Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 497
Itse olisin jo tyytyväinen pelkästään siihen Mingoian tuloon.

Rupeaisi hyökkäys olemaan kunnossa.

Sitten seuraavana listalla se kiekollinen puolustaja...

Tulee siihen kaksi. Meillä on sopimus vasta 13 hyökkääjän kanssa. Ainakin 15 + junnut tarvitaan. Tosiaan prioriteetti on kuitenkin se, että ensin yksi kova pakki + laituri, vasta sen jälkeen toinen laituri. Sitten ollaankin valmiita tappelemaan kärkisijoista.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 638
Jos kerran oli jo sopimus Rousekin kanssa, niin massia on vapaana laitureita varten. Niitä on muutenkin helpompi löytää kuin senttereitä, joten kyllä tässä kova luotto on siihen, että tuohon kärkeen löytyy pari kovaa tekijää.
Itsekkin luotan tähän, että vikkelä kinttuisia ja maaliahneita laitureita voi löytyä ties mistä.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 188
Itse veikkaan, että Coyotes laittaa Kirkin kanssa nimet paperiin ja lennättää nuorukaisen rapakon taakse. Siellä ensi kausi meneekin sitten farmiliigoja (AHL tai ECHL) tahkotessa.
 

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 422
Itse veikkaan, että Coyotes laittaa Kirkin kanssa nimet paperiin ja lennättää nuorukaisen rapakon taakse. Siellä ensi kausi meneekin sitten farmiliigoja (AHL tai ECHL) tahkotessa.
Kirk+Koskela suhteet= Mahdollisuus

ei siis huhu ole vaan spekulaatio.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 335
OT:
Kyllä toi Kirk (Khörkki) on kova pelaaja engelsmanniksi. Kuinka monta pelaajaa Englannista on pelannut NHL:ssä vai onko yhtään?
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 030
Maalivahti Byron Dafoe on brittisyntyinen, mutta jo lapsena muutti Kanadaan. Kummankaan maajoukkueessa ei koskaan urallaan pelannut. Jossain änäripeleissä se oli hassuteltu Englannin maajoukkueen mukaan, mutta epäilen, että Kanadan olisi sekin valinnut ennemmin, jos valinta olisi oikeasti eteen osunut.

Briteissä kiekko-oppinsa saaneita ei tietääkseni ole NHL:ssä pelannut.


edit: Britanniassa syntyneitä NHL-pelaajia on vaikka millä mitalla näköjään, Owen Nolan ja Steve Thomaskin: List of National Hockey League players born in the United Kingdom - Wikipedia

Tuskin noista Britanniassa kasvaneita kukaan on, ainakaan modernimman ajan pelaajista. Noista 1900-luvun alkupuolen pelaajista joku on voinutkin kasvaa Britanniassa, kun peleille oli varmaan helpompi päästä vaikka aloittaisi kiekkoilun vasta vanhempana.
 
Viimeksi muokattu:

IlvesYkköseksi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
371
Ykkösveskasta en tiiä mitään, mutta mäkkäri se ei ole ens kaudella.
Pitää tästä mainita jälkeenpäin, että huhuja liikku parista veskarista, mutta sillon ei tosiaan ollut mitään käryä siitä että mäkkäri lähtis noin nopeaa rapakon toiselle puolen.. Toisaalta luottavaisin mielin ens kauteen. "varma:D" ykkösveska ja toisessa potentiaalia.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 638
Brittien Liam Kirk tuskin näillä näytöillä Sheffieldissä jatkaa.. Siittä!
Häntä on jo muutaman kauden hehkutettu tulevana brittien NHL-tähtenä.. paikallisten taholta siis. Odotukset on kovat sillä suunnalla.
Ollut vähän hintelä, mutta hiljalleen löytää myös raameja. Potentiaalia on ollut jo pitkään.
Nythän pitää muistaa myös ikä.. vasta 21 vuotias.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 831
Mites tuo Juuso Puustinen, ois helvetin kova hankinta vaikka en kyllä HIFK ja JYP aikoina pitänyt mitenkään erikoisena loppujen lopuksi, mutta silti maaleja tehnyt kovalla prosentilla jo monta vuotta, olisi ihan unelmaa..
 
Ylös