Tulosveikkaus ja otteluseuranta Pelicans - Ilves la 1.4.2023 | 2. Semifinaali

Status
Viestiketju on suljettu.

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 485
Kuten studiossa mainitsivat, paha loukkaantuminen voi sekoittaa peliä ensierässä, mutta ” pienempi vamma” voi vapauttaa peliä.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 738
Edelleenkin omassa päässä kiehuu, toivottavasti pelaajat ovat normifiiliksissä. Olisi hyvä yrittää pelata voittoa tästä pelistä, mutta jos jäädään tappiolle useamalla maalilla niin sitten vaan "tasoittamaan tilejä" seuraavaa ottelua varten.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 342
Kyllähän tuo pelikiellon paikka on ilman muuta, juuri sellainen taklaus jollaiset on uhottu kitkettävän. Twitterin mielipiteeseen en luottaisi liikaa...
Niin viittasin twitteriin mutta jätin sanomatta nimet ketkä asiaa siellä käsittelee.

Nyt Jalonen, Saravo, Pesonen, Myös Jussi Pesonen, Vesa Rantanen, Elmo Anttila jne. Kaikki kiekkomiehiä. Kukaan ei tuomitse tekoa.
 

Raipen lämäri

Luottopelaaja
Viestejä
1 819
Kyllä yv.n laatu/kuvio täytyy muuttua, ei saada mitään aikaseksi. Sitten taas pelsujen Jasek joka pelaa melkein kokonaisen pelin, tekee yv.llä mitä tykkää. Vaikka pitäis kaiken järjen mukaan olla ihan puhki
 

Tenderi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
417
Juuri näin. Paskaa ja naurua tulee tietty niskaan kun asiaa täällä käsittelee, ymmärrän senkin. Kyseessä meidän kapteeni ja Ilvesfoorumi.
Rumempia laitakamppailuja on pelit pullollaan ja keskutelinki kiekkoilevan kaverin kanssa tästä muutama viikko sitten, että ihmeen vähän sattuu mitään. Sitten kun tasapainot ja asennot sattuu huonosti kohilleen niin jälki on rumaa.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 220
Ei taida Kontiolalla olla ihan kaikki asiat kunnossa kun miestä ei näytä vittuakaan kiinnostavan. Pendo voisi ihan suosiolla penkittää miehen. Antaa niiden pelata ketä se kiinnostaa.
Vedot ainakin näyttävät olevan mitä sattuu. Eilen ihmeellinen yritys läpiajosta ja tänään yksi tussahdus hyvästä paikasta...
 

Dominaattori

Luottopelaaja
Viestejä
4 230
Katoin ton tilanteen nyt uudestaan. Eihän se mikään vuoden törkein teko ole, eikä Blood oikeastaan edes taklaa vaan pikemminkin työntää. Huonoa tuuria, mutta Blood toiminnalla kyllä vaikuttaa siihen kuinka huonosti tuossa kävi.

Pelikieltoa tulee varmaan. En kuitenkaan näe enempää kuin 2 peliä.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 764
Pelicans otti pelin täysin hallintaan.
Nyt toivotaan vain parasta supin suhteen. Se tiedetään että luonteen puolesta on viimeinen joka kentän jättää.
Alkaa rosteri lähestymään erästä tepsi-sarjaa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Tää peli pitää voittaa Suomelle!
 
Viestejä
1 919
Se nyt oli hyvin tiedossa, että pelikaaneissa on ainakin yksi apina joukossa.

Mutta onko Pesonen kaikkien aikojen paskin kommentaattori? Herranjumala jos niille vielä maksetaan tosta!
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Jasek se vaan kaatuu edelleen joka hipaisusta ja tuomarit antaa penalttia. Nyt hermot kuriin, kun on ammattituomarit kaukalossa. Muuhun ei hävitä tätä peliä, kuin tyhmiin jäähyihin.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 835
Odotan, että Ilves pistää nyt kakkoserässä myös kovuutta noihin noiden kärkimiehiin. Nyt on päästetty ne naurettavan helpolla. Odotan myös, että Kontiola kokoaa itsensä.

Minä en ymmärrä, miksi noita Pelicansin mikkihiirihyökkääjiä ei taklata? Olisi erittäin helppo vavisuttaa niitä, kun taklaisi.
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 270
Katsotaan miten Ilves tulee kakkoserään.
Nyt olisi mahdollisuus saada porukkaa vielä enemmän yhteen ja taisteleen Ilveksen ja Eemelin puolesta joka solulla.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös