Positiivisuusketju

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Ei kai nyt ihan varma vielä ole ;) Tai jos ei liity Ilveksen peliin matka, niin hyvää reissua!
Tää on positiivisuusketju, niin siksi
Edit. Ja jos ollaan aivan rehellisiä, niin multa kesti pitkästi miettiä, että miten niin ei ole varmaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
837
Positiivista että oltiin parempia ekat 50min. Seuraavat 30min pelattiin huonosti vaikka siinäkin oli paikat itse ratkaista. Huomenna hoidetaan vieraspeli ja juna jyskyttää taas raiteillaan.
 

Duck You

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
359
Eipä mennyt peliäkään ennen kuin viime kevään peikot nostivat päätään.

Ylivoima: Runkosarjan ylivoima parasta. Tämä on aivan eri asia kuitenkin pudotuspeleissä kun sarjat pelataan yhtä joukkuetta vastaan ja kaikki kuviot varmasti opetellaan ulkoa. Viime keväänä Pelicans söi Ilveksen karkit tällä osastolla. Viidessä pelissä YV-prosentti 0. Onko tästä opittu?

Mentaalinen puoli: Eilen nähtiin taas sama viime keväältä tuttu ilmiö. Peli täysin hallussa ~50 minuuttia, ja sitten kun tulee yksi takaisku (Kalpan YV maali), niin momentum kääntyy ja yhtäkkiä meillä on kentällä 5 pelaajaa jotka pelaavat niin kuin eivät olisi ikinä nähneet kiekkoa. Kiekko polttelee lavassa, ei saada yhtä syöttöä omille, ei saada kiekkoa pois omasta päästä, ja koko pelikirja katoaa savuna ilmaan. Tästä pitää päästä jotenkin. Jos omaa peliä ei saada kuntoon tuollaisessa tilanteessa niin sitten on parempi vaan yrittää tappaa pelistä vastustajan momentum. On se sitten aikalisää, kiekon hakkaamista päätyyn tai muuten vaan jatkuvia katkoja. Ei tässä vaiheessa voi noin pahasti jäädä jalkoihin yhden takaiskun jälkeen. Ilveksellä oli 43:30 - 63:50 välillä YLI 20 minuutin aika jolloin Lekkasille ei kertynyt yhtään torjuntaa. Puolet tuosta ajasta peli oli kuitenkin tasatilanteessa, niin onhan tuo huolestuttavaa. Yhtä paljon huolestuttaa se, ettei tuota momentumia saatu käännettyä takaisin edes erätauolla.

Nämä asiat ovat täällä posin puolella kuitenkin koska nämä ongelmat olisivat tulleet joka tapauksessa vastaan jossain vaiheessa. Se on positiivista että päästään heti alusta asti näiden ongelmien kimppuun, vielä kun vastassa on Kalpa eikä joku välieräjoukkueista tai Tappara. Jos niitä ei päihitetä, niin meidän ei tarvitse välierästä tai finaalista huolehtia. Itse kuitenkin ajattelen että tämä joukkue onnistuu nämä asiat vielä kääntämään.

Lisäksi posin puolella myös se, että Ilves kun pelaa loppusarjan kuten se pelasi eilen sen ~50 minuuttia, niin ensi viikon perjantaina päästään seuraamaan sarjan katkeamista Tampereella.
 
Ylös