• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

TO 22.4.21 | Ilves - Lukko | Puolivälierät

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
4 900
Tasakentällisin maalit sarjassa Lukolle 7-6, ylivoimalla 4-0 (ja tyhjiin 3-0). Ja ylivoimaprosentti 4/8 on 50.

Tasakentällisin maalit lähes tasan lähinnä Ilveksen uskomattoman tehokkuuden vuoksi maalipaikoissa ja tietysti Mäkiniemen ansiosta.

Tänään kun saatiin tasoihin niin Väyryseltä heti ääliömäinen jäähy ja eihän sitä tietenkään voinut joukkueelta toivoa edes yhtä jäähyn tappoa tärkeään kohtaan.

Ylivoimaa päästiin kahdesti kokeilemaan, mutta yhtään kertaa ei voitu koko helvetin kauden aikana kokeilla Suomi&Maccelli samassa 5-4-yv:ssä. Sinne ne tämänkin pelin kaksi etsikkoaikaa hukkuivat. Yksi paikka taisi olla Joo. Ikosella.


Ilves oli tässä sarjassa kuin märkä sukka. Todennäköisesti ei olisi mikään riittänyt, mutta varsinkin kahden ekan pelin pelkkä kilpikonna oli häpeällistä roskaa. Tänään vähän parempaa, mutta ei sitä tunnetta saatu nytkään kunnolla päälle ja peli oli liian passiivista kiekottomana.

Otteluiden tulokset mairittelevat peliesityksiä.
 

delorean

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
134
Kolme kirjainta kuvaavat tätä sarjaa Ilveksen osalta, HMV. Mihin jäi runkosarjassa esitetyt tappioasemassa venymiset, miksi peluutettiin toimimattomia hyökkäystrioja kuin umpiluut ja miksi Kopoa ei laitettu tänään selvästi väsyneen Mäkkärin tilalle tuomaan herätystä.

Kausi jätti monta kysymysmerkkiä. Toisaalta muutama pelaaja meni urallaan selvästi eteenpäin. Sekö on Ilveksen tehtävä tulevaisuudessa, tarjota muutamille mahdollisuus ponnahtaa kirkkaampiin valoihin keskinkertaisesta joukkueesta, jonka strategiassa se menee systemaattisen mestaruuspolun rakentamisen edelle.

Toivo taas kerran seuraavaan kauteen, minkä on pitänyt olla jo aika monta kertaa edellistä parempi. Hyperuskolliset kannattajat löytyvät täältä.
 

Cigaro

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
746
Jos Lukon joukkue joutuisi karanteeniin ennen välieriä, niin jatkuisiko Ilveksellä kausi sittenkin?
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 419
Jos Lukon joukkue joutuisi karanteeniin ennen välieriä, niin jatkuisiko Ilveksellä kausi sittenkin?
Eikös se ollut niin, että karanteenitapauksessa playoffeissa nostettaisiin ylöspäin aina parhaiten sijoittunut putoaja. Eli Ilves olisi tässä(kin) nokkimisjärjestyksessä aika häntäpäässä.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
4 900
Ei minun tietääkseni mitään putoajia oteta enää mukaan. Eikä pidäkään.

Jos Lukolle nyt tulisi korona, niin joko sen välierävastustaja menisi suoraan finaaliin tai niin kuin A-junnuissa tapahtui, runkosarjassa parhaiten sijoittunut välieräjoukkue suoraan finaaliin ja kaksi muuta pelaisivat vastakkain.

Toivotaan, että kenellekään ei tule koronaa ja Raipe voittaa kultaa.
 
Ylös