Tammelan stadion

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 621
TAMMELAN stadionin länsipuolen maksullinen pysäköintiaika pitenee. Aikaisemmin kello 16 päättynyt maksullinen pysäköinti jatkuu arkisin ja lauantaina kello 20:een.


Edit:
Jalkapallo-otteluiden alkaminen klo 17.00 ei tietenkään ole vaikuttanut asiaan.
 
Viimeksi muokattu:

Viikonloppuisä

Rivipelaaja
Viestejä
36
Stadion on upea. Puitteet ovat Suomen parhaat jalkapallon katsomiseen. Se on itsessään viiden tähden onnistuminen.

Kiitämme
– Katsomot ovat tiiviit ja jyrkät, eikä päätyihin ole turhaan asennettu verkkoja. Kaikkialta on nautinnollista (tai ainakin niin nautinnollista kuin peliesitykset antavat myöten) seurata ottelutapahtumia.

– Akustiikka vaikuttaa hyvältä, ja tässä ympäristössä tunnelma on vähemmälläkin väkimäärällä tiivis. Sekä koti- että vieraskannattajien katsomot vaikuttivat toimivilta. Esimerkiksi banderollit on mahdollista asetella näyttävästi esille.

– Sisäänkäynnit vetivät mukavasti, vaikka jonoa Tammelankadun puolella puolisen tuntia ennen ottelun alkua aivan kylliksi. Ratinassa jatkuvasti takkuillut lippujen tarkastaminen hoitui uusilla vekottimilla rivakasti.

– Itäkatsomon alle ei syntynyt vilkkainta puoliaikavaihetta mittavia jonoja. Katsomon alla oli kivasti tilaa, vaikka betoninharmaa ympäristö kaipaisi kieltämättä hieman piristystä.

Moitimme
– Juoma-/ruokavalikoima oli ankea ja hinnoittelu härskiä. Oluen litrahinta hipoi Nokia-areenan lukemia, ja juomaa piti särpiä surkeasta pahvimukista. Ruokavaihtoehtoja oli heikosti, minkä lisäksi niiden hinta-laatusuhde vaikutti kiekkohallia kehnommalta. Miltei kahdeksan euron piskuinen pizzapala, ihan oikeasti? Toivottavasti valikoimaa voidaan tulevaisuudessa piristää ulkopuolisten toimijoiden tiskeillä.

– Äänentoisto on olematon. Vanhan Tammelan rätisevistä peltipurkeistakin sai paremmin selvää kuulutuksista.

– Myyntipisteiden sijoittelussa on tekemistä. Kannattajapäädyn anniskelukatsomon taakse pitäisi saada kaljakioski. Nyt väki seilasi päädystä sisätilapubin puolelle, mikä pahensi Kultaisen Ilveksen ruuhkaa entisestään.

– Pubin puoliaikatungos oli jopa vaarallinen. Sisätilat ja etenkin niiden oviaukot tukkeutuivat jopa tämänpäiväisessä TPV:n ja Ilves/2:n ottelussa, vaikka väkeä oli paikalla vain murto-osa eilisestä. Tämä on uuden Tammelan isoin ongelma ja mahdollinen turvallisuusriski.
 

Peluuri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
876
Porukkaa oli kyllä pilvin pimein tuolla ravintolakäytävällä mutta palvelu oli kyllä siihen nähden yllättävän nopeeta joten itselle jäi melko positiivinen maku vaikka meinasi tulla kuset housuun.
 

Ipan pakki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
247
Muistattehan laittaa näitä katsojakokemuksia sähköpostilla myös Stadionyhtiölle. Ihan varmasti Hevonkorpi lukee Ilves-foorumia ja FF2:sta, mutta hyvin jäsennelty palaute (kuten tuossa yllä) on aina tärkeää.

 

Pirkkalan Litti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
300
Viikonloppuisän kanssa samaa mieltä. Tulimme seurueen kanssa ensiksi katsomaan omat paikat kannattajakatsomosta ja sen jälkeen lähdimme etsimään juomaa. Kävelimme puoli stadionia ympäri, kunnes tajusimme, ettei ainakaan tuolla puolikkaalla ollut yhtään myyntipistettä! Menimme sitten alempaan kerrokseen, josta löytyi kojuja.

Siihen fanikatsomon lähellä olleeseen LähiTapiolan sponsorikulmaan pitäisi laittaa olutmyynti (B- ja C -katsomoiden kulma). Olisin ainakin itse hakenut pelinkin aikana olutta.

Äänentoisto Futisforumin mukaan oli tulossa toteutukseen siten, että Finneman puuttui peliin ja sanoi, että parempi laittaa hommat kerralla jiiriin. Ilmeisesti tällä hetkellä parempaa laitteistoa asennetaan? Ainakaan avauksessa se ei toiminut vielä.

Myyjät olivat vähän kujalla kaljakojuilla, mutten viitsi valittaa. Sama meininki myös stadikalla ja kaikkialla, missä on vuokratyövoimaa tai talkoolaisia. Kaatelin itse omat olueni pahvimukeihin, kun myyjätyttöset eivät tätä hanskanneet.

Olen itse sitä koulukuntaa, jolle riittää höyrymakkara tarjoiluksi. Toivottavasti kuitenkin myös ruokapuolen tarjonta monipuolistuu.
 

Atte902

Rivipelaaja
Viestejä
87
Laitetaan nyt tänne, kun en muuta paikkaa keksinyt. Eilisessä Ilves 2:n pelissä kuulin huhua, että Lahden seuraava kotipeli olis tammelassa, koska lahden kenttää ei saada kuntoon. Lisäksi oletteko huomanneet, että tiistaina olisi tammelassa GILLA FC - VENUS BUCHAREST. Eli ainakin tammelassa paljon jalkapalloa heti alkuun.

edit. se taitaa olla siis hakan seuraava kotipeli:
1712905510941.png

edit2. lahilaiset ei vaan osaa, se on ilmeisesti kuitenkin lahden "koti"peli: FC LAHDEN KOTIAVAUS UUDELLA TAMMELAN STADIONILLA - FC Lahti ja Ottelu FC Lahti – FC Haka lauantaina 20.4. siirtyy pelattavaksi Tammelan Stadionille - FC Haka
 
Viimeksi muokattu:

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 349
Sivistäkääs tietämätöntä hokifania, joka ensimmäistä kertaa uuteen Tammelaan vaeltaa: onko Ilveksen peleissä C5:n lisäksi muu C-pääty anniskelukatsomoa, vai missä se raja menee?
 

38 Special

Luottopelaaja
Viestejä
1 300
Sivistäkääs tietämätöntä hokifania, joka ensimmäistä kertaa uuteen Tammelaan vaeltaa: onko Ilveksen peleissä C5:n lisäksi muu C-pääty anniskelukatsomoa, vai missä se raja menee?
C4 on myös kaljakatsomo. Kaikki K18-katsomot näet kotisivuilta:

 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 349
C4 on myös kaljakatsomo. Kaikki K18-katsomot näet kotisivuilta:

Kiitän. Siellä nähään!
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 832
Asennus on ymmärtääkseni vielä kesken. Kuulemieni huhujen mukaan ensiksi tuli liian heikot pöntöt ja uusien tehokkaamman äänentoiston asennus on vielä kesken.
 

MP

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
172
B-katsomossa näyttivät kaiuttimet olevan vielä kokonaan poissa käytöstä. Istuin suoraan alapuolella, mutta kaikki äänet kuuluivat kaukaa pääkatsomon puolelta. Maalikuulutukset eivät tainneet kuulua kunnolla sinnekään. Jostain syystä ne oli annettu tehtäväksi ns. kakkoskuuluttajalle vaihtopenkkien välissä.
 

Tim Calahan

Rivipelaaja
Viestejä
98
Äkkiä vaikka pyöreitä pöytiä stadionin käytäville. Loppuu kädet kesken jos tilaat vaikka makkaran sooseineen ja limsan kun mitään et voi laskea muualle kuin maahan.

Pitkillä sivuilla on kyllä korkeat kaiteet ylimpien penkkirivien takana, mutta niihin ei voi mitään laskea kun ne ovat niin kapeat. Niihin olisi hyvä asentaa jonkinlaiset tasot, jotta em. operaatio olisi helpompi suorittaa onnistuneesti loppuun.
 
Ylös