SM-Liigan yleisömäärät - nyt ja jatkossa

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 010
Tätäkin argumenttia käytetty varmaan siitä lähtien, kun olivat toista kertaa peräkkäin.
Tämä on ymmärrettävää, mutta mitä sitten ?
Selitys se on tämäkin selitys, eikä minua haittaa vaikka Tapparan peleissä kävisi alle tuhat katselijaa. Asenne on siis sama, mitä Tapparan kannattajilla.. ei kiinnosta.
Onnea Tapparalle jatkoon !
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 347
Ja 2019 Tappara hävisi välierät. 4 vuoteen ei Tappara ole edes pelannut finaaleissa, joten ajatus "finaaleihin sitten paikanpäälle" on kyllä siinä mielessä aika huono.

Bonuspisteet kuitenkin siitä, kuinka vaivattomasti syksyllä huonot yleisömäärät korjaavat "kevään tosipelit" muuttuivat ensin pleijareista semeiksi ja nyt vielä finaaleiksi. Varmaan jos Ilves ei ole finaaleissa hallia täyttämässä niin aletaan kohta puhumaan että ei nää ykköspelit niin kiinnosta... eihän Tappara saanut joka vuosi jokaiseen finaalipeliin edes täyttä Hakametsää suurimpina menestysvuosina.
Tää on kyllä röyhkeätä kuinka sä tulet tänne ja pilaat hyvät selitykset FAKTOILLA.
Ala arvoista toimintaa. Ei se Ilveskään niin hyvin myy! Siellä on 2 paikkaa vapaana tämän päivän peliin!
 

KissaKala_

Luottopelaaja
Viestejä
3 857
Ilves kuitenkin ilmoitti jo päivällä että 12k myyty?
Taitaa jäädä ikuiseksi mysteeriksi, miten nää Nokian yleisömäärä lasketaan ja mikä niihin vaikuttaa.

Irtoliput oli kuitenkin kaikki myyty istumaan/seisomaan ja se on ainakin ainoa juttu, mikä itseäni kiinnostaa yleisömäärän suhteen.

Vielä pointtina tuo Kärppä sarjan game 5, mihin ei edes oltu kaikkia paikkoja vieraspäätyyn yläkatsomoon myyty ja yleisömäärä oli 11744. On nää kyllä yks arvotus aina.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 023
Tulot Liigalle, ilmoitetaanko taktisesti vain paikallaolijat?
Mielenkiintoista olisi tietää myös Nokia Areenan ottelun järjestelykulut, jotka vähennetään päältä pois ennen tilitystä.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 478
Kuvista näkyi että TPS fanien vieressä oli tyhjää.Ilmeisesti tarkoituksella jätetty turvallisuus syistä.Lisäksi aitiossa ja Stefansil ollu tilaa.Tarkkaa tietoa itselläni ei ole miten nämä lasketaan mutta eiköhän ne syyt tuossa olleet.Kärppä sarjas ilmoitettiin jo maximiksi 12700.Tässä sarjassa on turvallisuus syiden takia tuokin luku pienentyä.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 592
Eikös tuollaiset aitiot ja ruokahommat ole yleensä firmojen juttuja enemmänkin, niin kaippa siinä on osasyynsä etteivät viikonloppuisin täyty ihan samalla volyymilla.
 

jorkkila

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
707
Toki riippuu myös siitä, että lasketaanko myyty aitio aina maksimikapasiteetin mukaan vai paikalle saapuneiden mukaan. Silloin myydyn aition katsojat voivat olla väliltä 1-18, joten myyty aitio ei automaattisesti tarkoita samaa lukua joka kerta.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Tuntuu kyllä että Turussa, Kouvolassa ja meillä yleisömäärää kerrotaan selvästi ali niin ei tarvi antaa liigan kassaan rahaa. Turussa oli aivan varmasti lähemmäs 10k kun katsoo kuinka paljon tyhjiä paikkoja siellä on
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 900
Tuntuu kyllä että Turussa, Kouvolassa ja meillä yleisömäärää kerrotaan selvästi ali niin ei tarvi antaa liigan kassaan rahaa. Turussa oli aivan varmasti lähemmäs 10k kun katsoo kuinka paljon tyhjiä paikkoja siellä on
Näin voisin melkein väittää, koska sanoin heti kun yleisöä kuvattiin, että 10000 on Turussa. Siellähän oli muistaakseni Game 7 puolivälierässä 7800 ja paljon vähemmän, mitä eilen nähtiin.
 
Ylös