Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 590
Sarkasmitutkani heräsi .
Olin ihan tosissani, se pitkäjänteinen pelitapa ja sen toteuttaminen on isossa osassa. Ilves on kaksi kautta pelannut pleijareissa koittamalla eliminoida kaverin pelitapaa vastaan.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 590
Ongelma on ollut nähtävissä jo pidemmän aikaa. Ainakaan vielä ei ole tapahtunut mitään, mikä lupailisi että Ilveksen kotipelaamiseen olisi tulossa jokin merkittävä muutos. Taas ollaan jäämässä nollille.
Ei tässä pelissä, joka on hyvä ettei pakkaa sekoitella jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen vaan luotellaan vieläkin omaan pelitapaan ja opeteltuun peliin.
 

SaulBrother

Luottopelaaja
Viestejä
1 636
Aloitetaan positiivisella: Kolmas erä oli katsojan näkökulmasta viihdyttävä ja siitä on aikaa, kun on saanut KOTIOTTELUSSA kokea tuollaisen fiiliksen.

Koska olemme pahaolo-ketjussa, niin tässä tulee täyslaidallinen:
Peli kotona on kuraa ja vieraista sentään kairataan joitain pisteitä huonollakin pelillä. Ero näkyy jo siinä, että otetaan nipin napin voitot HPK:sta ja KooKoosta ja samaan aikaan pahimmat "kilpailijat" Pelicans ja Jukurit nöyryyttää kyseisiä joukkueita kunnolla pari päivää myöhemmin. Vaikka tässä on vahvistuksia odoteltu, niin on jopa parempi olla hankkimatta mitään. En näe yhtään syytä, että se muuttaisi mitenkään tätä kurssia. Mielummin panostetaan siihen kuuluisaan "seuraavaan kauteen".
Kuten aikaisemmin kirjoittelin tänne foorumille, niin mitään luottoa ei ole enää tämän kauden Ilveksen menestykseen, mutta olen mielelläni väärässä. Näillä mennään, antaa muiden tankata.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 066
Ilves ja seisoskelukiekko, ei kiitos, ei pysty.

Kamalaa, kaikki ilo veks porukasta. Eiköhän tämä pelitapa olla nyt nähty.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Ilveksen paras aika vasta tulossa ja toivottavasti ainakin miljoonan voitto kaudesta.
Miljoonan voitolla ei ole MITÄÄN merkitystä, ellei onnistuminen näy mitalitaulukossa! Tämä on urheilukilpailua! Ei kauneuskilpailua tai tuloslaskelmakilpailua! Paras aika on ollut tulossa jo riittävän kauan!
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 515
Kun tätäkin tunkiota lukee, niin mielessä käy, että kaikille puusilmäisille ulisijoille olisi ihan oikein, ettei Ilves voittaisi tänäkään vuonna. Suorastaan hävettää, että tuollaisia luusereita on Ilveksen "kannattajina".
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 069
Lähes kahteen viikkoon ei pääse hallille..
 
Ylös