnaksi miesmuistiin.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
Savon Sanomien mukaan KuPS on ollut Ollilan perässä, "mutta tämä ilmoitti valinneensa toisen seuran". Se seura ei varmaankaan ole Ilves, joten Tuomakselle helvetin iso kiitos ajasta keltaisessa ja toivottavasti teet hienon uran jalkapalloilijana.

 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
817
Rasittavaa, jos tuo toinen seura on askel sivulle eli VPS, Inter tai vaikka Haka. Siis rasittavaa siksi, että meidän ei pitäisi hävitä taisteluita Ollilan tasoisista pelaajista noiden seurojen kanssa. Kotimainen laadukas laitapakki, asia johon kannattaa sijoittaa.
Jonkun SJK:n ymmärtää kun sieltä saa varmaan pelaamisesta rahaakin.

Mutta jäädään nyt odottelemaan ennenkuin masennun enempää.

Olin kyllä varma, että siirtyy KuPSiin. Sehän on ollut se suunta meiltä.
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
971
Ei ollut "pelkäämäni" askel sivulle.
Harmi tämä on tottakai silti.
Ei Ilveksestä Hakat ja muut keskikastin seurat vie parhaita pelaajia. Kyllä ne Suomessa menee rahaseuroihin. Ilveksen sitten pitäisi hakea näistä keskikastin seuroista ne parhaat pelaajat itselle.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
Eipä Klubiin siirtyminen suuri yllätys olisi etenkin sen jälkeen, kun kerrottiin kieltäytyneen KuPSin tarjouksesta. Ollila on kuitenkin helsinkiläinen ja pelannut ennenkin HJK:ssa.

Eniten tuossa varmaan mietityttää, miten paljon peliaikaa Klubissa on tiedossa ja onko sopimusneuvotteluissa keskusteltu roolista kuinka tarkasti vai riittivätkö vain "kotiinpaluu", menestysodotukset ja isompi liksa houkuttimiksi.

Yksi mielenkiintoinen homma tietysti seurailla, missä Koskelan kanssa riitautunut ja Ollilan kanssa samaa pelipaikkaa miehittänyt Murilo pelaa ensi kaudella. Toki Klubi varmasti kasaa europelit huomioiden jälleen laajaa rosteria, johon ainakin paperilla mahtuvat molemmat.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
Lukekaas tämä tarkkaan siellä toimistolla:

"– Hyvät fiilikset, mukava olla täällä. Hienoa, että pääsimme sopimuksessa yhteisymmärrykseen, ja odotan innolla tulevaa kautta. Klubi oli tässä vaiheessa paras vaihtoehto urani kannalta, ja on hienoa päästä pelaamaan joukkueeseen, joka taistelee joka vuosi mestaruudesta. Myös europelit motivoivat kovasti. Tämä on askel eteenpäin urallani, joten siirrossa oli kaikki kohdallaan, myhäilee Ollila."

 
Ylös