Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Gary Stone

Rivipelaaja
Viestejä
67
Vähän jäi haikeat fiilikset tästä kaudesta, kun finaalipaikka oli ihan odotettavissa. Silti toinen peräkkäinen sijoitus neljän parhaan joukossa ei ole kovin surkea suoritus. Lukko, joka johti runkosarjaa ties kuinka pitkään, suli kuitenkin pahemmin.

Paineita menestykselle oli melkoisesti ja se näkyi monesti Ilveksen peleissä. Hätäisiä ratkaisuja, vastuun siirtelyä ja totaalinen kipsaaminen, kun vastustaja teki maalin ensin.

Aika näyttää, onko Ilves suomen Maple Leafs vai tuleeko se odotettu menestys vielä. Tämä titteli tosin on joissain artikkeleissa annettu HIFK:lle.

Yksi peli on vielä jäljellä, jonka jälkeen nähdään, miten ensi kauden joukkue rakentuu. Toivottavasti ensi kausi on vakaampi. Urheilu on raakaa ja kun ei ratkaisevalla hetkellä onnistu, tulos on huono ja se harmittaa.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 583
Aikoinaan vuosituhannen vaihteessa ja jälkeenkin Hämeenlinnan Pallokerho tunnettiin pronssikerhona koska he pääsivät välieriin mutta ei finaaleihin. Lieneekö nyky-Ilves sitten perinyt tämän statuksen jonkun kerhosta tulleen pelaajan mukana, ken tietää
 

hartsa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
677
Uneton yö takana tai ehkä pari tuntia meni horroksessa. Vittu kun tuntuu, kuin joku puristaisi sydämestä. Kuinka tää voikaan tuntua kuin fyysisenä kipuna. Ja vaimo ihmettelee, että tämähän on vain jääkiekkoa. Maksaisin mitä vain kun voisikin suhtautua asiaan noin, elämä olisi paljon helpompaa. Jaksa edes vastailla tapparalaisten vittuiluviesteihin. Saatana kun ei tule edes töistä mitään kun vituttaa. Olipa asiallinen viesti, mut ei voi mitään. Kohti uusia pettymyksiä.
Ai perkele,mulla täysin samat fiilikset.Nukkunu pari kolme tuntia viime yönä,töistä ei tullut mitään.Vittuiluviestejä mouhofaneilta.Ahdistaa,palan tunne kurkussa.Miten tää voikin ottaa näin koville,ei voi ymmärtää.Ei oikein ole mitään järkevää sanottavaakaan.Kyllä te tiedätte.Hyvää kesää kaikille!PS.Ilvestä ei jätetä,kausikortti ostetaan taas ens kaudelle
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 312
Tuonkaan asian vuoksi ei sympatian ripettäkään Paskaralle. Saatanan oranssit marakatit.

Tuntuu nyt kaukaiselta, mutta vielä sekin päivä koittaa, kun ne konttaavat tai ovat ainakin myös tuloksellisesti Tampereen kakkonen. Silloin ei säälinpisaraa löydy täältä eikä tsemppejä. Pilkkakirves heiluu säälimättä.
Ei kannata lähteä tuohon. Kun keskustelet idiootin kanssa, kannattaa varmistaa, ettei hän tee samoin.

Etenkin nuoremman sukupolven tapparalaisissa on niitä, jotka eivät enää muista aikoja Jussi Makkonen ykkössentterinä tai playouteja Ässiä vastaan. Heille menestyminen on itsestäänselvyys ja ylimielisyys on kasvanut sitä myöten "lällättelykulttuuriksi". Ilveksen pilkkaaminen vahingoniloisena on tärkeämpää kuin oman joukkueen menestymisestä iloitseminen. Se on omassakin kuplassani hyvin selkeä piirre juuri Tapparan faneilla, joilta on tullut Pelicans-sarjassakin säännönmukaisesti jotain Ilveksen tappioita ym. pilkkaavia meemejä. Jätän ne omaan arvoonsa.

Kussakin kannattajaryhmässä on persereikiä - myös meillä. Se on kuitenkin fakta, että huono voittaja on vielä pahempi kuin huono häviäjä. Ei pidä antaa kuitenkaan tämän leimata koko joukkoa.

Täälläkin siis kirjoittaa joukko hyvin asiallisia paikallisvastustajan faneja, joilla munuainen käsittelee tietyn nesteen niinkuin pitäisi, kuten @kirvesrinnassa, @SiniOranssi_Kolmospaita, @Suht hiljainen ja @totaka86. Tämä ei ollut suunnattu teille.
 
Viimeksi muokattu:

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 184
Aikoinaan vuosituhannen vaihteessa ja jälkeenkin Hämeenlinnan Pallokerho tunnettiin pronssikerhona koska he pääsivät välieriin mutta ei finaaleihin. Lieneekö nyky-Ilves sitten perinyt tämän statuksen jonkun kerhosta tulleen pelaajan mukana, ken tietää

Ja 2006:han Kerho sitten otti kultaa. Tappara taas oli 2000 runkosarjan kolmas, mutta suli puolivälierässä, hävisi finaalin 2001 ja 2002 (jolloin voitti runkosarjan) ja projekti kruunautui 2003 mestaruuteen. Sitten uudessa projektissa 2013, 2014, 2015 hopeaa, kunnes 2016 ja 2017 kultaa. Sen jälkeen taas muutama kausi ilman kultaa kärjen tuntumassa, kunnes 2022 ja luultavasti 2023 mestaruus.

Kyllä näitä mestaruuteen kasvutarinoita on useita, mutta ei historia tietysti takaa mitään. Ilveksen projektit liigan kärkikastissa 1988, 1989, 1990 ja 1997, 1998, 1999 jäivät ilman isoa palkintoa. Samoin Lukko oli joskus ysärin puolivälin tienoilla todella kova joukkue joka haastoi tasaisesti Jokereita ja TPS:ää, mutta aina suli välierissä, eikä se koskaan voittanut kultaa. (tämä toissa vuoden voitto tietysti jo ihan eri projekti) Ilveksen kohdalla näissä tietysti erona, että ne olivat lyhyitä projekteja rahalla jota ei oikeasti ollut olemassa. Nyt minulla on usko siihen, että Ilves on "aina" jatkossa tuolla kärkipäässä (yksittäisiä floppikausia voi tietysti tulla, vaikka Tapu on osoittanut sijoittumalla neljän joukkoon jo 11 vuoden ajan ettei satunnaiset floppikaudetkaan ole luonnonlaki) Tapparan tavoin. Nyt Ilveksellä on oikeasti ne rahat. Tämä tarkoittaa sitä, että Ilveksellä on joka kausi realistinen mahdollisuus mestaruuteen, eli kyllähän se jossain vaiheessa myös tulee. Tämän kauden osalta ei enää ole saavutettavissa kuin 2000-luvun kolmas mitali.

Mutta aina tulee ensi kausi ja ihan lähimenneisyydestä poiketen, mitali tai jopa mestaruus ei silloinkaan vaadi ihmettä, vaan siihen on realistiset mahdollisuudet resurssien ja pelaajamateriaalin puolesta.
 
Viimeksi muokattu:

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 117
Ilves saisi kyllä tarjota kannattajille kriisiapua, jossa pääsis purkaa tuntoja ammattilaisille, kun ei täällä kotonakaan kukaan ymmärrä.

Tillu vois olla myös paikalla ja salassapitosopimusta vasten raottaa kassakaapista sopimuksia, jos se toisi edes hiukan valoa ja toivoa tähän synkkyyteen.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 569
Itse asiassa Ilves on voittanut viimeiseen 50 vuoteen YHDEN MESTARUUDEN. 1973-2023 väliin mahtuu vain -85 mestaruus

Tämä on karu fakta ja siksi sitä vittuilua tulee. Taitaa ainoastaan Saipa olla ollu kauemmin poissa finaaleista kuin me. Sekin siksi ettei ole siellä koskaan ollut. Tämän seuran olisi pitänyt mennä konkurssiin ysärin vaikeina vuosina. Oltaisiin saatu uusi parempi umistuspohja ja pompattu ylös kuin raketti, kuten tapahtui 2017 jälkeen. Koko 2000-luku oli tuota ennen via dolo rosaa. Meidän paikka ei ollut Liigassa. 3 karsinnat 4 vuoteen ei unohdu koskaan.

Ainut oikeasti tärkeä asia on urheilullinen menestys (vaikka heikompi aines ilveskannattajista jaksaa koko vitun vuoden ilkkua Tapparalle joistain merkityksettömien pelien yleisömääristä). Sitä on tultava pian. Ollaan saatu jo talous kuntoon ja pelataan uudessa areenassa. Seuraavan 2-3v panostuksen on oltava sellainen, että vähän jää sattuman varaan. Saa semisti Toikkaroida. Jos mestaruus tai edes finaalipaikan saaminen kestää paljon yli 50v, ei millään ole mitään väliä. Seura tietty on ikuinen, mutta olkoon sitten alemmalla sarjatasolla. Pitäis olla joku laki, mikä tiputtaisi Ilveksen Mestikseen jos finaalipaikka ei tule seuraavan 5 vuoden aikana. Rahaa joukkueeseen ja osaamista. Lisää ei ilvestaustaisia toimijoita. Pätevyys ainoaksi kriteeriksi.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 432
Että osaakin olla tyhjä olo. Ilves on selkeästi eniten iloa ja mielenkiintoa arkipäiviin tuottanut asia. Siinä määrin, että olen sen tuhat kertaa kauden aikana miettinyt, että mitenköhän tämän jääkiekon roolia elämässä voisi vähän pienentää, kun ei tässä ole enää mitään järkeä. Nyt lähti sitten se matto alta. On vaikea kiinnostua tai innostua mistään.

Tuleva kausi lähinnä vituttaa ja eihän noissa huhuissakaan pyöri mitään sytyttävää. Kun katsoo oletettuja lähtijöitä ja oletettuja tulijoita, niin pihisevä ilmapallo lähinnä tulee mieleen. Pelottavan suuri vaihtuvuus, ei upgradea missään. Meskanenkin siellä taas. Meskasesta tulee vähän sama hylkimisreaktio kuin Jokipakasta vajaa vuosi sitten, että jotain uutta nyt tänne eikä vanhojen kierrätystä. Siis suorastaan taikauskoinen hylkimisreaktio, että vanha Ilves tuo meille lisää vanhaa Ilvestä ja se ei ole menestysreseptinä oikein tahtonut toimia.

Kyllä tämä tästä taas, mutta koska. Ensin sulkeudutaan neljän seinän sisään ja pidetään puhelin kiinni, ettei Tapparan mestaruuden juhlinta kuulu eikä näy. Tuttua hommaa. Sitten vähitellen alkaa tulla jatkosopimuksia ja uusia sopimuksia. Toimisto painuu juhannuksen viettoon ja onko silloin jotain uskoa herättävää käsissä. Odotellaan harjoitusottelua Tesoman jäähallissa. Juhlitaan puolimerkityksettömiä syksypelejä ja takaraivossa jyskyttää, että nää jätkät sulaa niiiin pahasti keväällä. Runkosarjan kakkonen oli ihan hyvä saavutus ja ehkä ainoakin kauden saavutus. Ei ole niin sanottua, että ison vaihtuvuuden joukkue pääsee lähellekään ensi vuonna. Sitten ei ole sitä runkosarjan iloakaan. Vähän lakannut toimimasta sekin, että muistelee menneitä korpivaellusvuosia. Että ennen tuli paskaa, mutta nyt tulee sentään kusi.

No, ehkä se jossain elokuun tienoilla alkaa taas mieli nousta. Tai jos Ilveksen omistus jalkapallopuolesta varmistuu ja Tammelan operaattorin homma varmistuu ja jalkapallojoukkue pärjääkin vielä kohtuu hyvin, niin se voisi ehkä olla sellanen todella iso piristäjä. Siinä tän kauden pettymykset varmaan kuittaantuisi aikalailla heti. Tulis vähän jotain näkymiä. Uskonkin ehkä tohon komboon enemmän kuin Tillun vahvistuksiin.

Vähän helpotti purkaa vitutusta. Kovasti toivon sitä pronssia vielä. Mitalli on mitalli ja se pitäisi kyllä ottaa.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 944
Tovi kun on asiaa pureskeltuna, niin alkaa itse vasta tajuamaan pettymyksen suuruutta. Oikeastaan tajusin tänään kipuilleeni jo sarjan aikana, kun alkoi valkenemaan miten huonossa vireessä meidän joukkue oli vs. kovavireinen vastustaja. Totta kai uskoin, toivoin ja odotin nousua vielä kutospelin kolmannessa erässäkin, mutta olin kyllä alavireinen.

En odottanut mestaruutta, en edes pitänyt sitä kovin mahdollisena. Mutta se finaalipaikka oli kyllä itselle Pelicans-sarjaan lähdettäessä odotusarvona, olisi menty eteenpäin ja sijoitus paranisi. Sitä mietti vain, että vihdoin me pelataan taas kauden viimesessä pelissä, kävi siinä miten kävi. Vastustaja olisi ollut todella kova, mutta paikallispeleissä kaikki aina mahdollista, todennäköisyyksistä viis.

En itse asiassa voi vieläkään käsittää, että hävittiin Pelicansille. Pää kehittelee tekosyitä jatkuvasti ja häpeän tapahtunutta.. Vaikka ei siinä pitäisi olla mitään hävettävää. Me oltiin huonompia ja thats it. Kauanhan kestää päästä yli siitä, että hävittiin välieräsarja joukkueelle, jota en osannut kuvitella edes playoffeihin joulun tienoilla. Sielä meitä kuritti jämsenit, myllärit, bloodit ja muut supertähdet. Hölöhönön kahvakiekon ihannointikommenteista siinä runkosarjapelin pressissä näen yhä painajaisia.

Me oltiin kyllä tosi huonoja. Laitan pään takas pensaaseen, katotaan kauan ottaa että saan sen pois sieltä. Ehkä sitten, kun kuuluu ensi kauden kokoonpanosta. Jos siitä kuuluvat uutiset ovat riittävän laadukkaita. Oikeestaan toiveet uskottavista huhuista on juur nyt vertaistuen lisäksi ainoa syy rampata foorumillakin.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
Ei ole hyvä päivä tämäkään. Vasta nyt alkaa konkretisoitua se, että kausi on tosiaan loppu. Olin orientoitunut siihen että tänään mennään seiskapeliin. Ei tule seiskapeliä. Ei tule pelejä enää ylipäätään pitkään aikaan. Pronssipeli ei edelleenkään jaksa kiinnostaa tuon taivaallista. Oikeastaan, jos pelattaisiin siinä hyvä peli niin vituttaisi vaan enemmän kun jäisi ilmaan se kysymys että miksi ei pelattu hyvin silloin kun sitä olisi kaikista kipeimmin tarvittu.

Pelicans oli parempi eikä siinä mitään, mutta totuus myös on, että Ilves olisi mennyt jatkoon jos olisi pystynyt pelaamaan sillä tasolla mihin parhaimmillaan pystyi. Eli kyllä tämä homma ihan itse mokattiin ja siksi tuntuu niin paljon pahemmalta kuin vuosi sitten TPS:lle häviäminen. TPS-sarjasta saatiin sentään puserrettua hyvä esitys kahteen viimeiseen peliin kun oltiin selkä seinää vasten. Ja sitäkin ajatteli lähinnä sellaisena välivaiheena joka nyt oli vain pakko käydä läpi että kasvetaan voittajiksi. Ei kasvettu vaan kutistuttiin mitättömyydeksi. Tänä keväänä sarjan viimeisistä peleistä jäi käteen vain puolivillainen lehmänhenkäys eikä Pelicans ollut niissä peleissä edes kovin tiukoilla.

Ihmetyttää tuokin että jotkut oikeuttaa tämän tuloksen sillä, että selittelee "ihan turha sinne finaaleihin olisi ollut mennäkään kun naapuri olisi sieltä vain kairannut tylysti kakkoseen". Ei ihme että epäonnistuminen ja alisuoriutuminen asuu tässä seurassa syvällä, jos kaikki nähdään vain uhan kautta. Eihän Pelicansillakaan pitänyt olla meitä vastaan mitään jakoa, mutta kun vain itseensä ja pelitapaansa luottivat, niin kuinkas kävikään. Vaikka olisi hävittykin, niin olisi sieltä saatu edes sitä arvokasta kokemusta ja nähty ihan läheltä kuinka se huippujoukkue elää ja hengittää ja keskittyy silloin kun tarvitaan.

Kun tiputtiin CHL:sta, selitettiin ettei se ole meidän päätavoite ja oltiin muutenkin vasta haistelemassa sen henkeä. Kun hävittiin runkosarjan voitto, selitettiin että ei se ole edes kovin tärkeä, kun hävittiin finaalipaikka, todettiin että ei sieltä hopeaa parempaa olisi saatu kuitenkaan. Ei tämä voi näin jatkua. Tällä tavalla jatkamalla vain oikeutetaan häviäminen ja alisuoriutuminen, meillä pitää olla asenne että mistään isosta pelistä ei kelpaa kuin voitto. Häviämällä ei lopulta opi kuin häviämään. On meillä vielä vaan matkaa sinne kirkkaimmalle huipulle.

Hopeareunuksena voi sanoa että jos vituttaa, niin se kertoo vain siitä että välitetään tästä seurasta. Mutta saadaanko sitä palkintoa ikinä, eipä oikein usko siihen riitä.
"Ei rakkauden vastakohta ole viha, vaan välinpitämättömyys"
- Matti Pellonpää
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 984
Ei kannata lähteä tuohon. Kun keskustelet idiootin kanssa, kannattaa varmistaa, ettei hän tee samoin.

Etenkin nuoremman sukupolven tapparalaisissa on niitä, jotka eivät enää muista aikoja Jussi Makkonen ykkössentterinä tai playouteja Ässiä vastaan. Heille menestyminen on itsestäänselvyys ja ylimielisyys on kasvanut sitä myöten "lällättelykulttuuriksi". Ilveksen pilkkaaminen vahingoniloisena on tärkeämpää kuin oman joukkueen menestymisestä iloitseminen. Se on omassakin kuplassani hyvin selkeä piirre juuri Tapparan faneilla, joilta on tullut Pelicans-sarjassakin säännönmukaisesti jotain Ilveksen tappioita ym. pilkkaavia meemejä. Jätän ne omaan arvoonsa.

Kussakin kannattajaryhmässä on persereikiä - myös meillä. Se on kuitenkin fakta, että huono voittaja on vielä pahempi kuin huono häviäjä. Ei pidä antaa kuitenkaan tämän leimata koko joukkoa.

Täälläkin siis kirjoittaa joukko hyvin asiallisia paikallisvastustajan faneja, joilla munuainen käsittelee tietyn nesteen niinkuin pitäisi, kuten @kirvesrinnassa, @SiniOranssi_Kolmospaita, @Suht hiljainen ja @totaka86. Tämä ei ollut suunnattu teille.
Nämä täällä kirjoittelevat tapparalaiset ovat foorumille suunnaton rikkaus. Saadaan ihan uutta näkökulmaa ja juttua.
 
Viestejä
1 836
Ihmetyttää tuokin että jotkut oikeuttaa tämän tuloksen sillä, että selittelee "ihan turha sinne finaaleihin olisi ollut mennäkään kun naapuri olisi sieltä vain kairannut tylysti kakkoseen". Ei ihme että epäonnistuminen ja alisuoriutuminen asuu tässä seurassa syvällä, jos kaikki nähdään vain uhan kautta. Eihän Pelicansillakaan pitänyt olla meitä vastaan mitään jakoa, mutta kun vain itseensä ja pelitapaansa luottivat, niin kuinkas kävikään. Vaikka olisi hävittykin, niin olisi sieltä saatu edes sitä arvokasta kokemusta ja nähty ihan läheltä kuinka se huippujoukkue elää ja hengittää ja keskittyy silloin kun tarvitaan.
Jep. Sitä paitsi kevät 2017 osoitti viimeistään sen, että vasaraa vastaan kaikki on mahdollista. Selkeänä altavastaajana paikallisfinaaliin olisi ollut suuri uhka ja vielä suurempi mahdollisuus.
Joskus sitten.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 984
Jep. Sitä paitsi kevät 2017 osoitti viimeistään sen, että vasaraa vastaan kaikki on mahdollista. Selkeänä altavastaajana paikallisfinaaliin olisi ollut suuri uhka ja vielä suurempi mahdollisuus.
Joskus sitten.
Näin se on.. mutta on vaan jotenkin naivia sanoa tuo ääneen. Että kyllä me olisi Tappara tosissaan haastettu, jos...
Hoidetaan ensikaudella homma niin, että kaikki jossittelu on aiheetonta.
 

Jokakutihutikuti

Rivipelaaja
Viestejä
23
Tossa kun katto tota ratkasevaa Pelsut peliä nii näytti toi peli vähän haluttomaltan ja jäi sellanen tosi haikee fiilis. P:S ens kaudel mennään kultaan asti
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
870
Näinä päivinä Ilveksen miehenä olo tuntuu kivireeltä selässä. Eilen illalla laatuaika puolison kanssa ja sauna auttoi vähän, mutta siitä saatu hyvä olo ei ole kantanut enää tänään. Vierailu Ilves kaupalla oli kuin kylmä metalli olisi kulkenut kehon läpi päästä varpaisiin.

Miksi meidän Ilves ei pärjää?! Se tuntuu niin väärältä. Pidin Pelicansia parhaimpana vaihtoehtona välieriin, ja odotin Ässistä napsun kovempaa vastusta, mutta uskoin epäonnemme vihdoin kääntyvän. Täälä ymmärretään ja ei ymmärretä. Moni sanoo, että "Mieti missä ollaan oltu ja mistä tähän tultu. 10 vuotta sitten karsintapelit ja konkurssi lähellä". Ehkä mulla on vikaa päässä, kun ei lohduta tippaakaan. En osaa tyytyä tähän.

Ei tässä auta, kun kesäksi hommata muuta elämää ja jossitella saa taas pitkään. Vuosia tätä foorumia lukenut, mutta loppuvuodesta vasta loin profiilin ja uskomaton on ollut apu ja vertaistuki mitä täältä saanut. Kiitos.
 

Jokakutihutikuti

Rivipelaaja
Viestejä
23
Näinä päivinä Ilveksen miehenä olo tuntuu kivireeltä selässä. Eilen illalla laatuaika puolison kanssa ja sauna auttoi vähän, mutta siitä saatu hyvä olo ei ole kantanut enää tänään. Vierailu Ilves kaupalla oli kuin kylmä metalli olisi kulkenut kehon läpi päästä varpaisiin.

Miksi meidän Ilves ei pärjää?! Se tuntuu niin väärältä. Pidin Pelicansia parhaimpana vaihtoehtona välieriin, ja odotin Ässistä napsun kovempaa vastusta, mutta uskoin epäonnemme vihdoin kääntyvän. Täälä ymmärretään ja ei ymmärretä. Moni sanoo, että "Mieti missä ollaan oltu ja mistä tähän tultu. 10 vuotta sitten karsintapelit ja konkurssi lähellä". Ehkä mulla on vikaa päässä, kun ei lohduta tippaakaan. En osaa tyytyä tähän.

Ei tässä auta, kun kesäksi hommata muuta elämää ja jossitella saa taas pitkään. Vuosia tätä foorumia lukenut, mutta loppuvuodesta vasta loin profiilin ja uskomaton on ollut apu ja vertaistuki mitä täältä saanut. Kiitos.
kyllä täs voi samaistua ja kun aattelin että pelsuista tulis läpihuutojuttu
 

TepeksenParoni

Tulokas
Viestejä
2
Tulihan se vittuilu tänäänkin Tapparan miesten röhötellessä taustalla. Ala sinäkin kannattaa Tapparaa, niin saat sinäkin joskus juhlia. Vittu saatana!!!

Tuonkaan asian vuoksi ei sympatian ripettäkään Paskaralle. Saatanan oranssit marakatit.

Tuntuu nyt kaukaiselta, mutta vielä sekin päivä koittaa, kun ne konttaavat tai ovat ainakin myös tuloksellisesti Tampereen kakkonen. Silloin ei säälinpisaraa löydy täältä eikä tsemppejä. Pilkkakirves heiluu säälimättä.

Se on siis ihan ok vittuilla läpi syksyn ja kevään Tapparalle yleisökeskiarvoista, somen hoitamisesta ja milloin mistäkin, mutta auta armias kun sieltä heitetäänkin kuitti takaisin niin kyllä juostaan töpöhäntä täristen forumille valittamaan julmaa maailmaa. En ihmettele yhtään, että teistä ollaan alettu pitää muiden seurojen fanien sisällä entistä vähemmän kun tuo ylimielisyys ja uhriutuminen vain pahenee vuosi vuodelta, vaikka vielä mitään ei olla voitettu.

Mutta hyvät kevään jatkot sinne ja ensi kaudella koittakaa vaikka vähän nöyremmin ottaa sitä hattua käteen ja olla aina vertaamatta itseänne siihen Tapparaan. Te tälläisillä kommenteilla teette vain Tapparasta isomman mörön teidän pääkoppiinne ja viha sen kuin kasvaa, vaikka syytä ei ehkä edes olisi.

Ylläpidon ei tarvitse viestejä poistella, koska hyvällä asialla tässä ollaan kuitenkin. Ilvestä seurana arvostan, mutta fanien ylimielisyys ja uhriutuminen on alkanut rassaamaan tässä parin vuoden sisällä

- TPS fani jo vuodesta -85
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 955
Se on siis ihan ok vittuilla läpi syksyn ja kevään Tapparalle yleisökeskiarvoista, somen hoitamisesta ja milloin mistäkin, mutta auta armias kun sieltä heitetäänkin kuitti takaisin niin kyllä juostaan töpöhäntä täristen forumille valittamaan julmaa maailmaa. En ihmettele yhtään, että teistä ollaan alettu pitää muiden seurojen fanien sisällä entistä vähemmän kun tuo ylimielisyys ja uhriutuminen vain pahenee vuosi vuodelta, vaikka vielä mitään ei olla voitettu.

Mutta hyvät kevään jatkot sinne ja ensi kaudella koittakaa vaikka vähän nöyremmin ottaa sitä hattua käteen ja olla aina vertaamatta itseänne siihen Tapparaan. Te tälläisillä kommenteilla teette vain Tapparasta isomman mörön teidän pääkoppiinne ja viha sen kuin kasvaa, vaikka syytä ei ehkä edes olisi.

Ylläpidon ei tarvitse viestejä poistella, koska hyvällä asialla tässä ollaan kuitenkin. Ilvestä seurana arvostan, mutta fanien ylimielisyys ja uhriutuminen on alkanut rassaamaan tässä parin vuoden sisällä

- TPS fani jo vuodesta -85
TPS kannattajana olisin hiljaa, johan jatkoajassa puolella tepsi fanit on rasittavaa sakkia
 
Ylös