TI 1.11.2022 | Jukurit - Ilves

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 135
Maistuu niin perkeleesti!

Kärkipelaajat ns. nostivat tasoaan ja tulos on tämä.. Toivottavasti nyt olisi se viimeinenkin henkinen lukko poistunut. Pelillisesti myös ihan hyvää kiekkoa, ei nyt mitään kummoista, mutta kyllä 0-5 voitto jostain kertoo.

Lankku sai tärskyn, mutta siitä sitten sisuuntuneena nollapeli muutamalla komealla torjunalla.

Hyvä IPA!

Kriisi-Ilves nyt sijalla 5.
Eikös me neljänsiä olla?
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 519
Se oli varsin kelpo vierasesitys. 0-5 tulos vieraista ei ole mikään huono tulos.

Joo, kyllähän siellä niitä virheitäkin tuli ja tekemistä tuossa pelissä edelleen on, mutta olihan tämä joukkueelta hieno ja suhteellisen eheä peli.

Joukkueen ilme tänään todella hyvä ja hymyäkin alkoi penkillä irtoamaan. Kyllä tämä tästä.

Kiitos Ilves!
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 683
Kyllä maistuu. Pitkästä aikaa suht ehjä 60 min vaikka Jukureilla oli hetkensä toisessa erässä. Huomasi maalien tuuletuksista että ollut vähän tuskaa ja nyt kun osuu joka jätkä tuuletti. Kolmelle kentälle onnistumisia ja kaikki tasakentällisin. Turhat lepsuilut vielä omasta päästä pois ja eikun Kookoon ja Jypin kaatoon. Maalit napsui ihan oikeille miehille. Nyt vielä kun Oden ja Mäntykivi heräilee syväjäästä (oden vähän isommassa) niin hyvä tästä tulee.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 358
Katsoin lopun 5 minuuttia lukuunottamatta koko matsin ja täytyy sanoa että nyt oli kyllä tyly ja tasapainoinen esitys!
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Hyvä peli. Josko se siittä lähtee rullaamaan. Viikonloppuna molemmista pisteitä, kiitos.

Mitäs, tarvisko toi Eemeli Suomi laittaa poppareille? 14 peliä ja 14 pistettä :)
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 011
Olipas hieno esitys!
Tästä hyvät jutut mukaan ja hymy mikä joukkueella oli pelissä niin voittoja napsuu!
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 615
Ansaittu voitto, kiva että näin saa sanoa pitkästä aikaa. Ei sillä etteikö se IFK voittokin ollut ansaittu kun kerran enemmän maaleja tehtiin mutta siinä oli vastassa surkeassa olotilassa ollut joukkue. Mutta asiaan.

Näin jälkikäteen mietittynä ainoat jännityksen paikat ottelussa olivat Jukurien ensimmäinen ylivoima ja sitä seuranneet muutamat minuutit ja se, että pitääkö Marek nollat. Varmasti oma osuutensa oli Jukurien poissaoloilla, mutta näitä on joka joukkueella, myös Ilveksellä. Hienosti molemmilla joukkueilla riitti luistelu ja vauhtia piisasi. Saa ottaa talteen Liiga, ei perättäisten päivien pelejä kiitos. Pelien taso nousee pelkästään tuollakin. Joka ainut Ilveksen maali taisi tulla Jukurien virheistä ja nopeista vastahyökkäyksistä, sillä tavalla ollaan kyllä hyvinkin linjassa 2020-luvun Ilves kiekon kanssa. Avauspeli sujui kohtalaisen hyvin tällä kertaa, joskin vieläkin välillä jäädään turhan päiten näpräämään kun paine kasvaa. Tuohon saataneen parannusta MJ-tauon jälkeen, toivottavasti.

Tästä on ihan hyvä jatkaa, nousevalla peli-ilmeellä jos jatketaan niin pisteitä pitäisi ropista. "Hyvä!" kuten eräs maineensa loannut kiekkolegenda sanoisi.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 541
Jep. Mäntykiven nelonen oli puolestaan vähän hukassa. Harvat Jukurit paikat tulivat heidän ollessaan jäällä.
Se ei tällä hetkellä yllätä, että kenttä missä Oden seikkailee ei varsinaisesti toimi. Päkkiläkään ei ollut ihan niin pirteä kuin Konnan kanssa.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 803
Olikos Raimo mukana? Televisio kuviin ei itselle silmiin näkynyt.

Ei mitään Ilvekseltä ja Ipan pelistä pois, mutta kyllä jupurit oli todella huono. Ihan sellainen kuin Mestis-joukkueen kuuluukin olla.

Ei tainnut olla Raimo taaskaan mukana… ei ollut Vaasassakaan.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 582
Olipas hieno esitys!
Tästä hyvät jutut mukaan ja hymy mikä joukkueella oli pelissä niin voittoja napsuu!

Peli-ilme, iloisuus, kommunikointi katkojen aikana ja kentällä sekä joukkuetovereiden tsemppaus. Noihin kiinnitin kanssa huomiota. Ei ollut semmosta tuskasen olosta. Ei voi pelkästään yhdestä Haapalasta johtua. Olisko siä saatu Pendon kaipaama turvallinen ja luottavainen fiilis koppiin ;) Sarjasijotus neljäs ja kaksi voittoa mahku vielä ottaa ennen taukoa!
 

Reima#21

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
567
Heräilisiköhän Suomi ja Sebok kun laitettiin samaan, muistelen sitä viime kevään HPK-matsia jossa taisivat Sebök taisi vetää 2+1 ja Suomi 1+3. Heräilyä toiveissa myös Mäntykivelle ja Odenille kun hyvävireinen Päkkilä samaan ketjuun, toki harmi että tuo Päkkilä-Konna-Räty rikottiin kun ainoa toimiva ketju viimepeleissä, mutta Haapala takaisin niin ei voi valittaa.
Kyllä heräili ku pääsi samaan ketjuun.. Ja Iksa säesti hyvin
 
Ylös