Tulosveikkaus ja otteluseuranta Pelicans - Ilves la 1.4.2023 | 2. Semifinaali

Status
Viestiketju on suljettu.

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 303
Jatkoajan puolella on kiitettävä määrä Tapparafaneja käynyt perustelemassa, miksi Bloodin ulosajo oli väärin ja missään nimessä ei ainakaan pelikieltoa pitäisi tulla.

Bloodilta tuossa oli paljon hölmöä pelaamista, mutta en usko hänen yrittäneen mitään telomista tai edes taklausta. Huonoilla taidoilla varustetuille pelaajille käy usein näin, kun pelin taso on omien kykyjen yläpuolella. Vähän kuin laittaisi puolisokean ruuhkaliikenteeseen kuorma-autolla.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 300
Odotan, että Ilves pistää nyt kakkoserässä myös kovuutta noihin noiden kärkimiehiin. Nyt on päästetty ne naurettavan helpolla. Odotan myös, että Kontiola kokoaa itsensä.
Siis siellä pitäisi olla "licence to hit" Latvalalla, Masinilla, Tuulolalla ja Tikalla nyt ainakin, mutta tosiaan ajakaa helvetin kovaa, mutta puhtaasti.
Nyt sitten pelihuumori pois noilta kavereilta.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Kyllähän tuo pelikiellon paikka on ilman muuta, juuri sellainen taklaus jollaiset on uhottu kitkettävän. Twitterin mielipiteeseen en luottaisi liikaa...
Sama, vaikka tuossa on huonoa tuuria mukana ja minusta näyttäisi, niin kuin Suomen vasemmasta jalasta pito pettäisi ja se olisi osasyy.
Sen sijaan mä kuvittelisin, että kurinpidossa vaikuttaa se, että Blood tulee jokseenkin suoraan "numeroon" ja Suomen selkä on koko ajan Bloodin päin, ei käännä missään kohtaa. Lisäksi loppuvaiheessa Blood antaa kahdella kädellä vauhtia.
Mutta se nyt on oikeastaan se ja sama sen rinnalla, että kunhan Eemelille ei olisi sattunut mitään pahempaa.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 840
Pelsut pelaa ohuella pakistolla eli sinne pitäisi nyt saada sitä painetta ja pitkää vaihtoa.
 

Hepulina16

Luottopelaaja
Viestejä
1 322
Mitähän näissä lähetyksissä ja somessa sanottaisi jos joku Lehterä ois vedetty noin kylmäksi laitataklauksella? Taputeltaisko Bloodin päätä?
Jep, tai Kuusela tai Rauhala tai Joensuu tai...minkä joukkueen kapteeni tai Jasekin....eiku nyt osuikin. Ja mikä ulina. Kiviä taskuun!!!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös