• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Tuomas Ollila

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
20-vuotias laitapuolustaja Tuomas Ollilla siirtyy Ilvekseen kaudet 2021 ja 2022 kattavalla sopimuksella. Ollila on Käpylän Pallon kasvatti, joka kaksoisveljensä Akselin kanssa siirtyi HJK:hon kaudelle 2017. HJK:n organisaatiossa hän pelasi pääasiassa Ykkösen otteluita Klubi04:n riveissä. Kahden Klubi-kauden jälkeen hän siirtyi KTP:hen, josta nyt siis Tampereelle Ilveksen riveihin.

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Hienosti alkoi tämän kaverin Ilves-ura, eli tosiaan AL:n Wissin haastattelun mukaan joutui polvileikkaukseen ja on kolme kuukautta sivussa.

Vaikka kaverin tasosta nyt ei ole mitään takeita, niin nimenomaan tuonne vasemman laidan puolelle ei ole kamalasti vaihtoehtoja. Mikael Almen olisi toki, mutta riittääkö sitten toppariosaston leveys etenkin, jos Wiss haluaa peluuttaa kolmen linjaa. Tatu on Tatu, mutta Mensahin kondis on kysymysmerkki ja Rautiolan näkisin vielä varavaihtoehtona. Hätäpaikkaajia (Jäntti, Oteng, Mömmö, Gbe) toki löytyy, mutta olisihan se nyt aika tärkeää löytää mahdollisimman toimiva avauskokoonpano jo alkukaudesta.
 
Ylös