Positiivisuusketju

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Missä semmonen on? Linkkiä kiitos
En jaksa nyt kaivaa, kun on kaikenlaiset aamupuurot yms tässä menossa, mutta täällä se oli. Olisko ollut tilastoketju? Auttakaa muut palstaveljet, että mä saan sunnuntaibrunssin nautittua.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 352
"Suomessa kun jatketaan, niin Ilves on ihan ykkös seura ja ilmiselvä valinta"

-Matias Mäntykivi
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 592
Elämä on suht helppoa Ilves-kannattajana kun luottaa siihen että niin urheilun kuin taloudenkin johtajat ovat päteviä sekä tietävät mitä ovat tekemässä tässä seurassa.

Tarvitsee vain jännittää pelien tuloksia.
 

Yohan

Luottopelaaja
Viestejä
1 515
Elämä on suht helppoa Ilves-kannattajana kun luottaa siihen että niin urheilun kuin taloudenkin johtajat ovat päteviä sekä tietävät mitä ovat tekemässä tässä seurassa.

Tarvitsee vain jännittää pelien tuloksia.
Tämmöistä mielikuvaa ei äkkiä saisi, jos palstan perusteella täytyisi arvio tehdä.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 352
Otetaas vielä pieni "väliaikakatsaus", näin yksi vieraspeli jäljellä:

Tilanne nytHuonoin skenaarioParas skenaarioEnnätys (muut)
Suorat voitot21212218 (useita)
Voitot (kaikki)23232423 (Tappara 19-20)
Pisteet69697265 (Tappara 19-20)
Pistekeskiarvo2,382,302,402,17 (Tappara 19-20)
Voitto% (suorat)72,41%70,00%73,33%72,22% (TPS 79-80)
Voitto% (kaikki)79,31%76,67%80,00%76,67% (TAP 19-20)
Pisteprosentti79,31%76,67%80,00%77,78% (TPS 79-80)

Viimeisessä sarakkeessa siis ei ole kaikissa tapauksissa Liigan ennätys, vaan siinä on muiden joukkueiden kuin Ilveksen ennätys. Suorissa voitoissa, pisteissä ja pistekeskiarvossa ennätys on siis jo yksin meidän ja tuota voidaan viimeisessä pelissä kohennella. Myöskin kun jatkoaikavoitot otetaan mukaan on voittoennätys ja voittoprosenttiennätys joka tapauksessa meidän, mutta mikäli Turussa hävitään joudutaan ikävästi jakamaan nuo naapurin kanssa. Suorien voittojen voittoprosentissa ja pisteprosentissa on vielä mahdollisuus jäädä toiseksi. Pisteprosentissa jäädään siis toiseksi jos jäädään pisteittä Tepsiä vastaan, pisteellä ollaan jo tasoissa ja kahdella ohi. Kahden pisteen voitolla ei ohiteta kuitenkaan Tepeksen 1979-80 kautta kaikkien suorien voittojen voittoprosentissa, vaan se vaatii kolmen pisteen voiton. Kolmen pisteen voitto Turusta niin kaikki mahdolliset vierasennätykset voittojen ja pisteiden suhteen on meidän. Mikäs sen mukavampaa olisi kuin ryöstää viimeinenkin ennätys Tepsiltä Turussa ja samalla sysätä valtuusto kesälomille.

Tässä toki myös muistutuksena se, mistä @Toutain kin on puhunut, eli vaikka toki joo oltaisiin voitettu jo runkosarja jos kotiesiintyminen olisi ollut parempaa. Samaan aikaan on kuitenkin huomioitava, että tämä vierasmenestys on ollut aivan poikkeuksellisesta eikä mikään itsestäänselvyys. Välttämättä ei ole siis realistista odottaa, että oltaisiin vedetty tätä tahtia vieraissa jos kotitahti olisi ollut parempi ja saatettaisiin siis yhä olla Tapparan takana.
Tuo viesti kuuluu kokonaisuudessaan myös tähän ketjuun.
 
  • Tykkää
Reactions: 000

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 975
Olen huutanut sen voittaja-asenteen perään. Tänään sitä nähtiin.

Oli hölmöilyjä tänään, mutta isossa kuvassa todella kypsä esitys.

Saa olla todella kova jengi vastassa jos meinaa meidät neljä kertaa kaataa.

Hyvä Pendo & co!
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 360
Tänään naapuri oli aivan täysin vastaantulija, alusta asti yrittivät vain siilipuolustaa meidän vyörytystä. Mutta me ei siitä hätkähdetty, vaan rummutettiin, painettiin ja kaivettiin kunnes se porkkanoiden panssaripuolustus vihdoin murtui. Tänään ei (muilta kuin Gregoirelta) pettänyt pokka, tänään ei alkanut puntti tutisemaan. Tänään pelattiin niin kuin Liigan ykkösjengi, ja alistettiin paskavasaraa siihen asti, kunnes ne vihdoin murtuivat. Tästä on helvetin hyvä jatkaa.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 777
Tänäänhän muuten tehtiin myös seurahistoriaa. Seurahistorian piste-ennätys uusiksi. 114 pisteellä tuota jo sivuttiin, mutta nyt pistettiin tuo uusiksi.

Ja oliko meillä joku kotikirous? Runkosarja kotiotteluiden osalta päätökseen viiden ottelun kotivoittoputkessa.
Kahdet viime playoffit on osittain kaaduttu vieraspelaamiseen. 3-8 on ollut vierasrekordi ja on onnistuttu tekemään 1,64 maalia per peli, varsinaisen peliajan puitteissa 1,45 per peli. Tällä kaudella pistettiin vieraspelaaminen alusta asti kuntoon, vähän kotipelaamisen kustannuksellakin. Kyllä se kotipelaaminenkin sieltä kääntyi kun lumet alkoi sulaa ja peleissä olla panosta. Hyvällä tiellä ollaan. Kaikin puolin.
 
Ylös