OSASTON INVAASIO VAASAAN MALLIA EXTRA ISO: Kannattajamatka Sport-Ilves 17.2.2024

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 934
Tässä on nyt sitten se rima :D

Olkaa hyvä Tappara ja TPS. Estradi on nyt sitten teidän... Ei paineita :D
Riman on asettanut naapuri aikoinaan sillä historian hienoimmalla tifolla.

Saas nähdä mitä Turkuun keksivät, siitä ei juuri paremmaksi voi laittaa.
 

Tampere Maple Leafs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
350

Liitteet

  • Ffr9c0yXgAMtiEB.jpeg
    Ffr9c0yXgAMtiEB.jpeg
    888,4 KB · kertaa luettu: 496

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 199
Tämä aiheutti kyllä aikanaan ehkä elämäni suurimman wtf-hetken. Ei meinannut naurusta tulla loppua. :D
Aiheuttaa samat fiilikset edelleen kerran kerrasta. Ei voi ymmärtää miten tuollainen tekele on päässyt yhtään minkäänlaisen seulan läpi.
 

Moraalinvartija

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
568
Jossei rahaa tule peruneilta tarpeeksi, niin tälläkin foorumilla olisi varmasti vapaaehtoisia yhdessä maksamaan sen puuttuvan osan. Kyllä se niin hieno reissu oli!!

Jalo ajatus, ei silti haluta olla sen enempää hattu kourassa. Tifokassalla tuotetaan hienompaa ja hienompaa tulevaa. Me jahkaillaan sit playoffit siten, ettei ole riskiä tehdä tappiota.

Mehän emme voittoa tee, vaan kädestä suuhun pyritään toimimaan. Vuosittain jäsenmaksuilla hankitaan paljon tarvikkeita, ja materiaaleja, joiden kanssa pelataan sitten kausi.

Jäseneksi liittyminen on paras ja ainoa tapa tukea toimintaa ja sen jatkumoa, reissaamisen ohella.

Vuosittain palaa tuhansia ja tuhansia euroja perinteiden tunnustamiseen, ja skenen ykköspaikan säilyttämiseen. Jos ihmisillä on halua tukea meitä, niin tärkeintä on saapua katsomoon, ja kannattaa. Jäsenmaksulla taas voi mahdollistaa muutoin toiminnan edistymistä.

Osasto on epävirallinen kannattajaryhmä, eikä toimi seuran rahoilla, vaan puhtaasti Ilves-yhteisön voimin. Kaikki tehdään käsin, ja itse. Uusia ihmisiä tarvitaan niin maksamaan jäsenyys, kuin osallistumaan kannatukseen.

Villeimmissä haaveissani on, että kun joskus (ehkä) eläköidyn näistä hommista, niin näen, kuinka 1500 ihmistä hallissa seisoo ja kannattaa Vaasan-henkisesti kotiotteluissa Ilvestä.

Tuo kaikki on mahdollista siirtää kotihalliin, jokaiseen otteluun.

Meillä on helvetin hieno yhteisö, ja se suunta on käännetty niin hienoon nousuun viimeisien vuosien aikana, että ei pysty edes kuvittelemaan miten homma oli vielä Hakametsän aikaan niin "pientä".

Kantakaa mut hourulaan, mutta ME OLLAAN VITTU HULLUJA!

Kukaan Liiga-seura ei halua pelata meitä vastaan, me pystymme paineistamaan vastustajan, vaikuttamaan tuomaritoimintaan, ja tukemaan omiamme.


Ihan todella iso käsi nousee edelleen kaikille jotka oli mukana Vaasassa.

Pelin jälkeen itkin, näin tämän oikeasti tapahtuvan, kun vielä syyskuussa tämä oli vain märkä bokserien etumus.


Joten LIITY JÄSENEKSI


Nähdään matseissa! Tulkaa stondikseen, päästäkää tunteet näkyviin, ja nauttikaa.
 

Ykkösfani

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
606
Toivottavsati Vaasan reissu innosti paljon ihmisiä lähtemään halille ja käyttämään sitä ääntä! Varmasti myös istumakatsomoissa voi olla tavallista enemmän meteliä (vaikkei olekaan paljoa vaadittu).

Tämä varmasti innostaa porukkaa lähteä kunnolla kannustamaan, jos se uskallettiin tehdä vaasassa niin kyllä se perkele uskalletaan Areenallakin tehdä!

Nyt vaan helvetinmoinen hurmos päälle, kaikki mukaan sekoileen! Me ollaan hullujao_O
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 829
Täytyy sanoa, että edelleen menee kylmänväreet kun vain katsoo noita koosteita tai fiilisvideoita.

Ihan loistava oli tuo matka ja varmasti kaikkien uhkailujenkin jälkeen näyttänyt, että me kaikki seisotaan joukkueen takana, kävi miten kävi. Tällaisia huutelijoita ei tarvita, vaan joukkueella on kannattajakunnan tuki.

Tehdään jopa tällaisia matkoja, joista selkeästi myös vaasalaiset nauttivat ja varsinkin vielä RD:n viimeiselle kaudelle.

Vaikka mestaruutta ei tulisikaan, niin toivon näillä olevan myös jatkopahvien suhteen merkitystä, että pelaajat oikeasti haluavat ennemmin tänne kuin ovat haluamatta ja kokea tämä tunnelma. Tunnelma, jota Pendon mukaan ei edes MM-finaalissa ollut.

Ollaan vaikka Tampere Maple Leafs ja odotukset korkealla, mutta tuki joukkueelle se ei lopu!

Saatana, kun saa olla ylpeä olla syntynyt Ilves-kannattajaksi, vaikka vaikeita hetkiä ollut!

YKSI RAKKAUS, YKSI SEURA!
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Ilvestyskirjassa sanottiin että kaikkiaan 27 bussia olis Ilvekseltä ollu Vaasassa. Osastolta 21, ja Ilves Ikuisesti ryhmältä tietääkseni 1, mitäs ne loput 5?
 
Ylös