TO 28.9.2023 | Tappara - Ilves

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Se on aina hieno homma kun pilataan Tapparan bileet 300 eurooppalaisen seurajohtajan edesssä. Jos olisi mouhot saanut heilutella lippuja, niin illan olisi voinut kruunata se kun ne kähisee omassa fanikatsomossa, mutta tähän voittoon pitää tyytyä tänään.

Taas alkoi maalivahti tilanne arveluttamaan, kyllä tässä edelleen se on ihan suoraan sanottuna aikamoisella razor's edgellä onko se riittävä vai ei. Vaikka ei molaripeliin kaadutakaan koskaan.

Nyman oli tosi dominoiva tänään ja Kodytekin ketju antoi kanssa sellaiset näytöt näille seurajohtajille, että tarjouksia ensi kaudesta ainakin satelee runsaasti ympäri euroopan.
 

tggmn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
570
Nyt oli yritystä ja tunnetta pelissä, mikä uupu edellisessä kolmessa.

Kakkos eräs tappara ei päässy kyl mihinkään, tiä sit painoko eilinen jalois.

No huomenna tulee hifk sit levänneenä, saas nähä onko sama energia ipalla kuin tänään.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 381
Kolme pistettä ja tappioletku poikki, kiitos Ilves!
Liike näytti alkuun kyllä ihan kamalalta, tappara pyöri kuin hyrrä ympäri kenttää ja näytti vievän peliä ihan pystyyn.
Pikku hiljaa pojat vaan sai homman haltuun, toinen erä ihan meidän. Kolmas sitten loppua kohti pelkkää selviytymistä, onneksi kääntyi parhain päin.
Huomenna mennään taas!
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 831
Pendo pisti Grönborgin taskuunsa. Eka erä puolustettiin ja sitten laitettiin kaasua. #palstalegenda

Hemmetin hieno peli oli ja lämmittää toi Ipan tasonnosto tähän peliin. Tänään taisteltiin ja pistettiin kroppaa likoon. Yhtäkkiä avutkin oli lähellä ja kaveria autettiin.

Huomisesta tulee tottakai vaikea peli ja ulospuhallus on lähellä, mutta tämä peli näytti, että ollaan kehissä. Statement.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 493
Todella iso voitto. Vaikea pelillinen jakso, niin mikä sen parempaa kuin katkaista alakulo Tapparaa vastaan. Makeaa niin joukkueelle kuin kannattajille.

Tänään oli tunne tapissa kuten kuuluukin ja ansaittu voitto.

Hyvä Ilves!
 
Viestejä
1 783
Olen häkeltynyt näin isosta tasonnostosta järkyttävän viime viikon jälkeen. Kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa lähes suvereeni esitys. Vasara ei johtanut sekuntiakaan. Monilla pelaajilla selvästi kauden parasta peliä.
Todella helpottunut olo juuri nyt. Toivottavasti riittää paukkuja vielä huomiseen.
 

julli65

Luottopelaaja
Viestejä
1 924
1695924379482.png
 

Jack Overdose

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
495
Tänään taas nähtiin kuinka tärkeitä Ilves ja Tappara ovat toisilleen. Ilves tänään aivan eri planeetalta mitä muissa alkukauden peleissä. Tämä ON mahdollinen mestarijoukkue, tarvitsee vaan tämänkaltaista sytykettä että pääsee liekkeihin.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Oli kyllä aika selkä seinää vasten voitto. Jos Kalpa peli olisi saatu käännettyä voisi puhua melkeinpä hyvästä tilanteesta. Mutta, oli tämä todella arvokas voitto. Tappara ei ollut niin hyvä, kun mitä pisteistä voisi odottaa.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 548
Ensimmäinen erä jäi näkemättä mutta kaksi viimeistä olikin oikein hyvää katseltavaa. Varsinkin toisessa erässä Tappara oli todella pahassa pinteessä ja joutui pitkiin pyörityksiin, siinä meni monella ukolla mittarit punaiselle. Tänään oltiin satasella mukana koko peli, tunteen merkitys kyllä näkyi. Teki Tapparakin todella helppoja virheitä tukun varsinkin hyökkäyksiinlähdöissä, toki Ilves hyvin niitä häiritsi. Heilläkin on kyllä runsaasti kehitettävää tuossa pelissä, mitä tiiviimmäksi pelit menee niin sitä vähemmän tuota rokkenrollia voi harrastaa.

Kyllä tästä hyvä tulee.
 

Forzarossoneri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
808
No mutta osaahan meidän jätkät pelata. Ja Pendo valmentaa.

Vaan (olen nyt avoin ja rehellinen) enpä ollut vielä aamulla varma, ertä voitto tulisi!
 
  • Tykkää
Reactions: 000
Ylös