Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

BEAT!!

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
339
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

M_M sanoi:
mr_ripa sanoi:
Huipennuksen,
http://www.iltalehti.fi/smliiga/2013110117675564_sm.shtml

Tuossakin Iltalehden artikkelissa näyttäisi olevan virhe koskien Sjöblomin toimia tuotemerkin suhteen:
Sjöblom olisi halunnut, että Ilveksen tuotemerkki siirtyy joko hänen tai uuden yrityksen nimiin Ilves ry:ltä.

YLE:n haastattelussa Sjöblom kertoo itse tarkemmin toiveistaan tuotemerkin suhteen:
http://yle.fi/urheilu/sjoblomilla_hyvaksikaytetty_olo__oliko_ilvesta_tarkoitus_missaan_vaiheessa_myyda/6914196
- Tilanne on ollut se, että olen toivonut sen, että ry:n kanssa voisimme parantaa tätä tavaramerkin käyttöä ja voisimme sen mahdollisesti siirtää uuden yrityksen alle, mikä omistettaisiin samalla pohjalla edelleen eli ry olisi siinä isoin omistaja.

Sjöblomin itsensä mukaan ry olisi joka tapauksessa pysynyt tuotemerkin suurimpana omistajana, joten hän ei ole halunnut siirtää tuotemerkkiä omiin nimiinsä. Kaiken lisäksi Sjöblom on esittänyt vain toiveensa tavaramerkin käytön parantamisesta ja mahdollisesta siirrosta uuden yrityksen alle.
Sjöblom puhui aiemmin julkisuudessa tavaramerkistä aivan kuin se olisi kuulunut kauppaan. Sittemmin hän halusi sen siirrettävän joko Hockey Oy:lle tai uudelle osakeyhtiölle. Ja myöhemmin hän puhuukin että olisi siirretty vain osittain ja puheet olleen vain ajatuksia sekä ehdotuksia. Sitä en tiedä onko hän neuvotteluissa aluksi kenties luullut ja sittemmin halunnut/vaatinut, vai pelkästään vain ehdotellut. Mutta julkisuudessa miehen kanta ja puheet ovat selvästi muuttuneet.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 819
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

El Bastardo sanoi:
Veikkaisin Bluesia ja Kerhoa, mutta kenelle ei kelpaisi apu?

Sjöblom tekee mediassa hyvää työtä sen eteen, että jonain päivänä Ilves Hockey Oy:n tonttulauma saataisiin vastuuseen tai ainakin savustettua Ilveksestä ulos.

Se on sitten kokonaan eri juttu, olisiko hän ollut se paras omistaja Ilves Hockey Oy:lle (todennäköisesti ainakin huomattavasti parempi kuin nykyinen). Aiemmin hän on esiintynyt todella Ilves-henkisenä, mutta mikäli hän nyt alkaakin tavoitella jonkun toisen seuran omistajuutta, nousee ainakin meikäläiselle mieleen kysymys todellisista motiiveista urheiluseuran hankkimiseksi. Tämä on kuitenkin sitten oma asiansa, johon voidaan palata, mikäli aihetta joskus ilmenee.

Tällä hetkellä pääasia kuitenkin on se, että hän saa Ilves-suhareiden palleja heiluteltua urakalla.
 

N-CoRe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
365
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Se, että tulisimme nyt mediassa ja hallilla ja jokapuolella tätä markon ehdotusta avoimesta keskustelusta, koska tämä ei saa vaan kadota. Joka puolella painostusta nyt siihen, että paneeli JOUDUTAAN järjestämään.
 

sämpylä

Luottopelaaja
Viestejä
5 157
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Eipä ole ihme että MS:tä ja hänen palveluistaa on kiinnostunut jo kaksi Liiga ja yksi Mestis seura. Olisiko TPS ja Sport ainakin.
http://yle.fi/urheilu/ilves-ostajalla_riittaa_kysyntaa__kaksi_liigaseuraa_ottanut_yhteytta/6914204
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
991
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

BEAT!! sanoi:
Sitä en tiedä onko hän neuvotteluissa aluksi kenties luullut ja sittemmin halunnut/vaatinut, vai pelkästään vain ehdotellut. Mutta julkisuudessa miehen kanta ja puheet ovat selvästi muuttuneet.

Ymmärtäisin, että asian luonne on avautunut hänelle vasta neuvottelujen myötä ja kuten jokainen järkevä neuvottelija, on niiden edetessä joutunut/halunnut etsiä osapuolille paremmin sopivaa ratkaisua. Kompromisseissa aina annetaan periksi ja tullaan vastaan. Pitämällä tiukasti kiinni pelkästään omista lähtökohdista saadaan aikaan pattitilanne, vuosikymmenten kyräilyä ja tarvittaessa vaikka katkera viimeiseen mieheen-sota.
 

Slangenburger

Rivipelaaja
Viestejä
55
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

N-CoRe sanoi:
Se, että tulisimme nyt mediassa ja hallilla ja jokapuolella tätä markon ehdotusta avoimesta keskustelusta, koska tämä ei saa vaan kadota. Joka puolella painostusta nyt siihen, että paneeli JOUDUTAAN järjestämään.

Jaa että Jösse ja Kainu saataisiin johonkin paneeliin vapaaehtoisesti? Ei tule tapahtumaan. Nämä veljet eivät moiseen osallistu vaikka aseella uhattaisiin.

Kainu on tehnyt kantansa kohtalaisen selväksi. Hän toivoo, etteivät ulkopuoliset enää pöyhisi hullunkurisen Ilves-perheen sisäisiä asioita.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 624
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Eiköhän puuhapetet ota käyttöön ihan uuden(?) strategian: Vaietaan kohu kuoliaaksi.
 

Hermis

Guest
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Tero sanoi:
Eiköhän puuhapetet ota käyttöön ihan uuden(?) strategian: Vaietaan kohu kuoliaaksi.

Se ei aa tapahtua. Asiat pitää kaivaa esiin ja totuus saada tuotua julki.

Nyt kun kokoajan nämä bisneskuviot alkaa nousemaan pintaan niin niitä pitää kaivaa niin kauan, että tuo finni Ilveksen ahterissa puhkeaa.
 

JK

Guest
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Nimimerkki Hermes on kyllä ihan oikeassa. Asiat pitää olla selviä, tämä jo seuraavaakin ostajaehdokasta tai osakeannin merkitsijöitä varten. Itse asiassa on hyvä, että näitä asioita pohditaan yleisellä tasolla myös täällä keskustelupalstalla. Ei aina ihan välttämättä 100% faktoilla(paitsi Brooks ;) ), mutta hyvähän asioita on pohtia monelta kantilta. Suuria tunteita tämä ainakin herättää ja suurella omistautumisella Ilvestä myös pitäisi johtaa.
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 987
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Brooks sanoi:
....Sjöblom-uskovaisille voisi ehkä sanoa lohdutukseksi sen, että ei se Meskas-uskovaisuuskaan aikoinaan kovin kauaa kestänyt. Aikansa kutakin.

Hyvä kun otit muuten puheeksi. Meskasenhan kaikki muistaa mies tuli rytinällä ja ilmoitti pelastavansa Ilveksen vaikka omilla rahoillaan. Kunnes salaperäisesti erosi vähin äänin. Taisi miehelle selvitä Ilvesloisien kuviot ja tajusi Ilvestä rahoittaessaan hän samalla joutuisi rahoittamaan useampaa muutakin yritystä siinä siivellä. Fiksuna miehenä ei voinut asioista huudella ja lähti häntä koipien välissä, fanien ja muiden paskat niskassa, takavasemmalle. Saattaapi olla että tuossa oli yksi niistä aidoista Ilves-henkisistä. Spekulaatiota mutta nykyisten tietojen valossa mahdollista.

Muinaisen "pelastushallituksen" ( ketä siinä nyt olikaan: Meskanen, Epe Helenius, ipan lääkäri..muita en nyt muista tähänhätään) suuntaan jääskeläinenhän heittää mukavan laakapallon kertomalla että "edellisen hallituksen erotessa talouden tilanne oli huomattavasti pahempi" eli koijattiinko siinä hallituksessa oikein hualella vai oltiinko pursi puristettu tyhjiin ja tuotiin uutta verta maksumiehiksi ja syypäiksi?

Ehkä VM:kin kannattaisi rahdata ison veden takaa joku oma tilintarkastajansa tällä puolen merta joka kävisi hieman läpi noita tilikirjoja. Ilman että kukaan rakkaassa organisaatiossa "auttelisi" häntä siinä.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 369
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

M_M sanoi:
Osoitat vain ja ainoastaan oman kyvyttömyytesi järkevään keskusteluun, kun päädyt toistuvasti arvostelemaan keskustelukumppaineitasi sen sijaan, että keskittyisit itse asiaan.

Päinvastoin, olet itse jo vuosia, ei vain tässä tänä syksynä Sjöblumin suhteen, koittanut kääntää keskusteluja pääpointeista lillukanvarsiin tai merkityksettömiin yksityiskohtiin, antaen näin aina ymmärtää, että oikeastaan päätökset ovat olleet ihan perusteltuja ja päteviä

Viestiesi loputon depunkkaamisen lopetin viimekaudella, koska se on niin turhaa. Jätät uudelleen ja uudelleen samat sinulle korjatut faktat pois omista kannanotoistasi ja mielipiteistäsi (niistä huomautettaessa pyydät niistä listauksia jotta pääset niistäkin lillukoita poimimaan, sori, en poimi kanssasi). Ao. toiminta ei (enää) herätä minkäänlaista halua keskusteluyhteyteen.

Sen sijaan se herättää halua koittaa nostaa vastakeskustelijan tietämyksen tasoa tämän puhuessa asiosta, joihin ei ole selväsit mitenkään tutustunut, kuten nyt vaikka tässä työilmapiiriasiassa tai osakeyhtiölain tuntemuksessa (esim Asunto-osakeyhtioitä koskee ERI laki 22.12.2009/1599 kuin Osakyhtiöitä 21.7.2006/624, joten tarkoitushakuista hämmentämistä tai tietämättömyyttä. kumpi vaan, oikaisut ei tunnu purevan, joten miksi niitä tehdä?).

Mutta koita siinä sitten toista valistaa, kun seuraavalla sivulla samat paikkaansa pitämättömiksi todetut perusteet taas tulevat faktoina esiin.

Jep, kyllä, juuri teikäläisen kohdalla olen luopunut loputtomasta asioiden sivuraiteelle vievien lillukanvarsien poimimisesta tai korjailla unohdukset tapahtumain kulusta.

Muuten en ole välittänyt paljoa lueskella kriittiseksi naamioita Takojankadun toiminnan puolustelujasi. Enkä jaksa jatkossakaan.

live with that
 

kukkokainalossa

Rivipelaaja
Viestejä
40
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

AinaIlves sanoi:
N-CoRe sanoi:
Sanokaa mun sanoneen se on selvää jo, että JJ:n tms rahansiirrot jne olivat vaarassa paljastua ja tästä syystä marko potkittiin.

Kyllä tilintarkastaja olisi tällaiset asiat jo huomannut. En tue enkä tunne Jääskeläistä niin kuin en muitakaan johtoryhmän jäseniä. Tällaiset heitot on vaan kaukaa haettuja ja ilman totuuspohjaa.

Ei tilintarkastaja kauhean herkästi voi esimerkiksi puuttua siihen kun Ilveksen sponsoriyhteistyö on ulkoistettu Jääskeläisen firmalle. Yritykset ovat tehneet sopimuksen ja sen sisältöön ei juuri ole tilintarkastajalla sanomista, ei vaikka soppari olisi Ilvekselle ylihintainen kunhan muuten on lain mukainen. Jääskeläinen ja Co tuhoaa tämän seuran, ainoa tie on nyt kohti konkurssia. Urheilullinen menestys ei tule pitkässä juoksussa todennäköisesti kestämään (Tuokkola + pelaajat jotka vain saavat muualta paremmat sopparit tajuavat kyllä ettei Ipaan kannata pitkällä tähtäimellä jäädä) ja sitten ollaan kusessa.

Surullista että tämä nykyisen puuhastelukerhon "ei yhtä omistajaa Ilvekseen" höpinä on mennyt täydestä. Niin kauan kuin nykyinen yhden miehen omistus jatkaa, on tämä JJ & Co hallussa ja leveämmän omistajapohjan ehdokkaita ei yksinkertaisesti ole. On vain näitä yksittäisiä liikemiehiä mutta niitä JJ & Co ei hyväksy koska heidän etunsa vietäisiin välittömästi. Jos jostain taikaiskusta sitten edes löytyisi laaja koalitio niin mitä hajautuneempi se on, sitä parempi sekin JJ & Co:lle koska saattavat siinäkin tilanteessa (hajanaisen omistuksen vallitessa) onnistu aroikkumaan vallankahvassa ties kuinka pitkään. Kaikki mahdoliset skenaariot siis win-win JJ ja Kainu osastolle niin kauan kunhan seuraan ei tule taloudesta ymmärtävää yksittäistä omistajaa joka heittää nämä puuhastelijat samantien laidan yli.
 

M_M

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
663
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Tarinankertoja sanoi:
M_M sanoi:
Osoitat vain ja ainoastaan oman kyvyttömyytesi järkevään keskusteluun, kun päädyt toistuvasti arvostelemaan keskustelukumppaineitasi sen sijaan, että keskittyisit itse asiaan.

Päinvastoin, olet itse jo vuosia, ei vain tässä tänä syksynä Sjöblumin suhteen, koittanut kääntää keskusteluja pääpointeista lillukanvarsiin tai merkityksettömiin yksityiskohtiin, antaen näin aina ymmärtää, että oikeastaan päätökset ovat olleet ihan perusteltuja ja päteviä

Olen kirjoittanut tälle keskustelupalstalle vain hiukan reilun vuoden, joten väitteesi ei pidä paikkaansa. Muille urheiluaiheisille keskustelupalstoille en ole koskaan kirjoitellut.

Myös yksityiskohdista on hyvä käydä joskus keskustelua. Yksityiskohtien merkityksellisyydestä jokainen voi toki tarvittaessa esittää oman mielipiteensä.
En tiedä mihin päätöksiin kommentillasi viittaat. Olen esimerkiksi viimeaikoina kritisoinut voimakkaasti useita Ilves-Hockey Oy:n hallituksen toimia ja päätöksiä.

On ikävää, ettet kykene edelleenkään asialliseen keskusteluun itse aiheesta, vaan yrität jostain syystä epätoivoisesti arvostella keskustelukumppaneitasi. Lisäksi et näköjään edes muista kuka on kommentoinut mitäkin ja milloin, minkä vuoksi kommenttisi eivät aina edes osu kohteeseensa... :)

Tarinankertoja sanoi:
Viestiesi loputon depunkkaamisen lopetin viimekaudella, koska se on niin turhaa. Jätät uudelleen ja uudelleen samat sinulle korjatut faktat pois omista kannanotoistasi ja mielipiteistäsi (niistä huomautettaessa pyydät niistä listauksia jotta pääset niistäkin lillukoita poimimaan, sori, en poimi kanssasi). Ao. toiminta ei (enää) herätä minkäänlaista halua keskusteluyhteyteen.

On luonnollista, että jos virheellisesti väität kanssakeskustelijasi esittäneen jonkun mielipiteen, pyytää hän sinulta edes jotain todisteita väitteesi tueksi. Pikku ohje sinulle: Keskustelupalstalla on suotavaa ja jopa äärimmäisen helppoa lainata sitä toisen keskustelijan kommenttia, johon haluaa ottaa kantaa. Tällöin ei päädytä nykyisenkaltaiseen tilanteeseen, jossa keksit pahimmassa tapauksessa omasta päästäsi mitä joku muu on mielestäsi kommentoinut.

Sinulla on ikävä tapa kuvitella, että esittämäsi mielipiteet ovat faktoja, vaikka kyse on hyvin usein vain ja ainoastaan mielipiteistä. Koska kuvittelet kertovasi faktoja, et luonnollisestikkaan vaivaudu edes perustelemaan "faktojasi" eli mielipiteitäsi. Oletat myös ilmeisesti, että muiden olisi pidettävä esittämiäsi "faktoja" (= mielipiteitä) faktoina.

Tarinankertoja sanoi:
Sen sijaan se herättää halua koittaa nostaa vastakeskustelijan tietämyksen tasoa tämän puhuessa asiosta, joihin ei ole selväsit mitenkään tutustunut, kuten nyt vaikka tässä työilmapiiriasiassa tai osakeyhtiölain tuntemuksessa (esim Asunto-osakeyhtioitä koskee ERI laki 22.12.2009/1599 kuin Osakyhtiöitä 21.7.2006/624, joten tarkoitushakuista hämmentämistä tai tietämättömyyttä. kumpi vaan, oikaisut ei tunnu purevan, joten miksi niitä tehdä?).

Osoitat oman ylimielisyytesi, kun yrität pönkittää omia näkemyksiäsi sillä, että väität, ettei joku olisi tutustunut aiheeseen. Paljon fiksumman kuvan annat itsestäsi osoittamalla oman tietämyksesi asiantuntevien ja perusteltujen kommenttien muodossa.

Sinun tietämyksesi taso työilmapiirin suhteen oli kommenttiesi perusteella varsin pintapuolisella tasolla. Syventävät kommentit asian tiimoilta olisivat ehkä voineet antaa lisävalaistusta siitä, että onko sinulla oikeasti syvällisempääkin tietoa asian tiimoilta. En siis väitä, ettetkö jotain asiasta tietäisi.

Et ilmeisesti erota keskustelijoita toisistaan, koska nimenomaan nimimerkki Brooks nosti keskusteluun mukaan esimerkinomaisesti asunto-osakkeet. Harmi, että et tajunnut Brooksin kommentin pointtia.
Sikäli Brooksin esimerkki oli hyvä, että yhdenvertaisuuspykälät ovat sekä Osakeyhtiölaissa että Asunto-osakeyhtiölaissa varsin samansisältöiset:
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2006/20060624#L1P7
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2009/20091599#L1P10

Toki itse lakien muussa sisällössä on luonnollisestikin merkittäviä eroja.

Tarinankertoja sanoi:
Mutta koita siinä sitten toista valistaa, kun seuraavalla sivulla samat paikkaansa pitämättömiksi todetut perusteet taas tulevat faktoina esiin.

Ongelmasi on se, että hyvin harvoin osaat perustella väitteitäsi.
Toisekseen, kuten jo aiemmin totesin, sekoitat omat mielipiteesi ja faktat keskenään.

Tarinankertoja sanoi:
Muuten en ole välittänyt paljoa lueskella kriittiseksi naamioita Takojankadun toiminnan puolustelujasi. Enkä jaksa jatkossakaan.

live with that

Sen kyllä huomaa, ettet jaksa muiden kommentteja juuri lukea.

Ilmeisesti sinua harmittaa jostain syystä se, että joku ei täysin yksipuolisesti esitä kritiikkiä tiettyjä tahoja kohtaan...

Tänäänkin Sjöblomin esisopimuksen purkamisesta on käyty varsin mielenkiintoista keskustelua mm. YLE:n julkaisemien uutisten pohjalta:
http://yle.fi/urheilu/sjoblomilla_hyvaksikaytetty_olo__oliko_ilvesta_tarkoitus_missaan_vaiheessa_myyda/6914196
http://yle.fi/urheilu/sjoblom_manngardin_luovuttava_omistuksesta_tai_ilveksesta_sammutetaan_valot/6914207
http://yle.fi/urheilu/ilves-ostajalla_riittaa_kysyntaa__kaksi_liigaseuraa_ottanut_yhteytta/6914204

Myös Miika Arposen tänään julkaistu kirjoitus oli varsin mielenkiintoinen:
http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/ilves-yrittik%C3%B6-sj%C3%B6blom-kammeta-kauppahintaa-alasp%C3%A4in/152198

Suosittelen, että lueskelet niitä monia mielenkiintoisia kommentteja, joita muut nimimerkit ovat aiheen tiimoilta päivän aikana kirjoittaneet, niin pääset taas mukaan otsikon aiheesta käytävään keskusteluun.

Olisikin suotavaa, että edes yrittäisit jatkossa pyrkiä keskustelemaan aiheesta ilman, että siirrät keskustelun sivuraiteille ja palstalle kirjoittaviin nimimerkkeihin.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Aho26 sanoi:
Ymmärrän kyllä jos esim. Sonera ulkoistaa liittymien myynnin, mutta kenenköhän kuningasidea oli ulkoistaa Ilveksen myynti Sponvisionille www.sponsvision.fi (Honkalehto, Järvensalo, Jääskeläinen)? Ei heti tule mieleen että missään olisi onnistunut sponsoreiden hankinnan ulkoistaminen ja totta kai tuossa tilanteessa hyötyä yritetään maksimoida - mutta ei Ilvekselle :(

Yksi Ilveksen vinoutuneen kulurakenteen ongelmakohdista oli, että palkkaa maksettiin liian monelle joukkueen ulkopuoliselle henkilölle. Lisäksi myyntityö ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Yleensähän ulkoistamisella haetaan tehokkuutta ja säästöä henkilöstökuluissa.

Joskus ulkoistaminen toimii, joskus ei. Yhtiökokouksessa tietenkin kerrotaan, onko Ilveksessä onnistuttu.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

4ever1 sanoi:
Meskasenhan kaikki muistaa mies tuli rytinällä ja ilmoitti pelastavansa Ilveksen vaikka omilla rahoillaan. Kunnes salaperäisesti erosi vähin äänin. Taisi miehelle selvitä Ilvesloisien kuviot ja tajusi Ilvestä rahoittaessaan hän samalla joutuisi rahoittamaan useampaa muutakin yritystä siinä siivellä.

Hyvä, että käytät sanaa "taisi." Siitä kaikki lukijat huomaavat, että kirjoitat ihan omiasi.

Meskanen oli täysin tietoinen siitä, mitä oli tekemässä, mutta kompastui omaan näppäryyteensä.

4ever1 sanoi:
Muinaisen "pelastushallituksen" ( ketä siinä nyt olikaan: Meskanen, Epe Helenius, ipan lääkäri..muita en nyt muista tähänhätään) suuntaan jääskeläinenhän heittää mukavan laakapallon kertomalla että "edellisen hallituksen erotessa talouden tilanne oli huomattavasti pahempi" eli koijattiinko siinä hallituksessa oikein hualella vai oltiinko pursi puristettu tyhjiin ja tuotiin uutta verta maksumiehiksi ja syypäiksi?

Meskanen häipyi vähin äänin ja oli kuitenkin mukana seuraavassa hallituksessa?

Vaikkei olisi asioita sen paremmin seurannutkaan, faktat voisi kuitenkin tarkistaa ennen kuin lähtee kirjoittelemaan ihan mitä sattuu. Vaikka ollaankin vain somessa, niin onko tällaisissa "keskusteluissa" oikeasti mitään järkeä, jos huidotaan ihan omasta päästä keksityillä jutuilla?
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
991

Peltonen

Rivipelaaja
Viestejä
56
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Kuunnelkaa Yle areenasta radion yle puheen 2.11 urheiluillan jääkiekkokierros. Noin 44 minuutin kohdalla alkaa J Jääskeläisen haastattelu. Päätelkää tuleeko mikään muuttumaan?
 

Sakke

Rivipelaaja
Viestejä
46
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Kaikki varmaan muistavat muniinpuhaltelija Matti Pihkalan, joka valvoi tätä edeltävällä keskustelupalstalla ettei muniinpuhaltelijakerhon jäseniä arvostella. Pihkalan nimi komeili myös Sjöblomin ulosheittäjien listalla.
Sjöblom kertoo hyvin selkeästi tällaisten Pihkaloiden motiivit Ilveksessä. Olisiko Marko ravistellut myös ilmaisten
kausikorttilaisten klubia ?
 

turhake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
257
Vs: Sjöblomin esisopimuksen purkaminen

Sakke sanoi:
Olisiko Marko ravistellut myös ilmaisten kausikorttilaisten klubia ?

Toisaalta kyseisenlainen toiminta sotisi hieman Markoa itseään vastaan. Hänen toimestaan joukkueelle jaettiin kausikortteja useita / pelaaja ilmaiseksi. Aiemminhan pelaajat ovat maksaneet korteista X euroa ja olisivat maksaneet nytkin, kunnes heille oli ilmoitettu ettei tarvitse maksaa. Tämä ei siis ole edes huhu vaan kortin omistajalta suoraan kuultua.

Huhujen mukaan myös tämä olisi aiheuttanut hieman erimielisyyksiä isojen poikien kesken. Ymmärrettävää tosin, jos esim. 500€:n kortteja jaetaan vaikkapa 70 kpl ilmaiseksi.
 
Ylös