Positiivisuusketju

Rautakorven haamu

Luottopelaaja
Viestejä
1 143
Oli nyt toinen kerta kun oon kaudella lasten kans lastenpelis jossa Sport vastas. Pelistä poistuessa, lämmittää se että ollaan edelleen kärjes ja kun haki pizzaa pelin jälkeen.
Kokonaispisteissä kyllä, pisteitä per ottelu -tilastossa meni Tappara vuorostaan murto-osalla ohi. Hyvin tasaista on edelleen.
 

asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
548
Oli nyt toinen kerta kun oon kaudella lasten kans lastenpelis jossa Sport vastas. Pelistä poistuessa, lämmittää se että ollaan edelleen kärjes ja kun haki pizzaa pelin jälkeen.

+av
+Malek
Jaetulla kakkospaikalla Mikkelin kanssa P/O tilastossa, jos hoitavat rästipelinsä.

EDIT: Kerran vielä kohdataan Mikkeli kotona, valitettavasti tämäkin on "ystävänpäivän etkot" teemapeli. Ollaan varmaan niin ystäviä, ettei pelata täysillä tätäkään.
 
Viimeksi muokattu:

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 780
On tuo vierastilasto kyllä aika hävytön.

Top3:

Ilves - 24 ottelua - 57 pistettä
Tappara - 21 ottelua - 42 pistettä
Jukurit - 22 ottelua - 37 pistettä

Luojan kiitos vieraissa on kulkenut noin hyvin. Muuten oltaisiin aika nesteessä, kun kotona ollaan ihan miespilluja.

E: Oli aika rumasti sanottu. Pahoittelut.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 404
Lupauksia herättävä nousu kolmannessa. Päkkilän herääminen, hienoa. Malekin esitykset ovat myös parantuneet selkeesti.
Positiivinen fiilis vaikka takkiin tulikin.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 292
Harvoin tappion jälkeen on näin neutraali olo. Isossa kuvassa kuitenkin tämän illan hehkuttaminen jollain muotoa on sama, kun luulisi kusseen ja paskoneen allensa ja sitten tsekkaa, että ei tullutkaan kuin kuset.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 296
Jumalaare tää foorumi on hauskaa luettavaa :D
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 101
Legendaarisen kipinäketjun sadoissa tuhansissa hauskoissa viesteissä, näkyi yhteisöllinen voima, jossa negatiivisuutta ja yleensäkin kielteisyyttä pitää ehdottomasti vastustaa.

Siispä:
Emme tarvitse Baun tilalle sentteriä, riittää mainiosti koko nelosketjun miehet, kuka sinne nyt sattumalta voittoarvan sattuu saamaan. Ketjun peli on ollut ilahduttavaa seurattavaa ihan kauden alusta alkaen, hyvä dynamiikka ja hyvä pössis.

Ilves kokonaisuudessaan on nyt valmis tiukkoihin pleijarikamppailuihin. Uskon porukan olevan fyysinen kamppailijajoukkue, joka ei anna tuumaakaan periksi, voimahyökkääjiä meillä riittää tarvittaessa kahteen ketjuun.

Joukkuepelin rakenteet ovat kunnossa, pelaajat toteuttavat täsmällisesti ennalta sovittua pelisuunnitelmaa, toinen toisiinsa tukeutuen. On ilo nähdä tyytyväisyys ja luottamus valmentajan kasvoilla tappionkin hetkellä.

ja lopuksi:
Jumalauta se Are tulee kuitenkin ja vapahtaa, vaikka on ollut vuosia Tapparan luottokuljettaja(?) (lähde: uusin Hämeenkyrön Sanomat)
 
Viestejä
1 817
3. erän nousu oli huikea, ja siinä mielessä "voitettu piste" ei tunnu edes liioittelulta - jos unohdetaan kaikki muu.

Tasoitus taisi olla ensimmäinen 6 vs. 5 -maali yli vuoteen (jos ei lasketa siirrettyjä rangaistuksia) Aika iso juttu sekin.
 
Ylös