Positiivisuusketju

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
9 pisteen viikko, Clendening vielä parempi kuin arvata saattoi ja koko kevät hommattu vapaaksi töistä.

Lisäksi naapurin neidit häviää koko viikon ajan kaikille ja ovat parkumassa jatkuvasti kaikesta itsensä nöyryyttämisen ohessa tilastoennustuksia myöten. Ei huono viikko yhtään!
 

931931

Luottopelaaja
Viestejä
1 516
Viime kaudella julistettiin tässä kohtaa jo varmaa mestaruutta, kun syksyllä kaatui putkeen Jukurit, Jyp ja KooKoo. Nyt on kaatunut tappara ja HIFK peräkkäisinä päivinä, joten paljon positiivisemmalta näyttää tämän kauden otteet.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 213
Myönnän että reilu viikko sitten tuumin että pistekin tästä viikosta olisi kova juttu.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 398
On meillä vissiin kohtalainen joukkue kasassa. Vaikka peli ei todellakaan näytä valmiilta, eikä pelejä hallita alusta loppuun, on se tällä viikolla osoittanut lujuutta ja jonkinlaista sitkeyttä..
Kyllä tästä hyvä tulee!
 

Suikula

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
211
Eilinen oli "tuurilla" voittoon päättyneistä peleistä kovinta oman pään myllymattia vuosiin. Pahempaan rompooliin jouduttu ainoastaan 8.3.2022 Lukko-Ilves 3-4 peli jossa Masin teki pontikanrankista voittomaalin.

Takavuosina ollut ihan riittävän monta kertaa aavistuksen omaista vi..tusta, kun oli pelejä missä oltiin yhtä ylivoimaisia kuin esim. IFK eilen, mutta ei ikinä, vahingossakaan voitettu niitä. On se kumma kun se onni on usein sen kärkijoukkueen puolella. Sattumaako? En usko.

Ilveksestä on kasvanut nyt se ärsyttävä kärkijengi, joka on kastettu onnen alttarilla. Pakko myöntää, ei harmita.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös