Matias Mäntykivi

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 792
Mäntykivi johti tänään kakkosylivoimaa paremmin kuin Konna ykköstä. Oli aktiivista ja ratkaisukeskeistä. Viimeiseen kymmeneen peliin muutenkin ollut hyvässä vedossa, tehot 4+4. Juuri tätä me tarvitaan. Yhtäkkiä kolmosketju ottaa vastuun tehoista. Loistavaa menoa.

Onneksi tämän kaverin soppari jatkuu myös ensi kaudelle.
Koomisinta oli kun joku facebookin-otteluketjussa silti haukkui Mäntykiven pystyyn. Sitkeässä pysyy mielikuvat.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 502


Mäntykiven taklaus ei kurinpitoon.

Niin kuin otteluseurannassa tuli todettua, niin tämän illan maalin myötä nousi sivuamaan viime kauden piste-ennätystään. Kolmen ottelun maaliputkessa ensi viikkoon.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 210
Tappiosta huolimatta Mäntykivi oli, sen perusteella mitä peliä ehdin katsomaan, elementissään. Tällaisia esityksiä nähdään toivottavasti jatkossakin, sillä "pelipäällä" ollessaan Mäntykivi pystyy yksittäisissä otteluissa olemaan joukkueen paras hyökkääjä ja ominaisuuksiltaan sellainen pelaaja, joka ratkoo pelejä vaikka yksin.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 304
Päkkilän kanssa Ilveksen paras hyökkääjä eilen.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Kun monilla muilla poltti kiekko lavassa, niin Mäntykivi oli ainoita jotka pystyivät pitämään kiekkoa omalla joukkueella vaikka sitten pudottaen alaspäin pitäen pelin hallinnan Ilveksellä.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 985
MM on pelin ytimessä koko ajan. Äärettömän taitava ja pystyy suojaamaan ja pitämään kiekkoa... tuohon tarvitaan vierelle Nyman lätkimään kiekot verkon perukoille.

Loistavaa, että sopimus jatkuu myös ensi kaudella!
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 304
Kausi ollut todella nousujohteinen ja nyt on löytynyt vielä pudotuspeleihin se yksi ylimääräinen steppi eteenpäin.

Tänäänkin kun Mänty sai omalle siniselle kiekon niin siinä missä muut olis lähtenyt puskemaan laitaa pitkin väkisin niin Mänty ymmärsi rauhoittaa pakille alaspäin ja yksi sellainen tilanne sitten päätyi Ilveksen maaliin.

Sopimus taskussa ensi kaudesta :)
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Kuka olet? Ja siitä mitä olet tehnyt runkosarjan Mäntykivelle voidaan mun puolesta puhua kevään jälkeen

Kyllähän Mäntykivi paransi jo runkosarjassa ihan hurjasti lähes jatkuvasti. Loppukaudesta oli jo Ilveksen selvästi parhaita hyökkääjiä. Mahtavaa, että pleijareissa tahti vain kiihtyy.
 

Samankaltaiset ketjut

Ylös