Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
5 030
Rautiainen on suhteellisen varma tapaus SM-liigaan, mutta taso heittelee kuitenkin välillä aika paljon. Kylmiä jaksoja tulee, mutta niiden päälle tulikuumia. Hintalappu lienee kuitenkin edelleen tuon parin vuoden takaisen "45 pisteen miehen" tasolla.

Ehkäpä Teemun oman urankin kannalta nyt on oikea aika lähteä katsomaan jotain uutta, koska kohta ei välttämättä enää ovia avaudu.
 

Jakpot

Rivipelaaja
Viestejä
37
Kyllähän se just näin on. Radu voi tehdä 7 peliin 3+3 ja seuraavat seitsemän peliä menee 0+1 tehoilla.

Ja laituri osastolle ei oikeastaan tarvetta olekkaan, jos Suomi ja Maccelli kokoonpanossa tulevalla kaudella on.
 

JörgenJönssön

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
840
Kyllähän se just näin on. Radu voi tehdä 7 peliin 3+3 ja seuraavat seitsemän peliä menee 0+1 tehoilla.

Ja laituri osastolle ei oikeastaan tarvetta olekkaan, jos Suomi ja Maccelli kokoonpanossa tulevalla kaudella on.
Nää pari poikaa laittoi jotain 87 pistettä viime kaudella, että hankala korvata, jos lähtevät.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 430
Ehkä pikemminkin "entisen Ilveksen" tyyppinen haku, mutta Slovakian ex-junioritähti Martin Réway olisi ollut mielenkiintoista nähdä liigajäillä. Ura taitaa olla kuitenkin päättymässä sydänvaivoihin ym. vain 25-vuotiaana.

 

Kyy001

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
556
Jos tuon(kin) roskasivun kirjoitukset edes tiivistäis tänne ei tarvis kaikken koittaa saada tyrehdytettyä verenvuotoa silmistään, kiitos. Lukematta paskaa.
No anteeksi kamalasti kun en juuri sillä hetkellä tätä ehtinyt tehdä kun juttuun törmäsin. Toivottavasti selvisit kuitenkin hengissä tästä koettelemuksesta? Tässä alla nyt juttu kopioituna, toivotaan ettei tullut sinun tapauksessasi liian myöhään.

Neljä kautta Pohjois-Amerikassa kiekkoillut maalivahti Ville Husso ei ole onnistunut sitkeästä yrityksestään huolimatta saamaan tililleen ainuttakaan ottelua tarunhohtoisen NHL:n puolella.

Nyt 25-vuotias Husso lähti NHL:n valloitukseen noustuaan sitä ennen kotimaan Liigan tähtivahdiksi HIFK:n paidassa. Viimeisellä Liiga-kaudellaan 39 ottelua huimalla torjuntaprosentilla 92,7 sekä päästettyjen maalien keskiarvolla 1,91 torjunut helsinkiläinen oli muutama vuosi sitten varteenotettava ehdokas viime keväänä Stanley Cupin voittaneen St. Louis Bluesin seuraavaksi vastuuvahdiksi.


Husson loukkaantuminen avasi kuitenkin näyttöpaikan Jordan Binningtonille – ja loppu on historiaa kanadalaisen torjuttua Bluesin sensaatiomaisesti NHL:n jumbopaikalta Stanley Cup -mestariksi.

Nyt Husson aika Bluesissa saattaa olla ohi. Joukkuetta läheltä seuraava sisäpiiritoimittaja Tom Timmermann uskoo Husson olevan lähtökuopissa yhdessä kakkosvahdiksi pudonneen kokeneen Jake Allenin kanssa.

– Allenin kauppaaminen olisi helpoin keino tehdä palkkakattoon tilaa Alex Pietrangelon jatkosopimusta varten. Maalivahdin otteet ovat nostaneet hieman hänen arvoaan siirtomarkkinoilla, sekä todennäköisesti myös kiinnostusta muiden seurojen keskuudessa. Myös Husso näyttäisi olevan valmis vaihtamaan maisemaa, joskin seurassa toivottiin todella, että he olisivat saaneet vielä tilaisuuden antaa hänelle näyttöpaikan NHL:ssä runkosarjan aikana, Timmermann kirjoittaa St. Louis Dispatch -lehdessä.

Husso on pelannut neljän Pohjois-Amerikan kautensa aikana yhteensä 129 AHL:n runkosarjaottelua. Miehen nykyinen, 700 000 dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu tänä kesänä.
 

Kyy001

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
556
On toki. Mutta Hussolla on siis sellaiset 750 000 syytä per kausi olla siirtymättä heikomman maksukyvyn sarjoihin.
Tietysti se raha puhuu. Lähinnä nyt laitoin tämän siksi että mies saattaa vapaana olla ja saattaisi jossain vaiheessa eurooppaan suunnata. Ei Ilves toki ensimmäinen valinta varmasti ole mutta eikös tämän ketjun nimessä ole sana "fantasiointi"?
 
Ylös