TO 28.9.2023 | Tappara - Ilves

Takaisku

Luottopelaaja
Viestejä
2 395
Pientä "treenijumia" kannattajilla vaan, kyllä se siitä lähtee kun lokakuuta on tarpeeksi ehditty lusia.

Olikohan muuten tuossa tokassa paikallisessa joku rajoitettu kapasiteetti tai sen jälkeen tehty muutoksia että mahtuu enemmän väkeä, kun muistelen että tuo 12600 olisi ollut loppuun myyty kuitenkin? Tai sitten katsomo oli loppuunmyyty, mutta aitioissa oli tyhjää.
Itsellekin on ollut välillä epäselvää milloin Areena on loppuunmyyty (katsoja- / aitiopaikat).
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 106
En tiedä voisko mitenkään toimia käytännössä, mutta jos olisi mahdollista saada paikallispeli "kausikortti", saattaisin hyvinkin hankkia.
Oon miettiny tätä jo joskus vuosia sitten. Eiköhän se onnistuisi jos Ipan ja Tapsun toimistot löisi viisaat päänsä yhteen.

Kausari millä näkisit aina oman jengisi kun Tampereella pelaa :)
 

Rautakorven haamu

Luottopelaaja
Viestejä
1 167
En tiedä voisko mitenkään toimia käytännössä, mutta jos olisi mahdollista saada paikallispeli "kausikortti", saattaisin hyvinkin hankkia.
Suurin käytännön ongelma on varmaankin se, ettei joukkueen X paikalliskausarille varattua paikkaa voi myydä miksikään kausikortiksi toiselle joukkueelle näiden kolmen varatun pelin takia. Normaalikausareilla sama paikka myydään molemmille joukkueelle erikseen. Ehkä joku kolmen ottelun paikallislippupaketin myynnin avaus kausikorttimyynnin jälkeen voisi toimia.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 679
Tuo peli oli vielä perjantaina, tänään on torstai. Ilveksen kolmen "koti"pelin viikko vaikuttaa taatusti tänään, sillä silmämääräisesti ylivoimaisesti eniten paikkoja on juurikin vieraspäässä. Tapparan pääty on aika hyvin myyty jo tässä vaiheessa.
joo, lähinnä se olikin vastaus siihen, että kaikki paikalliset olisi olleet hyvissä ajoin loppuun myytyjä, että ei ollut tuokaan vaikka olikin perjantaina
 

Rautakorven haamu

Luottopelaaja
Viestejä
1 167
Nämä Veikkauksen kokoonpanojen kuvat ovat kyllä kaikin puolin koomisia. Kauankohan noilla mennään? Liigalla on jo uudet olleet käytössä hyvän aikaa.
123.png
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 359
Nonni. Tappioputki poikki ja millä esityksellä. Kaks erää Tappara katseli takavaloja. Aina on mahtavaa voittaa paikallinen, mutta nyt se tuntuu vieläkin paremmalta.
 

Dominaattori

Luottopelaaja
Viestejä
4 227
Näitä rutiinivoittoja ennakkoon heikommista pitää pystyä jatkossakin ottamaan.

No vitsit sikseen. Viihdyttävä jääkiekko-ottelu! Eka erä oltiin vähän telineissä, mutta kaksi jälkimmäistä parempi joukkue.
 

CTS

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
481
Ilves se osaa aina yllättää.
Alkukauden suoritusten perusteella en uskaltanut paljon odottaa, mutta sieltä vaan tuli kauden tähän asti paras peli!
Ja tottakai naapuria vastaan.

Hieno peli, kiitos Ilves!
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 030
Nyt Ilves pelasi varmasti juuri niin kuin Pendo haluaa. Oli kyllä lähes joka osa-alue hyvin hallinnassa. Tätä Ilvestä me tarvitaan, eli tunne mukaan joka peliin.

Kyllä Ilves osaa, jos vaan haluaa!
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 136
Ihan saakutin hieno voitto todella hyvään saumaan. Saatiin tappioputki poikki ja vielä naapurin kustannuksella.

Ilves oli parempi kaksi erää. Ilves vei kamppailut ja oli liikkeessä edellä.

Ylivoima toimi ja onnistumisia laajalle rintamalle. Heikkoja lenkkejä ei tänään tuossa poppoossa ollut. Erikoismaininta neloselle, paljon kamppailuvoittoja ja riistoja.

Ei se todellakaan vielä ole sitä mihin tämä joukkue parhaimillaan pystyy, mutta todella hyvä peli silti.

Huomisesta ei mitään odotuksia.
 
Ylös