Teemu Rautiainen

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 496
Ehtikö kukaan kuulla mitä Radu jutusteli Funnilla? Vai onko edes vielä ollut haastattelussa?

Oli joskus kuuden ja seiskan välillä haastattelussa.

Eipä mitään ihmeellisyyksiä tuo sisältänyt. Kertoi miten Sveitsissä on mennyt ja kuten edellä ollut puhetta, niin kehui Tamperetta/Pirkkalaa. Tulevasta ei luonnollisesti paljoa sanonut. Kesällä suuntaa Tampereelle ja sen aika näyttää, missä tulevan kauden pelaa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 333
Mielestäni ihan hyvä, että rautsi meni tältä erää kookooseen, vaihtelua, niin pitkän pätkän täällä pelasi.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Rautsi olisi kyllä kelvannut Ilvekseenkin. Viimeiset neljä kautta Liigassa 0,67 ppg keskiarvolla eli 40 pisteen (60 peliä) vauhtia. Kaikkihan on tietysti kiinni roolituksesta. Ykkösen laidassa askel taaksepäin, mutta kakkosen laidassa kova ukko.
 
Viestejä
336
Radu nakutti kuudella Ilves-sesongilla keskimäärin 30 pinnan kausia. Pari viimeistä varakapuna. Velikulta, veijari ja puolikkainen virtuoosi. Luonnetta löytyi ja fanit tykkäsivät.

Ulkomaille lähdön jälkeen oli vain ajankysymys, että milloin palaa takaisin. Suomessa seura tulisi olemaan Ilves, ajattelin.

Mitäs tässä nyt kävi? Oltiinko edes mukana, mutta KooKoo halusi ja/tai tarjosi enemmän?
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 320
Eli voidaan todeta ettei Radu tule ikinä voittamaan mestaruutta? Surullista hänelle, harmi ettei tästä ole vedonlyönti kohdetta sivustoilla.
Keskikastin joukkueen ykkös ja kakkos kenttien laituri, liian epätasaisesti tekee pisteensä, jos kerran tässä ollaan panostamassa kunnolla, niin radulla ei ollut paikkaa joukkueessa, sama syy mesellä.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 292
Kyllä Rautiainen olisi omissa parerissa mahtunut ensi kauden jengiin. On Meskasta selkeästi edellä kokonaisvaltaisessa tekemisessä, vaikka pisteetjakautuvatkin jonkun verran pätkiin.

No, sieltä tulee sitten varmaan kaksi kovaa laituria vielä. Muuten on vaikea ymmärtää sitä, ettei Radua napattu kotiin.
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 576
Olis kelvannut, juuri loppuneelle kaudelle. Ensi kaudelle Radun hommaaminen olisi taaksepäin menoa. Kaikkea hyvää ja paljon pisteitä, Ilvestä vastaan voi tehdä vähän vähemmän.
 
Ylös