Positiivisuusketju

Diego de la Vega

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
608
Olen saanut varmuuden siitä, että otan huoleni tosissaan oikeassakin elämässä.

Viime kaudella suurin huoleni oli Konnan vaikutus joukkueeseen.

Tällä kaudella suurin huoleni oli Pennasen pelikirja.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 404
Loppui se lopulta tuo kituminen, hallilta kotiin ajellessa ei enää juuri vituta.
Jos yhden oluen lipastaisi vielä ennen nukkumaanmenoa.
Facebook olikin jo täynnä oranssipaskaa, tyylinsä kullakin.

Pojalleni sanoin kotiin ajaessa:
”Poikani, aina tulee uusi kausi”

Se olisi ensi kaudella 40v edellisestä..
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 660
Henkilökohtainen talous kiittää, kausikortit irtisanottu, seuraava ostos tosiaan on pääsyliput Ilves - xx finaali peleihin. Tiistaina työterveydestä jotain mieliala lääkkeitä, kait tämä vitutus vahvalla lääkityksellä helpottaa.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 462
Voidaan pitää pitkä kesäloma kiekosta.Aina tulee uusi kausi ja mukana ollaan ku harkkamatsit käynnistyy. Sitä ennen toki Tammelan stadionilla vierailemassa. Takki on tyhjä mutta on tää silti aika kevyttä useiden karsintojen jälkeen. Tässä nähtiin taas miksi useasti palstalla korostanut hyvää taloudenhoitoa ettei tämmönen epäonnistunut kausi vie meitä takaisin konkan partaalle.
 

Aikapommi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285
Tässä maailmantilassa urheiluseuran menestyminen on loppujenlopuksi melko pieni murhe. Pidän positiivisena asiana sitä, että olemme ylipäätään siinä asemassa, että meidän suurin ärsytyksemme ja pahan olon tuottajamme on Ilves. Joo aina menee jollakin huonommin ja totta kai saa olla pettynyt jne.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 290
Se olisi ensi kaudella 40v edellisestä..
Eikös Matti Kaario sanonut tällä kaudella jossain haastattelussa, että mestaruus tulee ensi kaudella kun tulee edellisestä 40 vuotta täyteen kun häneltä kysyttiin, että voittaako Ilves mestaruuden tällä kaudella.

Enemmän mää uskon Kaarion juttuja kun esimerkiksi haikurin :D
 
  • Love
Reactions: 000

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 899
Kausi kun päättyi nyt jo niin kausikorttittomana rahaa säästyi(toki Ilveksen menestys olisi tuonut rahaa veikkausvoittojen muodossa), maksa säästyi ja aviolitto säästyi ja hyvällä säkällä ehkä mielenterveyskin. Tällaista paskaa en olisi kestänyt finaaleissa Tapparaa vastaan.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 309
Saatiin mitä ansaittiin ja seuraavaksi on Niemelän vuoro kokeilla. Melko paineettomasti pääsee lähtemään liikkeelle, kun tämän vuoden sulaminen on kaikilla muistoissa.
 
Ylös