TO 22.4.21 | Ilves - Lukko | Puolivälierät

delorean

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
331
Kolme kirjainta kuvaavat tätä sarjaa Ilveksen osalta, HMV. Mihin jäi runkosarjassa esitetyt tappioasemassa venymiset, miksi peluutettiin toimimattomia hyökkäystrioja kuin umpiluut ja miksi Kopoa ei laitettu tänään selvästi väsyneen Mäkkärin tilalle tuomaan herätystä.

Kausi jätti monta kysymysmerkkiä. Toisaalta muutama pelaaja meni urallaan selvästi eteenpäin. Sekö on Ilveksen tehtävä tulevaisuudessa, tarjota muutamille mahdollisuus ponnahtaa kirkkaampiin valoihin keskinkertaisesta joukkueesta, jonka strategiassa se menee systemaattisen mestaruuspolun rakentamisen edelle.

Toivo taas kerran seuraavaan kauteen, minkä on pitänyt olla jo aika monta kertaa edellistä parempi. Hyperuskolliset kannattajat löytyvät täältä.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 192
Jos Lukon joukkue joutuisi karanteeniin ennen välieriä, niin jatkuisiko Ilveksellä kausi sittenkin?
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 245
Jos Lukon joukkue joutuisi karanteeniin ennen välieriä, niin jatkuisiko Ilveksellä kausi sittenkin?

Eikös se ollut niin, että karanteenitapauksessa playoffeissa nostettaisiin ylöspäin aina parhaiten sijoittunut putoaja. Eli Ilves olisi tässä(kin) nokkimisjärjestyksessä aika häntäpäässä.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 041
Ei minun tietääkseni mitään putoajia oteta enää mukaan. Eikä pidäkään.

Jos Lukolle nyt tulisi korona, niin joko sen välierävastustaja menisi suoraan finaaliin tai niin kuin A-junnuissa tapahtui, runkosarjassa parhaiten sijoittunut välieräjoukkue suoraan finaaliin ja kaksi muuta pelaisivat vastakkain.

Toivotaan, että kenellekään ei tule koronaa ja Raipe voittaa kultaa.
 
Ylös