Positiivisuusketju

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 949
Kyllähän tosiaan positiivista on se, että kun Ilves huomenna kääntää ottelusarjan ja menee vielä välieriin, niin henkisesti joukkue on kasvanut valtavasti.
Ja ehkä me kannattajatkin opimme vielä luottamaan omiimme.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 618
Sikäli kun olen ymmärtänyt, niin Liiga kerää tuottoja yhteiseen pottiin vasta välierävaiheesta. Puolivälieristä kotijoukkue kartuttaa omaa pottiaan ja kun Ilves tästä jatkoon menee, tuottoja tulee maksimimäärästä kotiotteluita.
 

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
931
Niin luovuttaminen on aina helppoa, taisteluun vaaditaan luonnetta. Vaikka kaikki on mennyt päin helvettiä ja selkä on seinää vasten, kaikkia kortteja ei ole vielä käännetty. Toivoa on ja se pitää yrittää käyttää..Uskotaan vielä ainakin huominen, sen jälkeen voidaan tehdä jatkopäätelmiä ja repiä loput hiukset , jos on tarvetta.

Taistele Ilves!
 

Diego de la Vega

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
608
Kalpa voitti kaksi peliä putkeen, mekin voidaan voittaa.

Seiskapeli on seiskapeli.

Mielestäni kannattaisi ottaa parit tuoreet jalat rosterista ja antaa enemmän vapauksia luomukiekkoon. Yv:lle joku uusi sekoitus jota ei ole voinut scoutata.

Siinäpä ne, helppoa.
 

Kroisos Pennanen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
186
Monesti tullut mietittyä että kaikki se lähes 40 vuoden patoutunut jännitys katoaa kun tulee seuraava mestaruus. Sen jälkeen peleissä ei ole enää sitä suurta ekstra jännitysmomenttia - älytöntä mestaruusnälkää. Nyt se kaikki säilyy ainakin hieman pidempään. Näin katsojan näkökulmasta. Ja säästyyhän tässä myös pitkä penni kun pelit loppuu ekaan rundiin.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 560
Alkaa alkoholitompi kausi sitten tämän pettymyksen jälkeen. Ehkä yksi saunan jälkeen kerran viikossa, tämä ilta sitten viimeinen pitkään aikaan.
 
Ylös